نیاز به مدرک نیستاز هر سرورت یک سرویس در دستم هست
از همون سروری که ازم داشتی و پرداخت زدی و هنوز به اتمام قراردادش نرسید دیتاسنتر بابت پرداخت سرورتو بست هم اطلاع دارم
برو دنبال سورس مطمئن واسه بار چندم دارم بهت اخطار میکنم که پرداخت هات ایراد داره
من نگفتم مال من نبوده! بنده گفتم که فراپیمنت و جوان سرور در حال حاضر بیش از چند ماه هست که واگذار شدهاول قرار بر همکاری مشترک دو شرکت بود که به تمایل شرکت مقابل کلا واگذار شد و در حال فعالیت هستن البته صرفا به کاربران خودشون و هنوز پابلیک ظاهرا نکردند
صرفا ایمیل ها و آی دی هامو به کسی واگذار نمیکنم که بعدا افراد سودجو و عوام فریبی همچون شما بخوان سوء استفاده بکنند.
الحمدلله دفتر نگهبان داره و نگهبان هم آمار همه روز رو داره و باید داشته باشه! پس هر کی هر حرفی زده مثل باقی موارد چرت و پرت گفته
برای مدتی کلا CRM ما و حتی میل های ما مسدود شده بود بدلیل دستور قضایی که بعد از مدتی ما تونستیم دستور بازگشایی بگیریم که بعد انتخابات بود و همینطور بعد از بازگشایی به شرکت دیگر واگذار شد.عموما افرادی که تا زمانی که در دست بنده بود چنانچه پرداختی داشتن و دریافتی نداشتن بعد از مدتی به پولشون رسیدند و افرادی که نرسیدند احتمالا نتونستن ارتباط به موقع برقرار کنند وگرنه موردی نبوده.
همه که خوبی ها رو نمیگن فقط بدی ها یادشون میاد!دیگه طرف پولشو گرفته یادش نمیاد! اونی هم نگرفته میل میکنه و باید بررسی بشه که اصلا مشتری ما بوده یا نه! بعد پرداختش بررسی بشه! و بعد از صحت کلیه موارد مطمئنا بازگشت وجه صورت میگیره که بعید میدونم بیش تر از یکی دو نفر مونده باشن که نتونسته باشیم باهاشون ارتباط بزنیم.
اونی که شعور داشت و کمی بویی از ادب برده بود مطمئنا جوابش رو گرفت. اونی هم که هر چی لایق خودشو خانواده و خاندانش بود بار ما کرد که ترجیح میدم در جواب ابلهان خاموش باشم
اینجا تاپیک نقد و بررسی نیست. و اصلا به این انجمن ربطی نداره! شما که هیچ هدفی جز تخریب بی اثر نداری بهتره مسیرت خورد اینطرفی حضوری صحبت کنیم ... شما مدارکت رو بیار منم مدارکمو بیارماین تاپیک رو الکی آپ نکن... یکم قاعده قانون این انجمن رو یاد بگیر... سواد خوندن قوانین و پست های دیگران رو داری... پس بهتره هر مشکلی داری رو پ.خ کنی تا خوشگل جوابتو گیری. آفرین پسر، قبل از اینکه اینجا پست بزاری برو جواب تیکت ملت رو بده 2h53m21s تا الان ازش گذشته هنوز جواب ندادی
آفرین پسر...پاسخ فقط در پ.خ یا یاهو

از هر سرورت یک سرویس در دستم هست