درود
احتمالا شرکت bmw برای تست سیستم های امنیتی خودش به یک د-ز-د احتیاج داشته و ایشان را استخدام کرده وگرنه یکی از بزرگترین شرکت های خودروسازی دنیا چرا باید یک بچه ایرانی 18 ساله را که هیچ سایقه درستی نداره استخدام کنه ؟ ( البته برای کارگران ... هم به درد میخوره ! )
در مورد پول هم واقعیتش ایشان دو یا سه هفته قبل تمام سرورها را خاموش کرد و اعلام کرد دچار مشکل مالی موقتی شده و اگر کسی سرویس را سالیانه تمدید کنه یک ماه تخفیف و 300 گیگ هارد اضافه بهش رایگان میده وگرنه سرورها را روشن نمیکنه که در اون زمان خود بنده یک ماه وقت سرورم مانده بود و تیکت زدم که من تو را شناختم و اعتمادی بهت ندارم میخوای سرور را روشن کن میخواهی روشن نکن ولی دراز مدت تمدید نمیکنم ! هر چقدر سعی کرد قانع بشم که اینبار کارش درست هست قبول نکردم چون این حرام زاده را خوب شناخته بودم و آخر هم برای جلب رضایت سرورم را روشن کرد و کلا الان یک یا دو هفته از وقت سرور باقی مانده بود و خدا را شکر فریب نخوردم ولی خیلی از مشتری ها که نمیشناختنش سالیانه تمدید کردن تا آخرین ***ی بزرگش را انجام بده ! حالا متوجه شدید پول هواپیما و تفریحش از کجا تهیه شده ؟
یک حرفی هم با خود حرامزاده اش دارم
جناب آقای شایان خان یک آدم باید خیلی احمق باشه که برای این مقدار کم پول بیاد و کلاه برداری کنه چون اگر دو نفر ازت شکایت کنند به عنوان کلاه بردار عمومی شناخته میشی ، برات پرونده ای بزرگ تشکیل میشه که عواقب اون مثلا عدم استخدام در هیچ نهاد دولتی و سازمانی که استعلام عدم خلافی میخواند هست ، عدم ثبت نام در دانشگاه و اگر دانشجو باشی احراج ، ممنوع الخروجی از کشور و پیگیری شکایت ، دستگیرت هم کنند تا چند روز چنان باهات تفریح کنند تو پلیس سایبری که تمام خورده هات از دماغ گنده ات بیرون بریزه و سایر موارد که خود کلاه بردارت بهتر میدانی پس در کنار د-ز-د بودن احمق هم هستی
راستی نکته جالب این بود که وقتی سرورها را چند هفته قبل خاموش کرده بود میگفت مقصر مدیران اینجا هستند !
راست هم میگه چرا جلوش را گرفتید نزاشتید راحت پول خلق الله را بخوره و خر کیف بشه ؟ :دی![]()