-
November 22nd, 2013, 05:02
عضو انجمن
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013 05:02
# ADS
-
November 24th, 2013, 10:54
عضو انجمن
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
یک سرور دیگر تحویل داده شد.
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 13:08
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
سلام
من یه سرور مجازی ویندوز میخواستم..منتها برای استفاده شخصی میخواستم کریو رو هم روش نصب کنم+سی پر/کسی و تنظیم بشه..من بلد نیستم باش کار کنم..میخوام کامل تنظیم بشه که فقط یوزر پس بهش بدم وصل بشم..
البته پنل ریبوت هم میخوام
1-امکانش رو دارید ؟
2-اگر بله چطور سفارش بدم؟از همین جا یا سفارش رو تو سایت بدم و پرداخت کنم و اینجا پی ام بدم بگم چی میخوام
مرسی
-
تعداد تشکر ها از carmina burana به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 14:35
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 09:15
-
تعداد تشکر ها ازfardfard به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 14:37

نوشته اصلی توسط
hostfire
حامد جان خوشحالم باز برگشتی
منو تو یه قراری داشتیم.من دست و بالم تنگ شد نتونستم بهش عمل کنم.و الان هم عیم سابقم سایتی ندارم
عزر میخوام ازت
موفق باشی
احیاناً شما نمیخواید پولی که از ما گرفتید و سرورتون رو خاموش کردید و رفتید رو پس بدید؟
http://www.webhostingtalk.ir/f15/88243/index5.html
ویرایش توسط w-7 : November 24th, 2013 در ساعت 14:54
-
تعداد تشکر ها از w-7 به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 15:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
carmina burana
سلام
من یه سرور مجازی ویندوز میخواستم..منتها برای استفاده شخصی میخواستم کریو رو هم روش نصب کنم+سی پر/کسی و تنظیم بشه..من بلد نیستم باش کار کنم..میخوام کامل تنظیم بشه که فقط یوزر پس بهش بدم وصل بشم..
البته پنل ریبوت هم میخوام
1-امکانش رو دارید ؟
2-اگر بله چطور سفارش بدم؟از همین جا یا سفارش رو تو سایت بدم و پرداخت کنم و اینجا پی ام بدم بگم چی میخوام
مرسی
سلام
تمامی کانفیگ ها رایگان انجام میشه.
از لینک های اول تاپیک دیدن فرمایید و خرید کنید.
-
-
November 24th, 2013, 15:52
عضو جدید
با سلام
قصد خرید این سرویس شما رو دارم در قسمت پهنای باند به کلمه مصرف معقولانه اشاره کردید
پلان دوم
رم : 2 گیگابایت
هارد : 80 گیگابایت
سی پی یو :2 گیگاهرتز
پورت : 1 گیگابایت
پهنای باند نامحدود ( مصرفه معقولانه )
لطفا بفرمایید این مصرف ار نطر شما تا چه میزان مصرف بهنای باند قابل چشم پوشی و معقولانه است ؟
-
تعداد تشکر ها از Mahsoon به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 16:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mahsoon
با سلام
قصد خرید این سرویس شما رو دارم در قسمت پهنای باند به کلمه مصرف معقولانه اشاره کردید
پلان دوم
رم : 2 گیگابایت
هارد : 80 گیگابایت
سی پی یو :2 گیگاهرتز
پورت : 1 گیگابایت
پهنای باند نامحدود ( مصرفه معقولانه )
لطفا بفرمایید این مصرف ار نطر شما تا چه میزان مصرف بهنای باند قابل چشم پوشی و معقولانه است ؟
مصرفی نمیشه گفت. ولی اگر پهنای باند مصرفی شما از حد معمول بیشتر باشه مثلا 200 ترا پورت سیستم به 100 کاهش میکنه.
-
-
November 24th, 2013, 16:28
جناب فرق بین سرور مجازی با سرور نیمه اختصاصی چیه؟
-
تعداد تشکر ها ازkjwr38iu39t به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 16:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kjwr38iu39t
جناب فرق بین سرور مجازی با سرور نیمه اختصاصی چیه؟
دورود!
1. منابع بیشتر
2. روی سروری خلوت تر هستند.
3. سرعت بسیار بهتری نسبت به سرورهای مجازی دارند.
4. و...
-
-
November 24th, 2013, 20:25
عضو انجمن
دو سرور دیگر تحویل داده شد
-