معمولی هست و اندازه پولش میرزه! البته سری high end هم داره که کلا قضیش فرق داره
ببین دوست عزیز این یه چیز نسبی هست و هرکسی ممکنه یه چیزی بگه ، دقیقا بستگی به سطح توقع شما داره
مثلا من اولین لپتاپم dell vostro 1500 بود و اون زمان تازه سی پی یو core 2 dou اومده بود و ازش راضی بودم تا اینکه قدیمی شد دادمش به خواهردم و یک dell 5010 خریدم ، وقتی اینو خریدم گفتم خب هم جدیدتر بود و هم باکیفیت تر و خنکتر و مسلما با خودم میگفتم اون لپتاپ قبلیه اصلا لپتاپ نبود![]()
تا همین یکماه پیش هم داشتمش و طفلک هی مشکلی هم نداشت و فقط باطریش ضعیف شده بود که خرجش فقط 100 تومن بود ولی دیگه میخواستم عوضش کنم و از کیفیت صفحش راضی نبودم
با کلی تحقیق رفتم n550jv ایسوس رو خریدم و الان فهمیدم که اصلا دل لپتاپ تولید نمیکنه کهکلا نظرم درباره دل عوش شد
حالا اینارو واسه این گفتم که بدونی تا زمانی که با 7 8 تا مدل مختلف کار نکنی نمیدونی واقعا چی بهتره و هر روز هم گیجتر میشی
به نظر من یه مدل انتخاب کن و مرحله آخر اگه تصمیمتو گرفتی ببین کی دارش و ازش بپرس تا معایب و مزاباش رو بهت بگه ! البته فروم p30world یک بخض داره که مخصوص بررسی انواع مدل ها هست و همه میان نظرشونو میگن و اونم خیلی میتونه کمکتون کنه
در کل من برند msi رو نمیپسندم چون کیفیت ساخت بالایی نداره ولی قابل قبوله ، لاقل از دل بهتره![]()