-
November 23rd, 2013, 23:24
عضو انجمن
پاسخ : رفتار ناپسند دیتاسنتر iweb تجربه من برای شما
من نمی دونم واقعا چرا بعضی از دوستان هنوز فکر میکنند دنیا به ایرانی ها نیاز داره
برای همینه فکر کنم پیشرفتی نداریم!
بابا ما ایرانیا هستیم که به دنیا نیاز داریم نه اونا به ما!!
نقت رو تحریم کردن
چی شد
هیچی عراق نفتشو جایگزین کرد
اینقدر کوتاه فکر نباشید من امیدوارم روزی بیاد که یا کلا ایران تحریم نباشه و توی فضای مجازی به رسمیت بشناسش یا کلا همه جا تحریمش کنند
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
تعداد تشکر ها ازporiya_hashie به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2013 23:24
# ADS
-
November 23rd, 2013, 23:34
من آدرس این تایپکو به مدیر فروشش دادم هنوزم دارم با صحبت میکنم ، دارن آتیش میگیرن ، میدونی چقد هاستینگ ایرانی هس ، این شرکتا دارن ناجور ضرر میبنن
-
تعداد تشکر ها از TakAvaz به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2013, 23:58
عضو انجمن
همه این صحبتها در حالی بود که همان وقت صورتحسابی به مبلغ ۶۹۵ دلار برایم ارسال شد. معنی چنین اعمال متضاد و فرصتطلبانه این است که اگر شما این صورتحساب پرداخت نمایید، ما نیز تحریمها را نادیده میگیریم.
احتمالا با این کار هم بیخیال تحریم ها نمیشن و بعد پرداخت باز میپیچونن !
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 01:42
موقع پول گرفتن روی خوش نشون میدن ولی موقعی که کارت گیر باشه خدا میدونه ...
-
تعداد تشکر ها از Mohsen.b به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 01:54
پس خیلی شانس آوردی. خدا رو شکر
-
-
November 24th, 2013, 07:54
عضو دائم
هرچی می یاد از سر ندونم کاری خودمون هست .
دوست عزیز کم هاستینگ خوب تو ایران داریم ؟
چرا وقتی این همه شرکت خوب هاستینگ داخل کشور هست باید این طوری ضربه بخوریم ؟
چرا وقتی ovh که رفتار به نسبت حرفه ای تری داره و الان شعبه داره تو کاندا باید از آی وب خرید داشته باشین که کارش شده ضربه زدن به ایرانی ها ؟
تحریم ها شده یه بحانه برا باج گیری از ما ایرانی ها ...
ویرایش توسط asrhosting : November 24th, 2013 در ساعت 07:57
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 10:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
asrhosting
هرچی می یاد از سر ندونم کاری خودمون هست .
دوست عزیز کم هاستینگ خوب تو ایران داریم ؟
چرا وقتی این همه شرکت خوب هاستینگ داخل کشور هست باید این طوری ضربه بخوریم ؟
چرا وقتی ovh که رفتار به نسبت حرفه ای تری داره و الان شعبه داره تو کاندا باید از آی وب خرید داشته باشین که کارش شده ضربه زدن به ایرانی ها ؟
تحریم ها شده یه بحانه برا باج گیری از ما ایرانی ها ...
سلام
متاسفانه در شرایط حاضر همواره باید چراغ خاموش حرکت کرد.
از قدیم گفتن .......... از یک سوراخ 2 بار گزیده نمیشه!
آسمون بریم زمین بیایم آمریکا دست از دشمنی هاش بر نخواهد داشت، حتی با توافق مصلحتی امروز، پس همواره باید سوپاپ اطمینان داشته باشیم!
تجربه ثابت کرده که باید بکاپ اطلاعات حیاتی رو باید در سرور دیگه و در دیتا سنتر دیگه نگه داری کرد! طوری که ما بکاپ چند سایت حساس که تو فرانسه داریم رو سرورهای افرانت و تبیان نگه میداریم!
در مورد او وی اچ هم، با عرض پوزش یک سری افراد بی سواد، تبلیغات منفی کرده اند و از این دیتا سنتر غول بی شاخ و دم ساخته اند! ( بعضی ها عمدا و بعضی ها سهوا)
در حالی که به جرات می تونم ادعا کنم از هر زاویه که بنگرید بهترین هست در نوع خودش که حاضریم به مناظره هم بپردازیم در این مورد!
همیشه سعی کنیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم.
یا هو
-
-
November 24th, 2013, 10:24
مشکلاتی که OVH تو این 3-4 سال برای ایرانی ها هم درست کرده از IWEB کمتر نیست خیلی هم بیشتر هست عزیز.فقط یک جستجتوی ساده در انجمن کنید
چه اصراری به همکاری با دیتاسنترهایی هست که سایه ایرانی هارو با تیر میزنه؟!! کمبود دیتاسنتر داریم؟؟؟
کمپانی هایی مثل Xlhost امریکا که همه کارشون رو قبول دارند بدون مشکل به ایرانی ها خدمات میده اما OVH فرانسه شده کاسه داغتر از اش
علاوه بر مشکل تحریم ایرانی ها مشکلات شبکه و سرورها بماند
در صورت تمایل اطلاع بدید لینک تک تک سرورهای همکاران که این مشکلات برای خودشون و کاربرانشون ایجاد شده رو براتون ارسال کنم
-
-
November 24th, 2013, 10:44
عضو دائم
دوست عزیز وقتی پرداخت هزینه سرور مشکل دارد، تقصیر دیتا سنتر است؟
وقتی کاربری اطلاعات فنی ندارد، تقصیر دیتا سنتر است،
کدوم به اصطلاح دیتا سنتر ، فایروال رایگان و آنتی دی داس رایگان روی سرور ها ارائه می کند؟
وقتی کاربری هک، و اتک و اسپم دارد ، تقصیر دیتا سنتر است؟
دیتا سنتر با ایرانی ها هیچ مشکلی ندارد، همین الان هم چند پنل با هویت ایرانی و با آدرس داخل ایران در این دیتا سنتر فعال هستند!
مشکلات شبکه: جوک می فرمایید؟ پاک ترین و سالم ترین شبکه دنیا رو دارد! طوری که حتی یک آی پی بلوک شده در اسپم هاس نمی توانید داشته باشید!
اطلاعات ندارید مغلطه نفرمایید ، بحث تاپیک مربوط به آی وب است، در صورت تمایل تاپیک مجزا باز کنید تا با ارائه سند و اسکرین شات ها در خدمت شما باشیم!
با تشکر
موفق باشید.
-
-
November 24th, 2013, 12:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
persianmagic
مشکلاتی که OVH تو این 3-4 سال برای ایرانی ها هم درست کرده از IWEB کمتر نیست خیلی هم بیشتر هست عزیز.فقط یک جستجتوی ساده در انجمن کنید
چه اصراری به همکاری با دیتاسنترهایی هست که سایه ایرانی هارو با تیر میزنه؟!! کمبود دیتاسنتر داریم؟؟؟
کمپانی هایی مثل Xlhost امریکا که همه کارشون رو قبول دارند بدون مشکل به ایرانی ها خدمات میده اما OVH فرانسه شده کاسه داغتر از اش
علاوه بر مشکل تحریم ایرانی ها مشکلات شبکه و سرورها بماند
در صورت تمایل اطلاع بدید لینک تک تک سرورهای همکاران که این مشکلات برای خودشون و کاربرانشون ایجاد شده رو براتون ارسال کنم
مشکلی من تو ovh ندیدم به غیر یه چند تا حروم زاده که اسم ایران و ایرانی ها رو اونجا بد نام کردن !
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید