صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: دوستان سرور خریدم و رمز آن سرور را به من داده اند...چکار کنم.هزینه هم دادم کامل

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان سرور خریدم و رمز آن سرور را به من داده اند...چکار کنم.هزینه هم دادم کامل

شما اول بای این گفته ها سندی ، مدرکی ، چیزی قرار دهید! یا حداقل نام سایت را در تاپیک اعلام کنید شاید مسئول مربوطه در انجمن حضور داشته باشد؟

2. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    544
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    136 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان سرور خریدم و رمز آن سرور را به من داده اند...چکار کنم.هزینه هم دادم کامل

5. تعداد تشکر ها ازtik به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

باهاش ون باید کنار بیای اگر اطلاعاتی ازت نگه داشته باشن اصلا! تعجم اینه چرا به دلار ازت هزینه خواستن
    !!!!شماهم معلوم نیست چرا با اقای امیری به این خوبی مشکل داری با هماهاست مشکل داری بالاخره با کی مشکل نداری شما!
    بعدشم سرویس که نوشتی تهیه کردی یعنی چی باز اینجا نوشتی سرویس میخوای
    ویرایش توسط ULTRAWEB : November 4th, 2013 در ساعت 16:01

7. تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    544
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    136 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
    باهاش ون باید کنار بیای اگر اطلاعاتی ازت نگه داشته باشن اصلا! تعجم اینه چرا به دلار ازت هزینه خواستن
    !!!!شماهم معلوم نیست چرا با اقای امیری به این خوبی مشکل داری با هماهاست مشکل داری بالاخره با کی مشکل نداری شما!
    بعدشم سرویس که نوشتی تهیه کردی یعنی چی باز اینجا نوشتی سرویس میخوای
    دوست عزیز اگه خودت به جای من بودید همین حرف میزنید پول تقدیم بکنید و چیزی بهتون ندن

آقای امیری هم میدون چکار کرده این نفر یک سرور خریداری کردم و هر روز مشکل داشت و خود این نفر مشکل را می دانست و تمامی اطلاعات بنده را حدود 5 ماه بهم نداد بعد 5 ماه هم گفتند باید 70 تومن بدید به دلیل بکاپ

به همین دلیل گفتم بعد از 5 ماه چه بدردم می خوره به خاطر همین هست که دلخور هست .

9. تعداد تشکر ها ازtik به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tik نمایش پست ها
    دوست عزیز اگه خودت به جای من بودید همین حرف میزنید پول تقدیم بکنید و چیزی بهتون ندن

آقای امیری هم میدون چکار کرده این نفر یک سرور خریداری کردم و هر روز مشکل داشت و خود این نفر مشکل را می دانست و تمامی اطلاعات بنده را حدود 5 ماه بهم نداد بعد 5 ماه هم گفتند باید 70 تومن بدید به دلیل بکاپ

اگر اینجوری هست که کاری نمیشه کرد قید اطلاعات رو بزن برو از نو شروع کن
    اگر نمیتونی بهشون اعتماد کنی دوباره

11. تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

ببخشید من تاپیک رو از زیر خاک بیرون اوردم...

خب اولا سلام..

ثانیا مشکل بعدا پیدا شد نه این که مشکل رو بدونم به شما هم مشکل اطلاع داده شده بود ولی گفتید یه کاریش کنید فعلا صدای مشتریا در نیاد.
    اطلاعاتتو 5 ماه ندادم؟؟؟

واقعا که بشکنه این دست که نمک نداره...

کلا به شما خوبی نیومده؟؟؟

بیشتر از 5 بار سرور رو از نو نصب کردیم گفتم فقط هزینه ی 2 بارشو بده بقیش چون رفیقمونی...

70 تومن هم به خاطر بک آپ نبود

به خاطر این حرفت رفتم الان از دفتر ، دفتر حسابای ابر وب رو آوردم:

خب بسم الله:

1391/10/27 : ثبت دامین Shokohgragh.ir :
    4200 تومان --- وضعیت : پرداخت نشده

1391/10/27 : ثبت دامین Alhost.ir :

1391/10/27 : ثبت دامین Alborzhost.org :
    32000 تومان --- وضعیت : پرداخت نشده

1391/11/15 : کانفیگ سی پنل
    50000 تومان=پول ندارم کنار بیا --- قیمت نهائی : 20000 تومان --- وضعیت : پرداخت نشده

1391/11/14 : ثبت دامین mamalichat.ir :
    4200تومان --- وضعیت : پرداخت نشده --- جناب مشایخی آخر سر خودش آورد پولو داد، لازم به ذکره پولو ازش گرفته بودی ولی به من نداده بودی

1391/11/14 : ثبت دامین barghhost.ir :
    4200 تومان --- وضعیت : پرداخت نشده --- اشتباه ثبتی از سمت ابر وب اینم مهمون ابر وب

1391/11/14 : انتقال سرور آمریکا به سرور کانادا :
    40000 تومان --- وضعیت پرداخت نشده ( این هزینه رو بنده فاکتور دارم از آنلاین سرور که به جناب عیسی لو پرداخت کردیم و دستی بکاپ هارو انتقال دادن، به خاطر مشکلی که تو انتقال اتوماتیک پیش اومده بود مجبور شدم از جیب خودم بدم تا بکاپاشو اتنقال بدن )

خب جناب باقری این خریدات خب؟؟؟

خب این خریدات که پرداخت نکرده بودی شد : 113000 تومان درسته؟؟؟

خب از این یه 15000تومان دادی که متاسفانه چون کارت به کارت کردی نمیدونمم به کودوم کارت پاسارگاد من پول ریختی سندش دقیق نمیدونم کجاست.اینم بگم سر این خدائیشش 2 ماه الافمون کردی خب؟؟
    بعد اینم یه 20000تومان دادی اونم پیدا نکردم تراکنش رو چون از عابر بانک موجودی گرفتمو تو دفتر گذاشتم متاسفانه پاک شده.اینم که 2 ماه الاف شدیم.

موند چقدر؟
    78000 تومن درسته مهندس؟؟؟

خب 8 تومنشو بذاریم به خاطر مشکلات اینم از این...

موند چقدر 70000 تومن قبول داری اینم؟؟؟

از این 70000 تومنم درسته همش سهم منه ولی 20000 تومنم میگم واسه مشکلا قبول؟؟؟

موند 50000 تومن حداقل اینو بریز به حسابم مرد مومن...

پول دامنه هات و پول کانفیگ رو بده، یادت نیست میگفتی من دوست ندارم حروم بخورم چرا الان داری پولی که حق الزحمه ی منه میخوری؟؟؟

شده بود مشتریات زنگ میزدن به من نصفه صب بهشون پشتیبانی میدادم آخه کودوم فروشنده ای این کارو میکنه؟؟؟ ولی من گفتم همکاریم بذار اذیت نشه خودم کمکش کنم، خدائیش بگو که اینکارو نکردم...

مشایخی ساعت 3 صبح زنگ میزد میگفت من اینو بلد نیستم کمک کن...
    ساعت 1 زنگ میزد میگفت اینو کمک کن...

یه خورده انضاف داشته باش اگه اشتباه از طرف من بود 28000 تومن کم کردم ولی بیار اون 50000 تومنو حداقل بده...

شما که خداروشکر وضعت خوب شده بیار بده

شمارمم همینجاست یا حداقل فردا که بهت زنگ میزنم جواب بده بذار این حساب یک سالتو تصویه کنیم...

منتظر جوابتم تو پ.خ

ارادتمندت

هادی امیری

13. تعداد تشکر ها ازhadi_am به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    544
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    136 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi_am نمایش پست ها
    ببخشید من تاپیک رو از زیر خاک بیرون اوردم...

خب اولا سلام..

ثانیا مشکل بعدا پیدا شد نه این که مشکل رو بدونم به شما هم مشکل اطلاع داده شده بود ولی گفتید یه کاریش کنید فعلا صدای مشتریا در نیاد.
    اطلاعاتتو 5 ماه ندادم؟؟؟

واقعا که بشکنه این دست که نمک نداره...

کلا به شما خوبی نیومده؟؟؟

بیشتر از 5 بار سرور رو از نو نصب کردیم گفتم فقط هزینه ی 2 بارشو بده بقیش چون رفیقمونی...

70 تومن هم به خاطر بک آپ نبود

به خاطر این حرفت رفتم الان از دفتر ، دفتر حسابای ابر وب رو آوردم:

خب بسم الله:

1391/10/27 : ثبت دامین Shokohgragh.ir :

1391/10/27 : ثبت دامین Alhost.ir :

1391/10/27 : ثبت دامین Alborzhost.org :
    32000 تومان --- وضعیت : پرداخت نشده

1391/11/15 : کانفیگ سی پنل
    50000 تومان=پول ندارم کنار بیا --- قیمت نهائی : 20000 تومان --- وضعیت : پرداخت نشده

1391/11/14 : ثبت دامین mamalichat.ir :
    4200تومان --- وضعیت : پرداخت نشده --- جناب مشایخی آخر سر خودش آورد پولو داد، لازم به ذکره پولو ازش گرفته بودی ولی به من نداده بودی

1391/11/14 : ثبت دامین barghhost.ir :
    4200 تومان --- وضعیت : پرداخت نشده --- اشتباه ثبتی از سمت ابر وب اینم مهمون ابر وب

1391/11/14 : انتقال سرور آمریکا به سرور کانادا :
    40000 تومان --- وضعیت پرداخت نشده ( این هزینه رو بنده فاکتور دارم از آنلاین سرور که به جناب عیسی لو پرداخت کردیم و دستی بکاپ هارو انتقال دادن، به خاطر مشکلی که تو انتقال اتوماتیک پیش اومده بود مجبور شدم از جیب خودم بدم تا بکاپاشو اتنقال بدن )

خب جناب باقری این خریدات خب؟؟؟

خب این خریدات که پرداخت نکرده بودی شد : 113000 تومان درسته؟؟؟

خب از این یه 15000تومان دادی که متاسفانه چون کارت به کارت کردی نمیدونمم به کودوم کارت پاسارگاد من پول ریختی سندش دقیق نمیدونم کجاست.اینم بگم سر این خدائیشش 2 ماه الافمون کردی خب؟؟
    بعد اینم یه 20000تومان دادی اونم پیدا نکردم تراکنش رو چون از عابر بانک موجودی گرفتمو تو دفتر گذاشتم متاسفانه پاک شده.اینم که 2 ماه الاف شدیم.

موند چقدر؟
    78000 تومن درسته مهندس؟؟؟

خب 8 تومنشو بذاریم به خاطر مشکلات اینم از این...

موند چقدر 70000 تومن قبول داری اینم؟؟؟

از این 70000 تومنم درسته همش سهم منه ولی 20000 تومنم میگم واسه مشکلا قبول؟؟؟

موند 50000 تومن حداقل اینو بریز به حسابم مرد مومن...

پول دامنه هات و پول کانفیگ رو بده، یادت نیست میگفتی من دوست ندارم حروم بخورم چرا الان داری پولی که حق الزحمه ی منه میخوری؟؟؟

شده بود مشتریات زنگ میزدن به من نصفه صب بهشون پشتیبانی میدادم آخه کودوم فروشنده ای این کارو میکنه؟؟؟ ولی من گفتم همکاریم بذار اذیت نشه خودم کمکش کنم، خدائیش بگو که اینکارو نکردم...

مشایخی ساعت 3 صبح زنگ میزد میگفت من اینو بلد نیستم کمک کن...
    ساعت 1 زنگ میزد میگفت اینو کمک کن...

یه خورده انضاف داشته باش اگه اشتباه از طرف من بود 28000 تومن کم کردم ولی بیار اون 50000 تومنو حداقل بده...

شما که خداروشکر وضعت خوب شده بیار بده

شمارمم همینجاست یا حداقل فردا که بهت زنگ میزنم جواب بده بذار این حساب یک سالتو تصویه کنیم...

منتظر جوابتم تو پ.خ

ارادتمندت

هادی امیری
    آقای امیری در تایپیک های قبلی پاسخ دادم و هزینه رو به چه دلیلی ندادم هم دادم . تازه آقای مشایخی به من مربوطی ندارن ربطی ندارن من همون طوری که عرض کردم بکاپ من بیار بده من خدا شاهده 10 تومن هم اضافی بهت میدم
    ویرایش توسط tik : November 24th, 2013 در ساعت 00:03

15. تعداد تشکر ها ازtik به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

هما هاست
    این هما هاستی که شما میگید تا دیروز تو انجمن تایپک زده بود زمفو چیه !
    حالا شما رفتید سرور ازشون خریداری کردید ؟!!!

17. تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

اگه اطلاعاتتون رو لازم دارید خب چاره دیگه ای ندارید
    من خودم بخاطر اطلاعات یکی از سرورام یک سری مجبور شدم 30 دلار هزینه کنم و کاملا هم زور بود ولی کاملا هم راضی بودم که بیشتر هزینه کنم ولی دیتا از بین نره !
    ولی خب تجربه بشه واسه اینده ها با چشم بازتری خرید کنید
    انشالله مشکلتون هم حل بشه
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

19. تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

آقای امیری در تایپیک های قبلی پاسخ دادم و هزینه رو به چه دلیلی ندادم هم دادم . تازه آقای مشایخی به من مربوطی ندارن ربطی ندارن من همون طوری که عرض کردم بکاپ من بیار بده من خدا شاهده 10 تومن هم اضافی بهت میدم

خب طبق تماس تلفنی که دیشب داتشم وصدای ضبط شده ی شما قول چهارشنبه ی هفته ی دیگه رو دادید...

در مورد بک آپ ، بعد 8 ماه بک آپ از کجا پیدا میشه؟؟؟

اینکه میگید آقای مشایخی به شما ربط ندارن تو زمان سرویس دهی به شما من جواب آقای مشایخی رو میدادم نه زمانی که خودش از ما مستقیم خرید کرد.

تو تماس تلفنی هم توضیحات اصلی رو اعلام کردم...

اون 10 تومنم بذار تو جیبت حالشو ببر...

اعضا - .:: ایــرانــیکا ســـرور ارائه دهنده بهترین خدمات میزبانی وب در ایران ::.

اینم سیستم تیکتینگ هم اون مشکلتو اعلام کن بچه ها فاکتورتو بزنن بیام درستش کنم هم فاکتورای این بدهیه 8 ماهتو برات بزنن پرداخت کن.

ارادتمندت

هادی امیری

21. تعداد تشکر ها ازhadi_am به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)