تشکيل دبيرخانه دائمي الکامپ در سازمان نظام صنفی نشست خبري نمايشگاه الکامپ نوزدهم
دوشنبه 27 آبان 1392
اشاره:
خبر اختصاصي سايت – امروز صبح خبرنگاران و اصحاب رسانه به دعوت سازمان فناوري اطلاعات در محل اين سازمان گردهم آمدند تا گزارشي از وضعيت نمايشگاه الکامپ نوزدهم بشنوند و به دنبال جوابي براي سوالات متعدد خود باشند.
در اين نشست خبري اعضاي شوراي سياستگذاري نمايشگاه الکامپ شامل نصرالله جهانگرد، معاون وزير و رئيس سازمان فناوري اطلاعات و رئيس شورا؛ کاظم آيتالهي، رئيس سازمان نصر کشوري و اميرمسعود عطايي، دبير شوراي سياستگذاري و نماينده وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور داشتند.
در ابتداي دبير شوراي سياستگذاري گزارشي کوتاه از اهداف و فعاليتهاي صورت گرفته براي اين نمايشگاه ارائه داد. افزايش تقريبي دو برابري مساحت نمايشگاه از 13 هزار مترمربع در سال گذشته به 25 هزار مترمربع و تعداد شرکتهاي حاضر از حدود 380 شرکت به 590 شرکت، اختصاص سه سالن مجزا به دولت الکترونيک و حضو سه قوه مقننه، مجريه و قضايي در نمايشگاه الکامپ امسال، رشد دو برابري نمايندگيهاي برندهاي خارجي و حضور 20 شرکت خارجي و تاکيد بر خدماتمحور بودن نمايشگاه امسال مهمترين خبرهايي بودند که عطايي اعلام کرد. وي گزارش داد که به شرکتها و نهادهاي دولتي توصيه و تاکيد شده است که فقط براي توزيع بروشور در نمايشگاه حاضر نشوند و با تمام قابليتها و امکانات خدماتي خود حضور يابند تا بازديدکنندگاه بتوانند از اين خدمات استفاده کنند. عطايي گفت: «شعار امسال نمایشگاه با توجه به اینکه بزرگترین رویداد حوزه IT به شمار میرود،"زندگی هوشمند، آینده روشن" است تا بتوانیم نگاه کاربردی را جایگزین نگاه تجملاتی کنیم.» دبير شوراي سياستگذاري اين نمايشگاه گزارشي از ثبتنام شرکتها در نمايشگاه امسال اعلام کرد و گفت: تعداد غرفههای بخش سختافزار 103، نرمافزار 189، امنیت 29، شبکه 92، دولت الکترونیک 25، رسانه 23، تجهیزات الکترونیکی 11، بانکداری الکترونیکی 19، سرگرمی دیجیتال 11، ماشینهای اداری 26، آموزش 18، هوشمندسازی 11 و سایر بخشها 36 شرکت است.
در ادامه اين نشست کاظم آيتالهي، رئيس سازمان نظام صنفي رايانهاي تهران توضيحات کوتاهي را درباره نحوه ثبتنام و مصوبههاي شوراي سياستگذاري ارائه داد و بيان داشت «امسال با هماهنگی با شرکت سهامی نمایشگاهها مقرر شده که همزمان با برپایی نمایشگاه الکامپ هیچ نمایشگاه موازی در محل نمایشگاههای تهران برگزار نشود و با حذف نمایشگاههای موازی سالنهای الکامپ اضافه شده است.» وی درباره شفافسازی موضوع پرداخت ارزی شرکتکنندگان گفت: « 500 مترمربع به عنوان سقف ارزی نمایشگاه تعیین شده است و 10 هزار مترمربع از فضای نمایشگاهی مشمول پرداخت ارزی میشود.» جهانگرد، رئيس شوراي سياستگذاري الکامپ در توضيحات کوتاهي با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم که نمایشگاه امسال به طور نسبی خوب برگزار شود، اظهار کرد: «امیدواریم به این واسطه بتوانیم توانمندیهای این بخش را به نحو مطلوبی به مردم نمایش دهیم و ضمنا بر رونق کسبوکار این حوزه بیافزاییم.» وی ادامه داد: «فرهنگ نمایشگاهداری در کشور ما متفاوت از دیگر کشورهاست و بر همین اساس برخی اختلاف نظرها برای برگزاری این رویداد وجود داشت که مطرح و در نتیجه حل و فصل شد.» او همچنین با اشاره به اینکه دنبال دائمی کردن دبیرخانه این نمایشگاه هستیم، خاطرنشان کرد: «علاوه بر این موضوع، از دیدگاه اجرایی هم این رویداد باید توسط سازمان نظام صنفی رایانهای برگزار شود.» جهانگرد با اشاره به اینکه اشتیاق دولتیها به سمت ارائه خدمات الکترونیکی است، ابراز کرد: قطعا دولتیها در بخش دولت الکترونیکی با رویکرد اجرایی حضور خواهند داشت و خدمات به مردم عرضه میکنند زیرا نمایشگاه نباید به یک کاتالوگ تبدیل شود؛ مدیران میانی هم در نمایشگاه حضور دارند و مدیران ارشد برای بازدید خواهند آمد تا پاسخگوی مردم باشند. در پايان اين نشست خبرنگاران سوالات خود را پيرامون موضوعاتي مانند زيرساختها، جانمايي و تخصيص ارزي-ريالي غرفهها، لوگو و شعار، سخنگو، سايت، ثبتنام آنلاين و ... مطرح کردند. در مجموع اعضاي شوراي سياستگذاري نمايشگاه الکامپ نوزدهم اميد زيادي دارند که با تعامل و همافزايي و کاهش تفاوت سليقهها نمايشگاه امسال بهتر و پربارتر از سالهاي گذشته برگزار شود و مسيري براي برگزاري باشکوه اين نمايشگاه در دورههاي بعدي هموار شود.