-
March 25th, 2010, 18:20
عضو جدید
هاستینگ Cpanel با امکانات بی نظیر ! کاملا رایگان !
با سلام به تمامی کاربران این سایت
شرکت ایران شهر الکترونیک (www.TizHost.com) ارایه دهنده خدمات هاستینگ و دامین و طراحی صفحات وب پیشنهاد ویژه ای را برای تمامی کاربران اینترنی دارد !
شرح شرایط و خدمات به صورت زیر میباشد :
به جهت گرامیداشت و تبریک عید باستانی نوروز شرکت تیزهاست به تمامی کاربران خود عیدی میدهد !
عیدی ما به شما کارابران گرامی 8500 تومان تخفیف جهت خرید تمامی سرویس های شرکت میباشد !
شما میتوانید به راحتی با استفاده از کد تخفیف : " NOWRUZ "
از این تخفیف استفاده کنید و یک ماه سرویس هاستینگ نامحدود با امکانات ویژه به طور کاملا رایگان استفاده کنید !
روش کار به این صورت هست که شما ابتدا به این لینک میروید, میزبانی حرفه ای و اقتصادی , و سپس پلان مورد نظر خود را انتخاب میکنید , این نکته قابل ارز میباشد که پلان تجاری دارای قیمت بالاتری میباشد و شما در صورتی که بخواهید سرویس خود را یک ماه رایگان دریافت کنید میبایستی که یکی از پلان های پایه و یا پیشرفته را انتخاب کنید .
پس از انتخاب کردن محصول خود و رفتن به صفحه بعد نام دامنه خود را وارد کنید و پس از آن مدتی که میخواهید از ما سرویس خریداری کنید را یک ماه بزنید چرا که, برای یک ماه رایگان فقط باید طول مدت سرویس را 1ماه انتخاب کنید , پس از آن به مرحله بعد رفته و کد تخفیف ویژه ایام نوروز را وارد نمایید و تایید را بزنید تا هزینه سرویس شما 0 تومان بشود .
حال در مرحله بعد مشخصات فردی یا شرکتی را وارد نموده و پایان ثبت نام را بزنید تا سرویس شما تنها در ارز چند لحظه ساخته و ارسال گردد .
پنل پیشنهادی ما به شما :
UNLIMITED Disk Space
UNLIMITED Bandwidth
Host UNLIMITED Websites
Firewall Included
99.9% Uptime Guarantee
10 Day Money Back Guarantee
CGI, PHP 5, RoR, Perl
MySQL, SSH, SSL, IMAP, POP
FREE Site Builder
به سخنی ساده تر :
1. ابتدا به این لینک بروید :میزبانی حرفه ای و اقتصادی
2. دامین خود را وارد کنید . 3. در مرحله بعد کد تخفیف : " NOWRUZ " را وارد کنید, و تایید کد تخفیف را بزنید .
4. حال در مرحله بعد مشخصات خود را وارد کنید و ثبت خرید را بزنید . 5. سرویس شما تنها در ارز چند ثانیه آماده شده و ایمیل شده لطفا میل خود را چک کنید .
ویرایش توسط tizhost : March 25th, 2010 در ساعت 20:10
-
تعداد تشکر ها از tizhost به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2010 18:20
# ADS
-
March 25th, 2010, 18:36
پاسخ : هاستینگ Cpanel با امکانات بی نظیر ! کاملا رایگان !
من که نفهمیدم باید چی کار کنم.
اگه 1 ماه رایگانه ممنون میشم ممنون میشم برام اوکی کنید.
مشخصات مورد نیاز رو بگین تا پ.خ کنم.
-
-
March 25th, 2010, 19:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
من که نفهمیدم باید چی کار کنم.
اگه 1 ماه رایگانه ممنون میشم ممنون میشم برام اوکی کنید.
مشخصات مورد نیاز رو بگین تا پ.خ کنم.
محمد جان موضوع اینه که کوپن 8500 تومنی داده بهت یعنی هرچی که تو سایت 8500 و پایین تر باشه می تونی رایگان بخری
Loxhost | Hosting Provider
[ ارائه بسته های میزبانی وب و سرور دانلود ]
-----------------------------------------------------------
-
-
March 25th, 2010, 19:29

نوشته اصلی توسط
LoxHost
محمد جان موضوع اینه که کوپن 8500 تومنی داده بهت یعنی هرچی که تو سایت 8500 و پایین تر باشه می تونی رایگان بخری

میدونم
ولی من نتونستم سفارش بدم. چون دامین ندارم، ساب دامین ـه!
باید به صورت دستی انجام بدن
-
-
March 25th, 2010, 20:04
عضو جدید
به سخنی ساده تر :
1. ابتدا به این لینک بروید :میزبانی حرفه ای و اقتصادی
2. دامین خود را وارد کنید . 3. در مرحله بعد کد تخفیف : " NOWRUZ " را وارد کنید, و تایید کد تخفیف را بزنید .
4. حال در مرحله بعد مشخصات خود را وارد کنید و ثبت خرید را بزنید . 5. سرویس شما تنها در ارز چند ثانیه آماده شده و ایمیل شده لطفا میل خود را چک کنید .
-
-
March 25th, 2010, 20:09
2. دامین خود را وارد کنید
من ساب دامین دارم! پولم نمیرسه دامین بخرم
باید دستی انجام بدی
چه مشخصاتی میخوای تا پ.خ کنم ؟
-
-
March 25th, 2010, 20:36
عضو جدید
شما باید یک دامین داشته باشید میتونین از دامین های رایگان .co.cc استفاده کنید .
-
-
March 25th, 2010, 23:14
عضو دائم
این فضا بینهایت و ... ماهانه 5 هزار تومانه؟ یعنی تا 60 گیگ میشه پر کردش؟ آیا میشه هفته ای یکبار 10 گیگ لچ داشته باشیم؟ فقط هفته ای یکبار 10 گیگ لچ ان هم شخصی بدون لینک دانلود برای کسی.در واقع به صورت بک آپ استفاده کرد.آیا موردی نداره؟
-
-
March 26th, 2010, 00:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
این فضا بینهایت و ... ماهانه 5 هزار تومانه؟ یعنی تا 60 گیگ میشه پر کردش؟ آیا میشه هفته ای یکبار 10 گیگ لچ داشته باشیم؟ فقط هفته ای یکبار 10 گیگ لچ ان هم شخصی بدون لینک دانلود برای کسی.در واقع به صورت بک آپ استفاده کرد.آیا موردی نداره؟
تمامی سرویس هایی که شما استفاده میکنید میبایست مطابق با قوانین سایت باشد : شرایط و قوانین سرویسها
در اینجا تمامی مسایلی که میخواهید توضیح داده شده است .
-
-
March 26th, 2010, 00:47
عضو دائم
12. مسئولیت :
تیزهاست هیچگونه مسئولیتی در قبال فایل ها و اطلاعات شما ندارد , و به هر دلیلی که اطلاعات شما پاک بشود, حذف بشود, و هر تغییری پیدا کند تیزهاست هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد .
6. لغو کردن سرویس و برگشت پول :
تیزهاست این قابلیت و دسترسی را دارد تا بدون اطلاع قبلی و یا با اطلاعات قبلی یک سرویس را معلق و یا حذف نماید .
این دو تا قانونتون کمی زیاده روی هست عزیز.مشتری میپرونه!!
-