نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما درمورد مطالب این تاپيک چیست ؟

رأی دهندگان
6. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خیلی علاقه دارم

    2 33.33%
  • کمی علاقه دارم

    3 50.00%
  • اصلاً غلاقه ندارم

    1 16.67%
صفحه 7 از 21 نخستنخست ... 3456789101117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 206

موضوع: فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

  1. #61
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    نکاتی در مورد تراشه اسنپدراگون 805 : 2.5 گیگاهرتز، رابط حافظه 128 بیت، گرافیک کلاس D3D11


    کوالکام مدتی است که به یکی از بهترین تولیدکننده‌های تراشه موبایل در جهان تبدیل شده است. این کمپانی ضمن الهام گرفتن از طراحی‌های ARM ، طراحی و تولید تراشه را خود بر عهده گرفته است. حال کوالکام جدیدترین نسخه از تراشه‌های خود به نام اسنپدراگون 805 را رونمایی کرده تا به روند روبه‌رشد خود در بازار ادامه دهد.

    کوالکام سال فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشت. این کمپانی معمولا به خاطر تاخیر در ارائه تراشه‌‌هایش مورد انتقاد قرار می‌گرفت. در فاصله زمانی بین ارائه نسل اسکورپیون و کریت از تراشه‌های این کمپانی، رقبایش، یعنی انویدیا، سامسونگ و تگزاس اینسترومنتز دست پیش را در بازار گرفتند. از زمان عرضه کریت (Krait)، حرکت به سمت طراحی 28 نانومتری و عرضه تراشه‌های مجهز به AP/LTE یکپارچه، کوالکام توانسته است از رقبایش فاصله بگیرد. این روزها انتخاب محصولات برتر بازار به این بستگی دارد که تولیدکننده آن محصول از کدام مدل تراشه اسنپدراگون کوالکام استفاده کرده است.( TI-OMAP شرکت Texas Instruments سازنده مشهور Soc های OMAP ) . شرکت TI که رسما خود را از این بازی کنار کشیده است. انویدیا با تگرا 4 نتوانست نظر مشتریان را به خود جلب کند و حتی سامسونگ نیز با وجود آن که خود یکی از تولیدکنندگان عمده تراشه در جهان است بسیاری از محصولات خود را به تراشه‌های کوالکام مجهز می‌سازد.

    اسنپدراگون 600 سیستم-روی-یک-چیپی بود که در آغاز سال همه تولیدکنندگان برای آن سر و دست می‌شکاندند! این روزها نیز بازار اسنپدراگون 800 داغ داغ است. این هفته اما کوالکام از تراشه جدید خود به نام اسنپدراگون 805 رونمایی کرد.

    انتظار می‌رود دستگاه‌های مجهز به اسنپدراگون 805 در نیمه اول سال 2014 روانه بازار گردند، بنابراین فعلا اسنپدراگون 800 سردمدار تراشه‌های موجود در بازار باقی خواهد ماند و تا آن موقع همچنان محصولات مهم با این تراشه معرفی خواهند شد.

    805 مجهز به چهار هسته کریت 450 یکپارچه است. گفته می‌شود که کریت 450 بیشتر به یک سری بهبود نسبت به کریت 400 شبیه است تا یک تغییر انقلابی چرا که تغییری در اندازه، حجم کش‌ها و عمق پایپ‌لاین‌ها ایجاد نشده‌ است. کوالکام ادعا می‌کند که مصرف توان و حرارت تولیدی را بهینه کرده و در عین حال حداکثر فرکانس کلاک را از 2.3 گیگاهرتز به 2.5 گیگاهرتز افزایش داده است. علاوه بر اینها کوالکام در این نسخه از سری محبوب اسنپ دراگون به سراغ رابط حافظه رم ۱۲۸ بیت از نوع LPDDR3 رفته است که امکان استفاده از رم‌های LPDDR3-1600 و رسیدن به پیک پهنای باند حافظه تا 25.6GB/s را میسر می‌سازد.

    اما پردازنده گرافیکی با تغییرات بزرگ‌تری همراه شده است. اسنپدراگون 805 مجهز به یک پردازنده گرافیکی Adreno 420 است که تماما توسط کوالکام ساخته می‌شود. این نسخه از پردازنده‌های گرافیکی کوالکام از ویژگی کلاس D3D11 پشتیبانی می‌کند که اختصاصا برای GPUهای موبایل کوالکام طراحی شده است.

    کوالکام همچنان به عنوان پیشتاز رقابت تراشه‌ها به کار خود ادامه خواهد داد. اسنپدراگون 805 جدیدترین برگه بازی این کمپانی است و احتمالا هواداران زیادی پیدا کند. نظر شما درباره این تراشه چیست؟

  2. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


  3. # ADS




     

  4. #62
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    تراشه جدید LG، کره‌ای‌ها را به جمع تولیدکنندگان پردازشگرهای هشت‌هسته‌ای وارد می‌سازد



    بازی کردن با هسته‌های پردازشی و بالاتر بردن تعداد هسته‌ها، به نظر می‌رسد به ال‌جی نیز سرایت کرده است و شایعاتی که از تولید SoC جدید این شرکت در دو مدل با پردازشگر چهار و هشت هسته‌ای به راه افتاده بود، به حقیقت پیوست.

    بر اساس گزارش‌های تازه از کره، SoC جدید ال‌جی با نام Odin در دو مدل تولید خواهد شد. مدل اول که احتمالا قرار است در خط تولید تلویزیون‌های هوشمند به خدمت گرفته شود، از پردازشگر چهارهسته‌ای بهره می‌برد که یک پردازشگر گرافیکی از شرکت ARM یعنی Mali-T604 آن را در پردازش فرامین کاربران یاری می‌کند.

    همچنین ال‌جی قرار است در صف تراشه‌هایی که از یک پردازشگر هشت‌هسته‌ای بهره می‌برند،‌ قرار بگیرد. این تراشه که بخش گرافیکی خود را به آخرین دستاورد ARM در پردازشگرهای گرافیکی، یعنی Mali-T760 مجهز نموده است، به احتمال بسیار زیاد قرار است در دل تلفن‌های هوشمند ال جی قرار بگیرد. تولید این تراشه‌ها را نیز کارخانه تراشه‌سازی تایوانی TSMC عهده‌دار خواهد بود.

    بدین ترتیب ال‌جی نیز به جمع تولیدکنندگان تراشه‌های هشت‌هسته‌ای پیوست تا بازی جدیدی را که چندی است برای جلب کاربران تازه شروع شده است، همراهی کند و حاشیه امنی از تولیدات سال آینده خود در بازار موبایل ایجاد نماید.

  5. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


  6. #63
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    بررسی پردازشگرهای موبایل : هر آنچه لازم است بدانید

    هر چند روز یکبار در بازار اسمارت فون ها و تبلت ها محصولی جدید رونمایی می شود که مشخصه ای جدید به همراه دارد که گاهی این مشخصه جدید در قالب SoC و پردازنده ای جدید معرفی می گردد ، در این مقاله ضمن بررسی پردازنده ها و چیپست های به اصطلاح موبایل برترین های آنها را هم مرور خواهیم کرد .




    پیش از اینکه به بررسی بپردازیم بهتر است ابتدا تعریفی از Soc یا System on a Chip داشته باشیم ، Soc در واقع یک مدار مجتمع شده یا IC است که تمام قسمت ها و سیستم های مورد نیاز یک کامپیوتر را بر روی آن که یک چیپ واحد است پیاده سازی می کنند . این موارد ممکن است شامل پردازنده اصلی ، پردازنده گرافیکی ، واحد پردازش سیگنالها شامل آنالوگ و دیجیتال ، مدارهای کنترل کننده سیگنالها ، مودم های مخابراتی جهت ارسال و دریافت داده ها و دیگر موارد شود .


    برخلاف میکروکنترلرها که حافظه رم نیز درون آنها جای می گیرد و اغلب کمتر از چند مگابایت است برای Soc ها نیاز است که حافظه رم و فضای ذخیره سازی جدا از چیپ اصلی تعبیه شود که برای تلفن ها و تبلت های امروزی به چندین گیگابایت می رسد ، Soc ها گاهی چنان قدرتمند هستند که توانایی اجرای اپلیکیشن ها و سیستم عامل های دسکتاپ نظیر Windows و Linux را دارا می باشند ، لیست سازندگان Soc در دنیا را می توانید از این لینک ببینید .

    بطور کلی دو معماری دستورالعمل یا Instruction set architecture برای پردازنده های تجاری وجود دارند ARM و x86 ، در واقع سازندگان Soc ها نیز از این دو استفاده می کنند . معماری x86 که متعلق به اینتل می باشد و توسط AMD نیز توسعه داده می شود و معماری ARM که سازندگان بیشتری در دنیا به لطف اعطای مجوز ساخت دارد .

    به بحث خودمان یعنی Soc ها بازگردیم ، موفقیت در بازار پردازنده های موبایل را در این سالها باید متعلق به معماری ARM دانست ، بخش اعظمی از ابزارهای تولید شده اعم از اسمارت فون ها ، تبلت ها و حتی اولترابوک های جدید از پردازنده های تحت لیسانس ARM استفاده می کنند ، نامهایی نظیر Snapdragon ، Exynos ، Tegra ، Omap ، Apple Ax و ... نشان دهنده این موضوع می باشند . هر ساله پردازنده ها و Soc های جدیدی وارد بازار می شوند که قابلیت های آنان گسترش داده شده و قدرت بیشتری را عرضه می کنند امسال نیز پردازنده های قدرت گرفته از هسته های Cortex A15 در بازار حرف اول را می زنند ، هسته هایی که جایگزین نسل قبلی Cortex A9 شده اند و بازدهی و راندمان بالاتری را ارائه می کنند .
    Soc هایی نظیر Snapdragon 600 و Exynos 5 Octa از هسته های Cortex A15 استفاده می کنند و هم اکنون بر روی ابزارهای High End بازار قرار گرفته اند .

    بد نیست توضیحاتی در مورد مشخصات جدولی که در انتهای مقاله آمده است بدهیم ، پارامترهای مختلفی برای چیپست ها ذکر شده است که به ترتیب توضیح می دهیم :

    - Tech یا تکنولوژی ساخت : منظور از این پارامتر اندازه طراحی و توسعه ترانزیستورها بر روی ویفر استفاده شده در ساخت پردازنده است ، هرچه این عدد کمتر باشد مساحت پردازنده کمتر خواهد شد و در نتیجه میزان استفاده از الکترونها کاهش خواهد یافت که خود باعث کاهش انرژی مصرفی در چیپست می شود ، به واسطه کمتر شدن اندازه ترانزیستورها می توان تعداد بیشتری از آنها را بر روی اندازه های رایج استفاده کرد ، در حال حاضر اندازه 28 نانومتر کمترین میزانی است که شرکت ها به آن دست یافته اند و در آینده شاهد پردازنده هایی 22 نانومتری مثل Intel Atom Baytrail خواهیم بود .

    I Set یا Instruction Set : منظور نوع تعریف دستورالعمل و اجرای آن به زبان پردازنده است ، پردازنده های ARM امروزی از دستورالعمل ARMv7 استفاده می کنند و پردازنده های اینتل نیز از x86 . برنامه نویسان و توسعه دهندگان اپلیکیشن به دانستن زبان دستورالعمل پردازنده نیاز دارند تا بتوانند بر اساس آن برنامه نویسی کنند .

    CPU : نام هسته های پردازنده را نشان می دهد ، کمپانی هایی که از ARM مجوز تولید می خرند ممکن است نام اختصاصی خود را بر روی هسته های پردازنده و چیپست خود بگذارند .

    Clock : منظور سرعت هسته های پردازنده است ، هرچه سرعت پردازنده بیشتر باشد سرعت اجرای دستورات نیز بیشتر و سریعتر خواهد بود .

    Core : تعداد هسته های پردازنده را نشان می دهد ، هسته ها هرچه بیشتر باشند پردازنده در اجرای دستورات همزمان و عملیات Multitasking بهتر عمل می کند ، برخی سازندگان معماری های خاص را در ساخت لحاظ می کنند و همزمان از هسته های قویتر و ضعیفتر استفاده می کنند تا بتوانند بالانس یا تعادل در پردازش قویتر و مصرف بهینه انرژی را ایجاد کنند .

    GPU : نوع پردازنده گرافیکی را نشان می دهد ، اگر علاقه مند به اجرای بازی ها در اسمارت فون یا تبلت ها هستید به این مورد توجه ویژه ای باید داشته باشید ، سازندگان از شرکت های طراحی کننده مدارهای گرافیکی مجوز تولید تهیه می کنند و از آنها در چیپست های خود استفاده می کنند .

    Memory : نوع حافظه استفاده پشتیبانی شده توسط Soc را نشان می دهد ، حافظه های LPDDR3 نسبت به LPDDR2 سریعتر بوده و انرژی کمتری را مصرف می کنند .

    برای ادامه بررسی مان از بزرگترین فروشنده Soc در دنیا شروع می کنیم .

    Qualcomm Snapdragon

    کوالکام دقیقاً همان کاری را انجام می دهد که برای بهترین بودن پردازنده های Snapdragon لازم است ، تولید طیف وسیعی از چیپست های موبایل برای استفاده در ابزارهای متعدد امروزی نظیر تبلت ها و اسمارت فون ها . کمپانی کوالکام امسال چیپست Snapdragon 600 را معرفی کرد که جایگزین نسل قدیمی S4 Pro شده است ، هر چند کوالکام از مشخصات Cortex A15 بطور کامل تبعیت نکرده است و آنها را در قالب هسته های Krait عرضه نموده است اما Snapdragon 600 در زمان حاضر برترین چیپست موبایل ار لحاظ قدرت پردازشی و مصرف بهینه انرژی به شمار می رود و در تلفن های سرشناس امروزی نظیر HTC One ، Samsung Galaxy S4 و LG Optimus G Pro استفاده شده است .



    چیپست های Snapdragon در چهار دسته تولید می شوند ، Snapdragon 200 , 400 , 600 و 800 که قویترین آنها به شمار می رود و این روزها بر روی فبلت سونی موسوم به Xperia Z Ultra به عنوان اولین دستگاه استفاده شده است ( در زمان نگارش هنوز وارد بازار نشده است ) ، در واقع برترین چیپست موجود از Qualcomm همان Snapdragon 600 است و احتمالا Snapdragon 800 و دستگاه های مبتنی بر آن را در اواسط تابستان خواهیم دید . هرچند در آخرین بنچمارک های منتشر شده از فبلت سونی که قابل تایید هم نیست رکورد بنچمارک AnTuTu تا 34758 افزایش داشته است که رقم خیره کننده ای است .

    Snapdragon 800 مجهز به هسته های Krait 400 و پردازنده گرافیکی Adreno 330 جهش قابل ملاحضه ای در بین دیگر تولیدکنندگان داشته است ، این Soc همچنین اولین چیپستی است که از OpenGL ES 3 پشتیبانی می کند و تاییدیه آن را دارد ، معتقدیم که Snapdragon 800 بزرگترین جهش در آینده برای تولید کنندگان اسمارت فون ها و تبلت ها است تا با کمک آن ابزارهای خود را همچون Xperia Z و Oppo Find 7 بروز تر نمایند .

    Samsung Exynos

    اگر بخواهیم سلطه Qualcomm بر دنیای Soc های حال حاضر را نادیده بگیریم باید اعتراف کنیم سامسونگ در تولید Soc برای محصولات خود بطور انحصاری موفقیتی چشمگیر بدست آورده است ، پردازنده Octa سامسونگ که در آخرین پرچمدار آن یعنی Galaxy S4 استفاده شده است هم اکنون در بین تلفن هایی که بطور رسمی صاحب بنچمارک هستند یکه تازی می کند . هرچند ایرادهایی بر فناوری به کار رفته در این چیپست از جمله مصرف بیشتر نسبت به مدل مشابه کوالکامی و تاخیرهای ناچیز در اجرای دستورات گرفته شده است اما گلکسی اس 4 با این چیپست سریعترین اسمارت فون حال حاضر به شمار می رود .



    چیپست Exynos 5 Octa با برخورداری از سه هسته گرافیکی PowerVR SGX544 قدرت گرافیکی بالایی دارد اما از این لحاظ پایین تر از گرافیک استفاده شده در آخرین نسل آیپد اپل بدلیل یک هسته گرافیکی کمتر است . هرچند سامسونگ در آخرین چیپست خود از هسته های Cortex A15 استفاده کرده است اما دیگر رقبا برای نسل بعدی معماری ARM آماده می شوند و هنوز سامسونگ برنامه خاصی در این زمینه را اعلام نکرده است .

    سامسونگ در سبد Soc های خود غیر از مدل Octa چیپست دو هسته ای Exynos 5250 را که بر روی تبلت Nexus 10 استفاده شده است را دارد ، این چیپست از دو هسته Cortex A15 استفاده می کند و پردازنده گرافیکی آن نیز Mali-T604 می باشد . در واقع سامسونگ همواره از زمان عرضه اولین تلفن سری Galaxy S تا اکنون برای پرچمداران خود بهترین Soc ها را در نظر گرفته است و در هر مقطع هر چهار نسل چیپست های استفاده شده جزو بهترین ها بوده اند .

    Intel Clovertrail+ and Baytrail

    بیشترین چرخش و تغییر جهت در این بازار مربوط به اینتل می شود ، اینتل که بزرگترین تامین کننده پردازنده های x86 در دنیا است و در این مورد بی رقیب می باشد مدتی است که وارد رقابت با ARM شده است ، هرچند هنوز راه و زمان زیادی برای رقابت جدی با ARM وجود دارد اما اگر این موضوع را فراموش کنیم اینتل برنامه های جدی و مصممی برای حضور در این تجارت دارد .

    از سال گذشته و زمانی که اینتل Clovertrail+ را معرفی نموده است می توان گفت کم کم اینتل نیز وارد عرصه رقابت می شود ، پس از این رویداد تعداد کمی اسمارت فون و تبلت به این Soc برپایه معماری x86 وارد بازار شدند که می توان از Asus Fonepad و Samsung ATIV Tab 3 نام برد . از طرفی وقتی به بنچمارک های این چیپست نگاه می کنیم باید حضور اینتل در این عرصه را بسیار جدی تلقی کنیم زیرا Clovertrail کاملا در یک حالت تعادل بین قدرت پردازشی و مصرف بهینه انرژی قرار دارد و این مورد کاملاً نسبت به چیپست های قدیمی تر بهبود یافته است .



    پس از Clovertrail نوبت به نسل بعدی یعنی Baytrail می رسد ، اگر کمی به عقب تر یعنی کنگره جهانی موبایل بارسلونا بازگردیم اینتل در آن زمان گفته بود که نقشه های بزرگتری برای معماری Clovertrail خود دارد و قرار است هسته های Saltwell در معماری Clovertrail را با جایگزینی به نام Silvermont بهبود بخشیده و جان تازه ای بدهد . هسته های Silvermont بطور کلی هم قدرت پردازشی را بالاتر برده اند و هم مصرف انرژی را بهینه تر کرده اند و با این اوصاف ما انتظار داریم هسته های پردازشی Silvermont بتوانند بخوبی از پس Cortex A15 برآیند .



    اما اینتل تنها در راه هموار کردن چیپست های موبایل قدم برنداشته است ، این کمپانی همچنین تمرکز و انرژی زیادی را صرف بهبود پردازنده های نوت بوک ها و اولترابوک ها کرده است تا بتواند نوت بوک ها و اولترابوک های بیشتری را تحت سیستم عامل اندروید بوسیله پردازنده های اینتل پشتیبانی کند . این حرف به این معنی است که پردازنده های پنتیوم و سلرون اینتل نیز تحت نفوذ معماری Baytrail قرار می گیرند تا پتانسیل عملکرد خود را بالاتر برده و همچنین فاصله موجود بین پردازنده های نوت بوک ها و Soc های موبایل را از کمتر کنند .

    تمام این موارد را لحاظ کنید تا به اهمیت رقابت آینده معماری Baytrail با Soc های سامسونگ و کوالکام پی ببرید ، اما بهتر است در این زمینه صبر کنیم تا پردازنده های Baytrail وارد بازار شوند تا بتوانیم بیشتر در این مورد بررسی و تحقیق داشته باشیم .

    NVIDIA Tegra

    بهتر است به قطب دیگر این بازار نیز نگاهی داشته باشیم ، در سوی دیگر NVIDIA نیز قرار دارد که در نیمه دوم امسال قرار است حرف هایی برای گفتن داشته باشد ، ابزارهای زیادی را تا الان داریم که قرار است از آخرین Soc های NVIDIA موسوم به Tegra 4 و Tegra 4i استفاده کنند اما هنوز خبری از عرضه آنها در بازار نیست .

    تا امروز NVIDIA در تولید Soc ها با هسته های بیشتر پیشتاز بوده است ، از اولین چیپست دو هسته ای یعنی Tegra 2 تا اولین چیپست چهار هسته ای یعنی Tegra 3 اما این نمی تواند تمام قدرت NVIDIA در این زمینه باشد زیرا رقبا موارد مهمتری از هسته های بیشتر را در چیپست های خود لحاظ کرده اند .



    هم اکنون پرسر و صدا ترین ابزاری که از Tegra 4 استفاده می کند NVIDIA Shield است که یک کنسول دستی اندرویدی بوده و بر اساس تست هایی که از آن صورت گرفته است توانسته کنسول بازی Play Station 3 را در یک بازی مشابه با جزئیات و پردازش بسیار بهتر شکست دهد . چیپست Tegra 4 با کمک هسته های Cortex A15 و هسته ی کم مصرف پنجم همانند مدل قبلی خود است و نهایت سرعت کلاک هسته ها نیز 1.9 گیگاهرتز در نظر گرفته شده است که از Snapdragon 800 کمتر می باشد .

    NVIDIA همانند کوالکام سعی بر این دارد که قابلیت های گرافیکی Soc خود را بروز تر کند به عنوان مثال پشتیبانی از OpenGL ES 3.0 و DirectX 11 در دستور کار قرار دارد تا باعث پیشرفت قابل ملاحضه ای در زمینه بازی ها و Gaming شود . چیپست دیگر نیز یعنی Tegra 4i هنوز برای ابزاری در نظر گرفته نشده است و خبر چندانی از آن در دسترس نیست ، این چیپست از هسته های قدیمی Cortex A9 استفاده می کند و بر خلاف مدل قبلی یک مودم LTE داخلی نیز دارد اما ظاهراً جزئیات پایین تر و هسته های قدیمی تر آن باعث شده است تا سازندگان چندان به آن روی خوش نشان ندهند .

    Tegra 4 در اواخر سه ماهه سوم بطور کامل در دسترس خواهد بود تا سازندگان از آن در ابزارهای خود استفاده کنند اما Tegra 4i به اواخر سال موکول شده است ، ریسک حضور در این بازار پرتجارت و عدم توانایی کافی NVIDIA در تامین تقاضای بازار باعث شده است تا این شرکت حق امتیاز معماری انحصاری GPU های خود را به دیگر شرکت ها واگذار کند تا در توسعه محصولات خود از آن استفاده کنند . این حرکت فرصتی مناسب به رقبای NVIDIA نظیر سامسونگ و کوالکام می دهد تا از تکنولوژی گرافیکی NVIDIA در تولید Soc های خود استفاده کنند ،

    در حال حاضر نیز NVIDIA با چیپست Tegra 3 خود که بر پایه هسته های Cortex A9 می باشد در بازار حضور دارد اما با توجه به تاخیر NVIDIA در عرضه Tegra 4 به بازار چیپست Tegra 3 نمی تواند از پس رقبای جدید برآید .

    Apple Ax

    اپل کمپانی پرآوازه آمریکایی برای محصولات خود از چیپست های طراحی شده توسط خود کمپانی استفاده می کند ، چیپست های اپل که با حرف A و ترکیب عددی شناخته می شوند حرف و حدیث های زیادی با خود به همراه دارند . تمامی این چیپست ها بر اساس معماری ARM ساخته می شوند و در محصولاتی نظیر iPad , iPhone و Apple TV استفاده می شوند .



    تا بدین لحظه Soc های اپل توسط قراردادهای منعقد شده بوسیله سامسونگ ساخته می شود ، چیپست های مشهوری همچون A4 ، A5 و آخرین آنها A6X که بسیار قدرتمند در زمینه گرافیکی محسوب می شود از این قبیل می باشند .

    اولین چیپستی که اپل برای آیفون استفاده کرده است با تکنولوژی نیمه هادی در اندازه 90 نانومتر ساخته شد و آخرین آنها نیز در اندازه 32 نانومتری توسعه داده شده است ، توان پردازش گرافیکی چیپست A6X که مجهز به چهار هسته گرافیکی از نوع PowerVR SGX554MP4 می باشد در حدود 80 گیگا فلاپس است .

    در آخرین چیپست اپل که برای آیپد نسل چهارم استفاده می شود جای هسته های Cortex با نوع Swift که طراحی متفاوت با Cortex A15 است را استفاده کرده که در نوع خود پردازنده قدرتمندی به حساب می آید .

    Allwinner A31

    در بین تمامی نامهای سرشناس یک کمانی چینی نیز وجود دارد که Soc های خود را بر اساس ساختار پردازنده های ARM عرضه می کند ، Allwinner کمپانی سازنده نیمه هادی ها در شهر ژوهای چین از سال 2007 فعالیت خود را آغاز نموده است و اکثر محصولات این شرکت متعلق به ابزارهای گمنام و رده پایین است ، Soc های Allwinner هنوز وارد چرخه هسته های Cortex A15 نشده اند و بهترین چیپست این شرکت نیز با مدل A31 از Cortex A7 استفاده می کند .

    اما همین چیپست A31 با چهار هسته پردازشی برای ابزارهای میان رده حرف های زیادی برای گفتن دارد ، در نظر گرفتن یک مگابایت حافظه کش پردازنده و پشتیبانی از پخش تصاویر 4K و حافظه رم دو کاناله می تواند یک انتخاب بسیار خوب با قیمت مناسب برای سازندگان باشد .



    در واقع از زمانی که کمپانی ARM پردازنده های مبتنی بر هسته Cortex A7 را در سال 2011 معرفی نمود حدود چهار سال پس از Cortex A9 می باشد و ARM در تشریح قابلیت های جدید A7 از زمان تاخیر کمتر در حدود 10 برابر برای حافظه کش پردازنده ، قابلیت های کنترل بهتر اپلیکیشن ها و سازگاری بیشتر با حافظه کش جدید ، پایداری بالاتر در ولتاژهای پایین تر و بهبود پهنای باند را ذکر کرده است .

    در کل باید ذکر شود که چیپست های Allwinner برای محصولات نا آشنا در بازار بسیار مناسب هستند ، قیمت آنها پایین بوده و کارایی مناسبی را در قبال هزینه پرداختی ارائه می کنند .

    ST-Ericsson NovaThor

    چیپست های NovaThor که بصورت 50/50 متعلق به کمپانی سوئدی اریکسون و STMicroelectronics است از سال 2009 بر اساس قرارداد منعقد شده بین دو شرکت تولید می شود ، محصولات این شرکت ST-Ericsson شامل چیپست های Nova و مودم های Thor است ، درسال 2011 اولین چیپست تجاری این شرکت با نام U8500 با فناوری ساخت 45 نانومتری در دستگاههای نظیر Galaxy SIII Mini و Xperia U استفاده شد ، در کنار Soc مدل U8500 دو محصول دیگر از این سازنده به نامهای U9500 و A9500 نیز وجود دارد .



    کمپانی ST-Ericsson در گذشته خبر از ساخت Soc با سرعت کلاک 3 گیگاهرتز خبر داده بود که در حال حاضر این پروژه شکست خورده و لغو شده است .

    HiSilicon K3V2

    های سیلیکون یک شرکت سازنده تراشه چینی واقع در شهر شنزن چین است که حق امتیاز آن متعلق به کمپانی Huawei است ، محصولات های سیلیکون صرفاً در حال حاضر به تولید چیپست های مبتنی بر ARM ختم می شود .



    این شرکت حق تولید Soc های متعدد با هسته های Cortex را از ARM خریداری کرده است و در حال حاضر محصول آنها چیپست K3V2 است که در محصولات هواوی استفاده می شود . این چیپست با فناوری ساخت 40 نانومتری از هسته های Cortex A9 استفاده می کند و سرعت کلاک آن نیز 1.5 گیگاهرتز است . پردازنده گرافیکی Vivante GC4000 نیز برای آن در نظر گرفته شده و در کل Soc شرکت های سیلیکون از لحاظ قدرت پردازشی قابل مقایسه با NVIDIA Tegra 3 است .

    اسمارت فون معروف Ascend P6 که جزو باریک ترین اسمارت فون های دنیا محسوب می شود از این چیپست استفاده می کند .

    TI-OMAP

    شرکت Texas Instruments سازنده مشهور Soc های OMAP این روزها برنامه خاصی برای تولید Soc ها ندارد ، شاید مشهورترین چیپست این شرکت را TI-OMAP 4430 بتوان نامید که در بیش از 35 گجت مشهور از جمله Samsung Galaxy SII و LG Optimus 3D استفاده شده است .



    Texas Instruments در تاریخ 26 سپتامبر 2012 اعلام کرد که از این پس در زمینه تولید Soc ها برای تبلت ها و اسمارت فون ها فعالیتی نخواهد کرد و بیشتر در زمینه سیستم های یکپارچه و تولید چیپست برای آنها کار می کند . اما هنوز هم چیپست های TI-OMAP در ابزارهایی که در بازار به فروش می رسند دیده می شود و پلتفرم OMAP-5 که برنامه آنها منتشر شده بود هنوز نا تمام مانده است و گفته شده بود این پلتفرم در نیمه های سال 2013 به بازار عرضه می شود .

    MediaTek

    قرار نیست تمامی سازندگان Soc نام آشنا باشند ، مدیاتک بیشتر برای ساخت چیپست های ارزان قیمت و میان رده شناخته شده است و اخیراً یک چیپست چهار هسته ای به نام MT8125 را که بیشتر برای استفاده در تبلت ها طراحی شده است معرفی نموده است .

    این چیپست جدید با چهار هسته Cortex A7 که در سرعت 1.5 گیگاهرتز تنظیم شده اند کار می کند و از نظر رده کاری پایین تر از اغلب چیپست های چهار هسته ای قرار می گیرد ، این چیپست مجهز به سری گرافیکی PowerVR 5ZT است و برای کارهای چندرسانی و اپلیکیشن های حوزه Media مناسب است و توانایی ضبط و پخش ویدئوهای 1080p را نیز دارا است .



    مدیاتک تا حدودی Qualcomm را برای تولید چیپست هایش سرلوحه خود قرار داده است ، چیپست چهار هسته ای مدیاتک به WiFi و Bluetooth و GPS و رادیو FM داخلی مجهز است و در سه نسخه مودم رادیویی HSPA+ و 2G و بدون مودم ساخته می شود . این هدف برای سازندگانی که چندین بازار خاص را هدف قرار می دهند مناسب است تا محصولی ایده آل روانه بازار کنند .

    اواخر این ماه نیز مدیاتک چیپست مخصوص خودش را با معماری big.LITTLE و چیزی شبیه به Exynos 5 Octa سامسونگ معرفی نمود ، اما برخلاف قدرت 8 هسته ای شامل 4 هسته سنگین و 4 هسته سبک چیپست سامسونگ در اینجا تنها از دو هسته Cortex A15 و دو هسته Cortex A17 استفاده شده است . Soc جدید MT8135 تا حدود زیادی قویتر از MT8125 می باشد و اگر هسته های قدرتمند Cortex A15 نیاز به پردازش قوی باشد وارد عمل می شوند و در غیر این صورت عملیات با دستور کاهش مصرف انرژی به عهده هسته های ضعیفتر Cortex A7 گذاشته خواهد شد .

    با توجه به شباهت سوییچ بین هسته های پردازنده و معماری مشابه مدیاتک هسته های پردازنده را در سرعت پایین تری تنظیم کرده است و برخلاف سامسونگ شاهد سرعت 1 گیگاهرتزی هسته ها هستیم ، این سرعت خیلی پایین نیست اما تقریباً نیمی از سرعت هسته های Exynos 5 Octa را ارائه می دهد . اینکار با هدف کاهش مصرف انرژی و بهینه سازی انجام گرفته است .



    نگاهی به آینده - ARM Cortex A57

    اگر دنبال این هستید که بدانید آینده این بازار و سرانجام چیپست ها در سال آینده از سوی کمپانی ARM به کجا خواهد رسید بهتر است با جانشینان هسته های Cortex A15 یعنی Cortex A57 آشنا شوید ، این پردازنده ها هم اکنون به اواخر دوره تحقیق و توسعه خود رسیده اند اما هنوز زمان تولید انبوه آنها فرا نرسیده است .

    هسته های پردازشی A50 که شامل Cortex A53 و Cortex A57 می شود خوشبختانه قدرت بالایی را به شما ارائه می کنند و به لطف تکنولوژی big.LITTLE می توانند مدیریت مصرف بهتری بر روی انرژی داشته باشند . ARM تایید کرده است که چیپ های جدید مبتنی بر هسته های A50 می توانند 3 برابر قدرت بیشتری را ارائه کنند در حالی که همان توان هسته های A15 را مصرف می کنند . یا حتی می توانند با همان سرعت و قدرت هسته های A15 کار کنند و 5 برابر مصرف کمتری در انرژی داشته باشند .

    چندی پیش خبری مبنی بر فعالیت AMD بر روی معماری big.LITTLE بر مبنای هسته های A53 و A57 نیز شنیدیم که می تواند مصرف انرژی بسیار بهتری نسبت به چیپست Exynos 5 Octa سامسونگ داشته باشد . بهتر است برای خبرهای بهتر در این مورد تا سال 2014 صبر کنیم .



    همچنان که درباره برنامه های ARM در زمینه Soc ها صحبت می کنیم یکی از مهمترین برنامه ها برای آینده Soc ها تولید نمونه 64 بیتی از آنها است ، پردازنده های 64 بیتی ARM که با مجموعه دستورالعمل ARMv8 شناخته می شوند نقطه قوت محکمی برای هسته های Cortex A50 خواهند بود . با کمک پردازنده های 64 بیتی در چیپست ها شاهد عملکرد بهتر ، کاهش مصرف انرژی و آدرس دهی مقدار بیشتری از حافظه خواهیم بود . اخیراً نیز تعدادی از کمپانی ها صحبت از تولید حافظه های رم 4GB پر سرعت می کنند که استفاده از آنها تنها با پردازنده های 64 بیتی ممکن می شود .

    با این صحبت ها نمایی کلی از وضعیت پردازنده ها در ماههای اخیر مشخص می شود ، در ماههای آینده Soc های جدیدتری به مجموعه فعلی اضافه می شوند تا تب رقابت را بالاتر ببرند در عین حال می توانید از جدول زیر مقایسه مختصری بر بهترین Soc های موجود در بازار نیز داشته باشید .




  7. تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید


  8. #64
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    Zopo اولین اسمارت فون 8 هسته ای را اعلام کرد!

    درست یک روز بعد از اینکه شرکت MediaTek اولین پردازنده اسمارت فون 8 هسته ای حقیقی را اعلام کرد،Zopo شرکت سازنده اسمارت فون،اولین گوشی 8 هسته ای حقیقی دنیا را اعلام کرد.اما این تنها ویژگی نیست که Zopo با اسمارت فون ZP998 ارائه کرده است.



    گوشی ZP998 به غیر از پردازنده MediaTek MT6592 با هشت هسته 1.7 گیگاهرتزی و پردازشگر ARM Mali-450 quad-core ، 700 مگاهرتزی، دارای حافظهRAM 2 گیگابایتی، صفحه نمایش 5.5 اینچی 1080 پیکسلی LCD با تراکم پیکسل 401، حافظه ذخیره سازی قابل ارتقاء 32 گیگابایتی،USG همان قابلیت استفاده کیبورد بوسیله USB on the go ، بلوتوث 4.0 و باطری 2400 میلی آمپری می باشد، تنها مسئله ای که خارج از انتظار بود همین باطری 2400 میلی آمپری می باشد و همه انتظار یک باطری 3000 میلی آمپری را داشتند.



    ناگفته نماند که این اسمارت فون جدید شرکت Zopo دارای دوربین عقبی با کیفیت عالی 14 پیکسلی با دهانه f/2.0، دوربین جلویی 5 مگاپیکسلی و اندروید نسخه Jelly Bean می باشد.به غیر از اعلام اسمارت فون ZP998، این شرکت چینی حالا پیش فروش را نیز آغاز کرده است و زمان انتشار آن تا بعد از 30 روز می باشد.با اینکه 30 روز مدت زمان طولانی است اما مطمئنا ارزش صبر کردن دارد مخصوصا با قیمت استثنایی 299 دلار!


  9. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


  10. #65
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    اینتل از نسل بعدی Atomهای خود سخن می گوید

    بار دیگر اینتل و بار دیگر Atom . به نظر می رسد اینتل این برند یا بهتر بگوییم این نسل از پردازنده های خود را بیشتر از قبل جدی گرفته است! چراکه خبرهایی که به تازگی در اینترنت منتشر شده اند حاکی از نسل بعدی این پردازنده ها هستند و تغییری قابل توجه در آنها.

    Atom نامی آشنا و دوست داشتنی می توانست باشد اگر قیمت و توان مصرفی پایینی داشت. اما به نظر می رسد که اینتل تمام سعی خود را می کند تا به این دو موضوع خود رسیدگی کند!

    اینتل مواردی را اشاره کرده است در خصوص پردازنده های گوشی های هوشمند و تبلت ها که می توانند تا سال 2016 تا 5 برابر کارایی پردازشی و تا 15x کارایی پردازنده گرافیکی را افزایش دهد.



    به نظر می رسد که اینتل قصد عرضه پردازنده های دو هسته ای را در اوایل سال 2014 میلادی را دارد که با نام Merrifield شناخته می شود و در نیمه دوم همان سال، پردازنده های چهار هسته ای خود را عرضه خواهد داشت.

    همچنین سخن از نسل بعدی نیز که با نام Sofia شناخته می شود به میان آمده است که از همان مشخصات سابق بهره می برد و تنها دارای بهبودهایی نسبت به نسل قبل خود است و در سال 2014 شاهد آن خواهیم بود. اما همین نسل نیز یک زیر مجموعه دیگر هم دارد و آن نسخه ای است که از فناوری مخابراتی نسل سوم LTE نیز پشتیبانی خواهد کرد و ما شاهد حضور آن در بازارهای جهانی در سال 2015 خواهیم بود.

    و جالب است بدانید که تمامی معماری های نام برده بر پایه پردازنده های ARM است و تنها به معماری x86 تغییر پیدا خواهند کرد.

  11. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


  12. #66
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    SSD جدید Silicon Power با آذرخش به میدان می آید

    سیلیکون پاور را دیگر با محصولات خوب و با کیفیت آن می‌شناسیم و آنرا به عنوان یک برند بی نام و نشان در بازار داخلی به حساب نمی آوریم آن هم در حالی که سبد محصولات این شرکت علاوه بر کیفیت مناسب تنوع خوبی را نیز به خود می بیند.

    به تازگی این شرکت یکی دیگر از محصولات خود را از سری حافظه های ذخیره سازی SSD معرفی کرده است. اما وجه تمایز این محصول با دیگر محصولات معرفی شده از سوی این شرکت وجود رابط دوست داشتنی و پرسرعت Thunderbolt است!

    همانطور که می دانید و اگر هم نمیدانید بدانید که این پورت توسط شرکت اینتل معرفی شده است و از تمامی پورت های امروزی سرعت نقل و انتقال داده ای بیشتری را داراست و همین امر باعث شده است تا بسیاری از کاربران به سمت این پورت سوق پیدا کنند.

    محصول جدید سیلیکون نیز با نام Thunder T11 شناخته می شود و تنها در ظرفیت 120 گیگابایتی تولید و در محفظه ای زیبا و از جنس آلومینیوم ساخته و تولید شده است.



    سرعت خواندن و نوشتن این ومحصول به ترتیب برابر است با 380 و 340 مگابایت در ثانیه.

    متأسفانه هنوز زمان دقیق عرضه این محصول و قیمت نهایی آن مشخص نشده است.

    امیدواریم تا با خارج شدنانحصار بازار داخلی از چند شرکت مذکور، ما شاهد عرضه محصولاتی این چنین در بازار داخلی باشیم. و امیدواریم به دلیل بهره گیری از برخی از فناوری های روز بیخود و بیجهت قیمت های فضایی بر روی اینگونه از محصولات نگذارند. چراکه دوره اینگونه قیمت گذاری ها سال هاست که فراموش شده است. باشد تا در یابند.

  13. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


  14. #67
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    آغاز فروش شارژر بی سیم Nexus به قیمت 50 دلار!

    اخبار خوبی برای صاحبان Nexus 4 و Nexus 5 به دستمان رسیده است. اگر شما صاحب این مدل تبلت ها هستید و در این روزهای نزدیک قصد خرید لوازم جانبی برای تبلت خود داشته اید باید اعلام کنیم که در حال حاضر یک شارژر جالب با قیمت 50 دلار راه خود را به Google Play Store باز کرده است.



    البته در لیست دستگاه های سازگار با این شارژر،تبلت Nexus 7 نیز به چشم می خورد،پس از این به بعد به غیر از شارژر جالب Foaster برای ایفون ها، یک شارژر بی سیم جالب دیگری هم برای Nexus ها داریم.شایان ذکر است که این شارژر بی سیم Nexus از استاندارد رابط کاربری Qi پیروی می کند.اگر قیمت این شارژر خارج از بودجه شماست، می توانید امیدوار باشید که در آینده ای نه چندان دور نسخه های ارزان تر نیز وارد بازار شود ولی اگر واقعا عاشق برند Nexus هستید،خرید این شارژر یک راه حمایت و ابراز علاقه به آن می باشد.

    طبق توضیحات این محصول، اگر Nexus 7 شما از این شارژر بی سیم استفاده کند،این تبلت حقیقتا به تنها تبلت بی سیم حال حاضر تبدیل خواهد شد و دیگر اعصاب شما بوسیله دو شاخه و سیم ها به هم نخواهد خورد و بوسیله آن تبلت شما در یک مکان مغناطیسی شروع به شارژ می کند و تبلت خود را هر جا که دوست دارید برای مثال روی میز،کنار سینک دستتشویی بگذارید امن است. پس می توان گفت این تنها شارژری است که استفاده آن در همه جا بدون درد سر و اعصاب خورد کنی بوده .خوب حالا کسی خریدار هست؟

  15. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


  16. #68
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    معرفی کارت دو هسته‌ای ROG MARS 760 توسط ایسوس

    شرکت ایسوس امروز از محصول جدید و قدرتمند خود تحت عنوان ROG MARS 760 رونمایی کرد. این کارت با دارا بودن دو هسته (GPU) از نوع GK104 قدرت پردازشی بالایی را برای گیمرها به ارمغان آورده است به طوری که در تست‌های انجام شده حتی از کارت GTX Titan هم سریعتر ظاهر شده است.

    همانطور که گفته شد این کارت از دو هسته GK104-225 A2 در کنار هم بهره می‌برد. هر یک از GPU ها دارای 192 واحد TMU و 64 واحد ROP بوده و نیز با دارا بودن 1152 هسته پردازشی مجموع کل هسته‌های پردازشی این کارت را به عدد 2304 رسانده‌اند. این کارت همچنین از 4 گیگابایت (2x2 گیابایت) حافظه گرافیکی از نوع GDDR5 در کنار رابط حافظه 512 بیتی (2x256) بهره می‌برد. فرکانس پایه GPU این کارت 1006 MHz بوده که در حالت Boost به 1188 MHz افزایش پیدا می‌کند. فرکانس موثر حافظه این کارت نیز 6008 MHz می‌باشد.



    در ساخت برد این کارت قدرتمند از قطعات بردهای سری ROG ایسوس استفاده شده است و نیز دارای مدار تغذیه 12 فازی Digi+ VRM (5 فاز برای هر GPU و 2 فاز برای حافظه) می‌باشد. توان مورد نیاز این کارت از طریق دو کانکتور 8 پین تامین می‌شود که نشان از توان مصرفی بالای آن دارد. در بخش خروجی‌های تصویر پورت‌های دوقلو DVI-I, DVI-D و نیز پورت Display Port خودنمایی می‌کند. برای خنک نگه داشتن این کارت پر مصرف ایسوس از طراحی DirectCU II برای سیستم کولینگ آن استفاده نموده است.



    مشخصات فنی این کارت را می‌توانید در جدول زیر ملاحظه نمایید:



    تست‌های انجام شده توسط این کارت نتایج جالبی را به جا گذاشته است که در آن این کارت حتی از GTX Titan هم سریعتر ظاهر شده است. کارت ROG MARS 760 از اواخر ماه نوامبر امسال در بازارهای جهانی قابل خریداری می‌باشد. تصاویری از برد این کارت را می‌توانید در ادامه ملاحظه نمایید:








  17. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


  18. #69
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    بوردهای جدید msi از سوکت fm2+ برای دوستداران AMD

    msi که یکی از برندهای دوست داشتنی در صنعت IT به شمار می رود به تازگی چند مادربورد را با پشتیبانی از پردازنده هایAMD معرفی کرده است تا کاربران در این زمینه نیز کمبودی را در سبد محصولات این شرکت حس نکنند.

    این بورد ها که در واقع از APUهای AMD پشتیبانی می کنند از سوکت FM2+ بهره می برند و دارای استاندارد خاص بوردهای msi یعنیMilitary Class 4 نیز می باشد.



    این بورد ها از چیپ ست های A88X/A78/A55 و پردازنده های دو نسل اخیر AMD یعنی Trinity و Richland پشتیبانی می کنند.
    اما نکته ای که در رابطه با این بوردها حائز اهمیت است پشتیبانی APU های نسل بعدی AMD بعنی نسل Kaveri توسط این بوردهاست.
    نسل چهارم APUهای AMD این امکان را دارد تا از پورت HDMI 1.4 به صورت ذاتی پشتیبانی نماید و تصاویری را با وضوح بالا و کیفیت فوق العاده 4K به صفحه نمایش منتقل نماید.
    از دیگر مشخصات این بورد ها می توان به دارا بودن فناوری های اختصاصی msi مانند Exclusive OC Genie 4 و Click BIOS 4 اشاره کرد.
    امکانات ارتباطی و ... نیز به مانند همان است که همیشه می بینیم.

  19. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


  20. #70
    کاربر اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    در ITM7 مشاهده کنید
    نوشته ها
    90
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

    پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

    SDXC جدید Green House کوچک اما پرحجم

    Green House را خیلی در ایران نمی شناسیم و نویسنده که تا به حال محصولی را از این شرکت در بازار ایران ندیده است!
    اما این شرکت یکی از فعالان IT در بین بازارهای جهانی و محصوصاً چشم بادامی هاست!

    به تازگی نیز این شرکت یکی دیگر از محصولات خود را اینبار در سری محصولات ذخیره سازی شرکت یعنی کارت های SDXC معرفی کرده است.
    این کارت که از سری GH-SDXCUA به شمار می رود در سه ظرفیت 64 ، 128 و 256 گیگاباتی در درسترس است.



    سلول های حافظه این سری نیز از نوع MLC NAND بوده و سرعت نوشتن و خواندن آن ها نیز به ترتیب برای مدل 64 گیگاباتی برابر با 40 /12 مگابایت در ثانیه و در دو مدل دیگر به ترتیب برابر است با 60/40 و 78/50 مگابایت در ثانیه است.
    این محصول دوست داشتنی Green House با سه سال ضمانت و با قیمتی معادل 188 ، 218 و 499 دلار به ترتیب برای سه ظرفیت به فروش می رسد.

  21. تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید


صفحه 7 از 21 نخستنخست ... 3456789101117 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •