-
November 23rd, 2013, 08:31
مشکل با آپلود زیاد
با سلام خدمت دوستان
من برای سایتم از یک شرکت هاست دانلود با قیمت و سرعت خوب خرید کردم
فایلهایی که روی سایتم قرار می دهم از سایتهی خارجی دانلود می کنم و تقریبا دارم روزی 1 گیگ قرار می هم
اما مشکل من اینه که باید روزی 1 گیگ دانلود کنم و به همون مقدار آپلود که باعث می شه هم وقت زیادی از من ببره و هم هزینه ترافیک من را زیاد کنه ( ماه گذشته هزینه اینترنتی که مصرف کردم 190 هزار تومان شد)
سوال من اینه که آیا راه دیگه ای واسه این کار دارم یا نه ( من سروری در اختیار ندارم)
مثلا یه جای تو اینترنت هست که بتونم فایلهما اونجا دانلود کنم و از همون جا آپلود که هم هزینم را کم کنه و هم تو وقتم صرفه جویی کنم
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از hichkas62 به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2013 08:31
# ADS
-
November 23rd, 2013, 09:58
پاسخ : مشکل با آپلود زیاد
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2013, 10:40
می تونید یه وی پی اس بگیرید که هم هم سرعت دانلود بالا و هم آپلود بالا داشته باشه و هزینه اش بسته به سرویس دهنده می تونه ماهیانه از حدود ۱۰ هزار تومن به بالا باشه. سرعت اینترنتش هم که می دونید از ۱۰۰mbps تا ۵۰۰ و حتی بالاتر قابل دسترسی هست.در ضمن اگر اسکریپتت پشتیبانی کنی می تونی مستقیم آدرس فایل رو بدی خودش از روی اون بگیره فایل رو دیگه شما این مراحل رو نری. روش دوم اگر شدنی باشه بهتره.
-
تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2013, 22:52

نوشته اصلی توسط
rezahesami
می تونید یه وی پی اس بگیرید که هم هم سرعت دانلود بالا و هم آپلود بالا داشته باشه و هزینه اش بسته به سرویس دهنده می تونه ماهیانه از حدود ۱۰ هزار تومن به بالا باشه. سرعت اینترنتش هم که می دونید از ۱۰۰mbps تا ۵۰۰ و حتی بالاتر قابل دسترسی هست.در ضمن اگر اسکریپتت پشتیبانی کنی می تونی مستقیم آدرس فایل رو بدی خودش از روی اون بگیره فایل رو دیگه شما این مراحل رو نری. روش دوم اگر شدنی باشه بهتره.
ممنون از راهنمایی خوبتون
اما من جایی سرور 10 هزار تومن ندیدم
حداقل قیمت 25 هزار تومن بود
-
-
November 23rd, 2013, 23:47
عضو جدید
با سلام
توی همینجا حتی میتونید سرور با قیمت 9 هزار تومن هم خریداری کنید(اونم با رم 1 گیگ!!!)
اما هرچقدر پول بدبد آش میخورید
پیشنهاد میکنم از کسی خریداری کنید که سرورش شلوغ نباشه(یا اگر هم شلوغ بود پورت سرور بالا باشه)
-
تعداد تشکر ها از hades_54 به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013, 00:06

نوشته اصلی توسط
hades_54
با سلام
توی همینجا حتی میتونید سرور با قیمت 9 هزار تومن هم خریداری کنید(اونم با رم 1 گیگ!!!)
پیشنهاد میکنم از کسی خریداری کنید که سرورش شلوغ نباشه(یا اگر هم شلوغ بود پورت سرور بالا باشه)
خوب یه همچین سروری با این مشخصات که گفتید چجوری پیدا کنم
-
-
November 24th, 2013, 02:41

نوشته اصلی توسط
hichkas62
ممنون از راهنمایی خوبتون
اما من جایی سرور 10 هزار تومن ندیدم
حداقل قیمت 25 هزار تومن بود
۱۰ تومن هم هست یه درخواست قیمت بده دوستان میدن. سرور ویندوز با رم پایین بزن قیمت میدن. حتی بعضی ها رایگان هم میدن یک ماه که فکر کنم کارتون رو راه میندازه.
-
-
November 24th, 2013, 03:00
عضو انجمن
اگر فایل دانلودی شما لینک مستقیم داره می تونی از اسکریپت رپید لیچ رو هاست خودتون استفاده کنی و نیازی به وی پی اس نیست.
-
-
November 24th, 2013, 03:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hades_54
با سلام
عزیزشما الان داری ایشون رو راهنمایی میکنی با این حرفت ؟ بنده خدارو میخوای از چاله در بیاری بندازی توی چاه !
شما یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و براحتی کارتون رو باهاش انجام بدید ! مسلما برفرض 20 30هزار تومان در ماه هزینه کنید و با سرعت بالا اینکار رو انجام بدید خیلی بهتره که ماهیانه 190 هزار تومان هزینه کنید و با سرعت کم ! برای خرید سرور مجازی هم همکاران خوبی در این انجمن دارن فعالیت میکنن و سرورهای خوبی با 20 30 هزار تومان میدن و نباید برای قیمت کمتر طمع کنید که سرتون کلاه میره، از من گفتن بود
-