-
November 22nd, 2013, 21:56
#31
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
شکایت از یاهو به دلیل خواندن ایمیلهای خصوصی!
یک شرکت آمریکایی از یاهو به دلیل سرک کشیدن به ایمیلهای خصوصی این کمپانی شکایت کرده است.به گزارش ایتنا به نقل از رایورز، یاهو ایمیلهایی را که از سرور این شرکت به گیرندگان ارسال میشده شنود کرده و از اطلاعات شخصی به دست آمده، برای نمایش آگهیهای مرتبط به کاربران سود جسته است.بنا بر شکواییهای که در ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) به دادگاه فدرال شهر سن خوزه در ایالت کالیفرنیا تقدیم شده، هدف اصلی یاهو از ارسال این تبلیغات هدفمند، افزایش درآمدهای این شرکت عنوان گشته است.در این شکایتنامه به سیاست یاهو در حوزه حریم خصوصی اشاره شده که میگوید: سیستمهای خودکار یاهو، محتویات تمام ارتباطات ورودی و خروجی را که از حساب شما ارسال و یا به آن وارد میشود، اسکن و تجزیه میکند. این جمله در سایت یاهو نیز مندرج بوده و در معرض دید همگان قرار دارد.البته یاهو هدف از این کار را «تطبیق و ارائه آگهیهای هدفمند و نیز تشخیص اسپم و هرزنامه» عنوان کرده است.شاکی به دنبال دریافت خسارت ۵ هزار دلاری به ازای هر کاربری است که حریم خصوصی او نقض شده است.
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013 21:56
# ADS
-
November 22nd, 2013, 21:57
#32
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
سرویس وایمکس شرکت داتک لغو شد
به گزارش ایتنا از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، حسن رضواني گفت: عليرغم مهلتهاي متعددي كه از سوي رگولاتوري به شركت رهام داتك داده شد، اين شركت نتوانست مجوزهاي لازم را براي ارائه سرويس ارتباطات بيسيم مبتني بر فناوري وايمكس دريافت كند.وي افزود: با توجه به پايان آخرين مهلت تعيين شده براي شركت رهام داتك، اين شركت مجاز به جذب مشتري جديد نبوده و موظف است با مشتركان فعلي خود تسويه حساب كند.رضواني با اشاره به اينكه ارائه سرويس وايمكس شركت رهام داتك از دوم آذرماه به تناوب و حداكثر ظرف مدت ده روز متوقف ميشود، اظهار كرد: مشتركان شركت رهام داتك ميتوانند سرويس مورد نياز خود را از اپراتورهاي داراي مجوز خدمات وايمكس از رگولاتوري شامل شركتهاي ارتباطات مبيننت، خدمات ارتباطي ايرانسل، رايانه دانش گستان و مشاركتي سيار اصفهان دريافت كنند.
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 22:01
#33
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
۴پیشبینی بزرگ برای آینده تلفنهمراه در سال ۲۰۱۴
بنظر می رسد سال 2014 سالی برای همکاری شرکت های ساخت تلفن همراه باشد، اما پاسخ بازار چه خواهد بود؟

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، گزارش اخیر مرکز اقتصاد و تجارت نشان می دهد که بازدهی کار نسبت به دهه 1970 تقریباً پنج برابر شده است و احتمالاً تا سال 2020 به اندازه 22 درصد دیگر نیز رشد کند. اما با همکاری های در حال رشد شرکت های ساخت تلفن همراه سال پیشرو برای این صنعت چگونه خواهد بود؟
1- تجربه کاربر
کاربرد های های موسسات و شرکت ها باید در سال 2014 به گونه ای استاندارد شود که تجربه کاربر در بالاترین درجه اهمیت قرار بگیرد. امروزه انتظارات کاربران بگونه ای است که می خواهند تمامی نرم افزار ها بگونه ای به آن ها سرویس و خدماتی را بدهند که نرم افزار های درجه اول می دهند، حتی برایشان مهم نیست که چه عملیات های امنیتی یا فرآیند های بازرگانی در پس این کاربردگرایی وجود دارد. بعنوان فروشنده، ساخت نرم افزار ها در سال 2014 باید بگونه ای استاندارد شود که با این نیاز مشتریان همخوانی داشته باشد در غیر اینصورت مقبولیت خود را در بازار از دست خواهند داد.
2- همکاری از نوع نسل های آینده
همکاری ها بطور پیوسته متحول می شوند، بگونه ای که تمرکز بیشتر بر روی جریان کار منعطف است. اخیراً مدل های مختلف خلق محتوا و ویرایش به همدیگر مرتبط نیستند، اما به زودی مجبور خواهند شد تا با یکدیگر گره بخورند. روند های کاری که امروزه وجود دارند در حال منعطف تر شدن هستند تا مردم براحتی بتوانند چندین کار را بطور همزمان و میان چندین دستگاه انجام دهند. بطور مثال بتوان یک ارائه Webex را از لپ تاپ به گوشی انتقال داد در حالیکه به معنای واقعی حین انتقال به آن فایل متصل باشید.
3- امنیت
امروزه در صنعت گوشی های موبایل،راه حل های مسائل امنیتی بیشتر سخت افزاری ست تا نرم افزاری. در آینده نزدیک ترکیبی معقول و منطقی از هر دو ایجاد خواهد شد تا کاربران بتوانند در راهی مطمئن از محصولات استفاده کنند. امنیت در اولویت خواهد ماند اما تجربه کاربر همچنان بدون خدشه و پایدار باقی خواهد ماند.
4- رشد گوشی های موبایل
علیرغم رشد توانی شرکت ها در ابرداده ها و تحلیل آن ها، اینکه دو شرکت چگونه در مورد اطلاعات باهم همکاری می کنند و به آن ها دسترسی خواهند داشت همچنان یک چالش یزرگ است. ساختار شرکت های موبایل بعنوان یک اصل محوری باقی خواهد ماند. مدیران احتیاج خواهند داشت تا مجموعه داده ها را برای دستگاه موردنظرشان تحلیل کنند، و با این تحول، ابرداده ها نیز در صنعت تلفن های همراه جا باز خواهند کرد.
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 22:04
#34
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
تغییر رمز عبور برخی از کاربران فیس بوک
فیس بوک حساب های کاربری برخی از کاربرانی که اعتبارنامه های ورود به سیستم آن ها در نتیجه نشت ادوب افشاء شده بود را مسدود کرد.
این شرکت از کاربرانی که از اعتبارنامه های ورودی یکسان با خدمات آنلاین ادوب استفاده می کنند درخواست می کند تا برای تایید هویت، رمز عبور خود را تغییر دهند.
هنگام ورود به حساب کاربری فیس بوک، آن دسته از کاربرانی که در این دسته بندی قرا گرفتند پیامی را دریافت می کنند که در آن آمده است: یک حادثه امنیتی در وب سایت دیگری که مرتبط با فیس بوک نیست اتفاق افتاده است و حساب کاربری شما در معرض خطر قرار دارد زیرا شما در این دو وب سایت از رمز عبور یکسانی استفاده می کنید. این پیام امنیتی به شما می گوید که برای امن کردن حساب کاربری خود باید به چند سوال پاسخ داده و رمز عبور خود را تغییر دهید. برای حفاظت بیشتر تا زمانی که این فرآیند پایان یابد کسی قادر نیست تا شما را بر روی فیس بوک ببیند.
بنا بر اعلام مرکز ماهر،اوایل ماه اکتبر شرکت ادوب اعلام کرد که هکرها به شبکه کامپیوتری داخلی آن ها نفوذ کردند و کد منبع برخی از محصولات و اطلاعات مربوط به 2.9 میلیون مشتری را به سرقت برده اند. این هکرها اوخر ماه گذشته نام کاربری و رمز عبور رمزگذاری شده 150 میلیون کاربر ادوب را به صورت آنلاین افشاء کردند
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 22:09
#35
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 22:11
#36
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
چند درصد ایرانیها هنوز با دایلآپ آنلاین میشوند؟!
شاید از نظر عدهی بسیاری اینترنت دایل آپ دیگر چندان در بین مردم رواج نداشته باشد اما بنا بر برخی آمارهای منتشر شده همچنان استفاده از این روش سومین شیوه پرطرفدار برای ورود به دنیای مجازی محسوب می شود.
تا پایان سال 1391 شش میلیون و 934 هزار و 760 نفر از کاربران اینترنت کشور برای اتصال شیوه دایل آپ را مورد استفاده قرار داده اند که این موضوع به این معنی است که هنوز هم 9.23 درصد از کاربران بوسیله اینترنت دایل آپ به شبکه جهانی وب متصل میشوند .
طبق آمارهای منتشره تا پایان سال 91 این شیوه سومین روش اتصال به اینترنت در کشور بوده است. این درحالی است که در سال 90 تعداد کاربرانی که از طریق اینترنت دایلآپ به اینترنت متصل میشدند شش میلیون و 934 هزار و 760 نفر بوده و روش دایل آپ به عنوان دومین روش اتصال به اینترنت در بین کاربران ایرانی رواج داشته است.
اما در فاصله ای نه چندان دور و تنها همین چهار یا پنج سال پیش یعنی در سال87 این روش پرطرفدار ترین شیوه اتصال به اینترنت به شمار می رفت و شش میلیون و 782 هزار و 240 نفر از این راه برای گشت و گذار در دنیای مجازی استفاده می کردند.طی سال های پس از آن نیز با وجود روی کار آمدن و گسترش استفاده از شیوه های دیگری مانند اینترنت موبایلی یا همان GPRSنیز تعداد کاربران دایل آپی حداقل از نظر تعداد فرقی نکرد که البته با توجه به افزایش ضریب نفوذ اینترنت طی این سال ها شاید این رقم دیگر به معنای بازار گرم دایل آپ نباشد اما در هر صورت از نظر تعداد افراد این شیوه همچنان همان میزان کاربر سال های رواج خود را حفظ کرده است.
اکنون به منظور دستیابی به شبکه اینترنت از گزینههای پرشماری استفاده میشود و کاربران از فیبر نوری و ADSLگرفته تا اینترنت موبایل شیوه های مختلفی برای دسترسی به اینترنت دارند که یکی از این گزینهها، گزینه شمارهگیری (Dial-Up) به شرکت خدمات اینترنتی (ISP) محسوب میشود. از این روش، در سازمانهای کوچک و برخی کاربران خانگی استفاده میکنند به این صورت که یک خط اختصاصی به یک شبکه محلی متصل میشود و در واقع سرویسی است که با شمارهگیری خط تلفن معمولی شما را به اینترنت متصل میکند.
مودمهای شمارهگیر جدید معمولاً دارای حداکثر سرعت تئوری ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه هستند اگرچه در اکثر موارد به علت اتفاقاتی که در این شبکهها رخ میدهد این سرعت به حداکثر 53 کیلوبیت بر ثانیه کاهش پیدا میکند.
روش نامبرده در گذشته برای سازمانهای بزرگی که دارای کاربران متعدد با نوع استفاده متنوع از اینترنت بودند، راه حل مناسبی بود. سازمانها و نهادهایی هم که تمایل به راهاندازی وبگاه و یا سرویس پست الکترونیکی و سایر سرویسهای اختصاصی خود در اینترنت را دارند هم میتوانند از گزینه استفاده کنند.
اما در این بین هنگامی که به سراغ دکههای روزنامه فروشی و یا مغازهها میرویم و از آنها در رابطه با وضعیت خرید کارتهای اینترنت دایل آپ میپرسیم پاسخ اکثر آنها این است که کارتهایشان دیر به دیر فروش میرود. در این رابطه یک مغازه دار اعتقاد داشت: مردم همانند سابق به سراغ کارتهای اینترنت دایلآپ نمیآیند اما هنوز هم عدهای وجود دارند که از طریق خرید کارت به اینترنت متصل میشوند. ما خودمان در مغازه دو مدل کارت اینترنتی مطعلق به دو شرکت اینرتنتی مختلف داریم که یکی از آنها دو هزار تومان و دیگری چهار هزار تومان است. کاربرانی که هر دو کارت را خریداری کردهاند در رابطه با سرعت هر دو میگوییند چندان بالا نیست. درحقیقت فرقی که این دو کارت با یکدیگر دارند در خدماتی است که به مشتریانشان ارائه میدهند. یکی از آنها روی کارت خود نوشته 100 ساعت اینترنت شبانه و روی دیگری نوشته 50 ساعت اینترنت شبانه.
اما این تنها روش اتصال اینترنت دایل آپ نیست. شرکتهایی نیز وجود دارند که اینترنت دایل آپ خود را هوشمند معرفی میکنند و با ارائه تنها یک شماره به کاربرانشان آنها به شبکه جهانی اینترنت متصل میکنند. در پایان ماه با توجه به قیمتی که برای هر دقیقه روی کارت اینترنت نوشته شده هزینه مدت زمان استفاده شده در طی یک ماه روی قبض تلفن خانه حساب میشود.
در این رابطه یک کارشناس اینترنتی میگوید: روش اینترنت هوشمند به این صورت برای ارائه دهنده آن سود دارد که میزانی از مبلغ روی قبض تلفن به شرکت مذکور به عنوان سود داده میشود. این روش و درکل اینترنت دایلآپ در دنیا دیگر رایج نیست و به خاطرهها پیوسته است اما ما در ایران بیشتر در مناطقی که از لحاظ مالی با مشکلاتی مواجه هستند از این طریق به اینترنت اتصال پیدا میکینم.
هنگامی که این موضوع را با یکی از کاربران ساکن تهران به نام خشیار موذنی که هنوز هم از طریق اینترنت دایلآپ اتصال پیدا میکند، مطرح کردیم پاسخ داد: من خودم از اینترنت دایل آپ استفاده میکنم و همانند گذشته سرعت این سرویس چندان تعریفی ندارد. من تنها از خبرخوان در اینترنت استفاده میکنم، به همین دلیل نیازی به سرعت بالا ندارم و از موبایلم برای سایر خدمات اینترنتی کمک میگیرم. البته چند وقت پیش تمایل به خرید یک سرویس 128 کیلوبیت از مخابرات منطقه داشتم که به دلیل پر بودن سرویسهای این شرکت قادر به انجام این عمل نشدم.
اما کاربری دیگری که در استان خراسان جنوبی زندگی میکند رضا برزگر نام دارد دلایل استفاده از اینترنت دایلآپ را به نحوه دیگری برایمان بازگو کرد: متاسفانه درآمد خانواده ما خیلی زیاد نیست. با توجه به اینکه یک خانواده هشت نفری هستیم به سختی با مشکلات زندگی دست و پنجه نرم میکنیم. من پسر بزرگ خانواده هستم و با پساندازهایی که کردم توانستم یک کامپیوتر شخصی آنهم با امکانات قدیمی تهیه کنم. اگر میخواستیم به اینترنت از طریق ADSL متصل شویم باید هزینههایی مانند مجهز کردن خطوط تلفن به این تکنولوژی و هزینه دستگاه مودم را نیز متحمل میشدیم. درحال حاضر فقط از اینترنت برای اخبار و شبکههای اجتماعی استفاده میکنم چراکه سرعت و قیمت اینترنت دایلآپ در کشور چیزی بیشتر از این را به من اجازه نمیدهد.
در هر حال اگرچه هنوز هم چیزی در حدود هفت میلیون نفر از کاربران ایرانی از اینترنت دایلآپ استفاده میکنند اما این روش اتصال به اینترنت در دنیا چندان رایج نیست و تعداد شرکتهایی که در این زمینه کار میکنند رو به کاهش است چراکه کاربران دیگر تحمل انتظار کشیدن و خیره شدن به پیام "سایت در حال بارگذاری است" را ندارند. به علاوه با بوجود آمدن سرویسهای حجمی پرسرعت که قیمتی پایین دارند بسیاری از کاربران تمایل به استفاده از اینترنت پرسرعت را پیدا کردهاند و دایلآپ را به حال خود رها کردهاند. شاید تنها هزینهای که برای بعضی از کاربران سنگین باشد خرید یک مودم ثانویه است
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 22:12
#37
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
لایحه اجازه تعیین و وصول حق امتیاز " فعالیت بخش غیردولتی در زمینه پست و مخابرات" از سوی شورای نگهبان تایید شد
شورای نگهبان لایحه اجازه تعیین و وصول حق امتیاز فعالیت بخش غیردولتی در زمینه پست و مخابرات را مغایر با موازین شرع و قانون اساسی ندانست.
شوراینگهبان اعلام کرد که لایحه اجازه تعیین و وصول حق امتیاز فعالیت بخش غیر دولتی در زمینه پست و مخابرات که در جلسه مورخ نوزدهم آبان ماه یکهزار و سیصد و نود و دو به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است؛ در جلسه مورخ 1392/08/29 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
به گزارش ایسنا متن لایحه مصوب مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
«ماده واحده: در اجرای بند(ز) ماده (3) قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مصوب 19 آذر ماه 1382 وزارتخانه مذکور مکلف است که بابت فعالیتهای ارائه خدمات پستی، مخابراتی، فناوری اطلاعات و صدور مجوز ایجاد شبکههای ارتباطات و فناوری اطلاعات با تصویب هیات وزیران، مبالغی به عنوان حق الامتیاز و حق السهم دولت و جریمه قانونی جبران عدم انجام تعهدات، وصول و به حساب خزانه داری کل کشور واریز کند، 100 درصد مبالغ مذکور در لوایح بودجه سالانه برای وزارتخانه یادشده منظور میشود تا پس از مبادله موافقتنامه با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با اولویت استفاده از فناوریهای داخلی و تولیدات ملی صرف هزینههای ردیفهای مصوب در بودجه سالانه در امور خدمات زیربنایی ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق محروم و روستایی و ارائه کنندگان خدمات پستی، مخابراتی و فناوری اطلاعات و تامین هزینههای آزاد سازی و خصوصی سازی و تملک داراییهای سرمایهای وزارت خانه مذکور گردد.
به نحوی که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در چارچوب بند (الف) جزء (2-6) سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی و مواد (2) و (3) قانون مربوط، خود عهده دار امور تصدیگری و غیر حاکمیتی نشود.
لایحه فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز یکشنبه 19 آبان ماه مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 22:17
#38
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
تراشه جدید هشت هستهای مدیاتک به نام MT6592 موفق به کسب امتیاز 32,000 در آزمایش انتوتو شد

تراشه هشت هستهای جدید مدیاتک که اخیرا معرفی شد مجهز به هشت هسته پردازشی است که تحسین بسیاری از منتقدین را برای این کمپانی به ارمغان آورده است. اما باید دید که آیا این محصول جدید مدیاتک، صرفا به عنوان یک حقه بازاریابی ساخته شده و یا اینکه واقعا یک پیشرفت بزرگ را در کارنامه حرفهای این کمپانی ثبت خواهد نمود.
بر کسی پوشیده نیست که چیپهای جدید مدیاتک فوقالعاده مینمایند. چیپهای MT6588 و MT6592، هر دو از نظر مشخصات فنی خوب به نظر میرسند. این بدان معنی است که عملکرد این دو تراشه اکنون به جایی رسیده که میتوان از آنها به عنوان رقبای جدید و البته جدی محصولات کوالکام نام برد.
این موضوع از نتیجه آزمایش بنچمارک معروف انتوتو مشخص است. مدل قویتر با فرکانس 2 گیگاهرتز موفق به کسب امتیاز 32,600 و مدل بعدی با فرکانس 1.7 گیگاهرتز موفق به کسب امتیاز 30,000 در این آزمایش شدهاند. بدیهی است که نتایج حاصله از این آزمایشات نمیتوانند عملکرد کلی و جامع تراشه را مشخص کنند، اما میتوانند دورنمای نسبتا دقیقی از کارکرد آن را نمایش دهند.
مدیاتک مشخص نکرده که این آزمایشات بر روی دستگاههای مجهز به صفحه نمایش با رزولوشن 720p یا 1080p انجام شدهاند که به خودی خود امری مهم در نتیجه گیری نهایی محسوب میشود.
مضاف بر اینها، آزمایش انتوتو به طور کلی برای پلتفرمهایی که توانایی پشتیبانی از پردازندههای چند هستهای را دارند طراحی شده و این احتمال میرود که نرمافزاری که این تراشههای جدید با استفاده از آن مورد آزمایش قرار گرفتهاند، به طور کامل بهینه نشده باشد. اهمیت این موضوع را میتوان از این قسمت فهمید که تراشه MT6592 مجهز به پردازنده گرافیکی چهار هستهای Mali-450 با فرکانس 700 مگاهرتز میباشد.
با این اوصاف، تراشههای جدید مدیاتک را میتوان به عنوان رقیبی قدرتمند و سرسخت در بازار گجتهای هوشمند دانست.
نظر شما در این مورد چیست؟
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 22:19
#39
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
نوکیا تبلت 8 اینچی لومیا 2020 را در اوایل سال 2014 عرضه میکند

نوکیا چندی پیش از اولین تبلت ویندوزی خود با نام لومیا 2520 رونمایی کرد، تبلتی 10.1 اینچی که مبتنی بر پردازنده ARM بود و از ویندوز RT پشتیبانی میکرد. حال به نظر میرسد این کمپانی در تلاش است تا نسخه 8 اینچی آن تبلت را با نام لومیا 2020 تولید کند.
احتمالا نوکیا در نمایشگاه CES امسال از یک تبلت جدید 8 اینچی با نام LUMIA 2020 رونمایی خواهد کرد. براساس گزارش رسانه DigiTimes که معمولا اطلاعات دقیقی را براساس منابعاش در کارخانههای تولید کننده آسیایی بدست میآورد، نوکیا قصد دارد وارد بازار بزرگ و محبوب تبلتهای کوچک شود.
اوایل این ماه نشانههایی از یک تبلت جدید نوکیا با نام رمز Illusionist منتشر شد و اعلام گردید که این تبلت از صفحه نمایش 8.1 اینچ و سیستم عامل ویندوز RT 8.1 بهره خواهد برد. هنوز مشخصات دقیق فنی این تبلت فاش نشده است، اما انتظار میرود نوکیا از پردازنده Snapdragon 800 و یا جایگزین آن به همراه دوربین Purview مشابه لومیا 2520 در این تبلت کوچک استفاده کند.
گفته میشود بدنه تبلت 8 اینچی نوکیا از جنس پلی کربنات ساخته شده و این تبلت هم همچون دیگر اعضاء خانواده لومیا در رنگ بندی متنوعی عرضه خواهد شد.
علاوه بر نوکیا، مدتها است شایعاتی مبنی بر تلاش مایکروسافت نسبت به طراحی و ساخت نسخه جدیدی از تبلت سرفیس در سایز 7 یا 8 اینچ به گوش میرسد. به هر حال به نظر میرسد که مایکروسافت و نوکیا قصد دارند وارد بازار تبلتهای کوچک شوند، بازاری که تحت کنترل آیپد مینی اپل و تبلتهای متنوع 7 و 8 اینچی اندرویدی مانند نکسوس 7، کیندل فایر یا گلکسی تبها است.
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013, 22:21
#40
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
کوچکترین رادیو FM دنیا که با گرافن ساخته شده است

در دل تمام فرستندههای رادیویی یک نوسانساز وجود دارد. ساخت یک نوسانساز کوچک باعث افزایش دقت تولید نوسان در شرایط مختلف آب و هوایی یا دما و رطوبت محیطی خواهد شد. حال دانشمندان دانشگاه کلمبیا توانستهاند به کمک گرافن، کوچکترین فرستنده FM دنیا را تولید کنند.
این فرستنده رادیویی ابعادی در حد نانو دارد. گرافن مادهای است که انتظار میرود به زودی جایگزین سلیکون شود و صنعت نیمه هادیها را بطور کامل متحول نماید. با گرافن امکان ساخت تراشههایی به مراتب کوچکتر میسر میگردد و از این رو احتمالا به زودی شاهد انقلابی در صنعت مدارات مجتمع و ابزارهای الکترونیکی خواهیم بود.
کوچکترین نوسانسازهای فعلی ابعادی میکروسکوپی دارند، اما نوسان ساز جدید دانشگاه کلمبیا ابعادی اتمی و در حد نانو دارد. آنها از گرافنهای بسیار کوچک برای ساخت این فرستنده رادیویی استفاده نمودهاند.
وقتی آنها فرستنده گرافنی خود را با یک کنترل کننده ولتاژ (VCO) یکپارچه کردند، به خوبی قادر به ارسال سیگنالهای رادیویی FM شدند.
اگر به این بحث و نحوه دست یابی به آن علاقمند هستید، مقاله کامل مرتبط با این تحقیق را در این آدرس مطالعه کنید.
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید