صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 28910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 121

موضوع: تکلیف سرورهای ایرانی چی شد؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    106
    تشکر تشکر شده 
    227
    تشکر شده در
    174 پست

پیش فرض پاسخ : تکلیف سرورهای ایرانی چی شد؟

وقتي انگليس به من با قيمت زير 400 تومن سرور اختصاصي با پورت 1 كه 80 مگ دانلود ناحدود ميده و هارد اس اس دي و رم 32 و سي پي يو E3-1240v2 و ... ميده

من چرا بايد بيام سايتمو فداي وي پي اس هاي شير شده ي فرسوده ي داخل كنم؟ :D

تازشم با قيمت خدا تومن

2. # ADS

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bl4ck نمایش پست ها
    وقتي انگليس به من با قيمت زير 400 تومن سرور اختصاصي با پورت 1 كه 80 مگ دانلود ناحدود ميده و هارد اس اس دي و رم 32 و سي پي يو E3-1240v2 و ... ميده

تازشم با قيمت خدا تومن

سلام دوست عزیز.

بستگی به استفاده شما داره . من همین الان هم در ایران و هم بیرون ایران سرور دارم. البته فقط استفاده من از این سرور ها ارائه سرویس وب با کیفیت هستش. سرور بیرون از ایران ما معمولاً ماهیانه 300 دلار هزینه داره که با دلار 3000 تومن و هزینه حواله و هزینه های جانبی میشه 1 میلیون تومن. سرور ایران هم با همون کیفیت با همون حجم ترافیک حدوداً ماهی 500.000 تومن + هزینه ترافیک همون حدودا میشه (البته چون سرورها متعلق به خود ماست هزینه خیلی کمتره و فقط پول کو لوکیشن پرداخت میشه). سرور ایران برای مشتریان داخلی استفاده میشه و فوق العاده سریع تره. برای دوستانی هم که بازار هدف بیرون از ایران دارند هم از سرور بیرون ایران استفاده می کنیم.

یادمون نره کیفیت سرویس سرور فقط دانلود نیست. خیلی فاکتور های دیگه مثل Latency و تعداد هاپ های روتر ها و حجم آی پی های بلک لیست ، نوع ساپورت و ... وجود داره که در قیمت تاثیر داره. در مورد فرسوده بودن هم فکر نمی کنم سرور های ایرانی خیلی فرسوده باشه. به واسطه نوع کارم دسترسی به مراکز داده ایرانی داشتم و خوب گاهی وقت ها تجهیزاتی دیدم که فکم خورده زمین. البته تجهیزات قدیمی هم هست که طبیعیه.

در نهایت هم یه مثل قدیمی داریم که رابطه آش و پوله و همه میدونیم. ارائه دهندگان سرور ها و سرویس های ارزون قیمت هم باید بالاخره نون بخورند. پس طبیعیه که بین 100 نفر سرویس رو share کنند. خلاصه که هردو تقریباً هم قیمت در میان ، چه ایران ، چه بیرون ایران.

بنده شخصاً برای سرویس وب سایت های عمومی سرور ایران رو بیشتر ترجیح میدم. چون هم سریع تره ، هم غیر مستقیم ارزون تره و سرور بیخ گوشمه ، هر کاری بخوام خودم میتونم بهش برسم.

پیروز باشید.

4. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fanous_m نمایش پست ها
    چرا دارید نشر اکاذیب میکنید؟
    سرور ها معمولا یا 1 به 10 مگ هستند
    یا 10 به 100 مگ

که همه سرور ها نهایت روی بستر اینترنت 1 مگ سرعت دارند
    شما نشر اکاذیب می کنی برادر من , چیزی که از شاتل تهیه کردم پورت داخل 1 گیگ پورت اینترنت 100 مگ سرعت دانلود از اینترنت حداقل 7-8 مگابایت در ثانیه هست .

خواستید لینک بدید هر لینکی خواستید تست بزارم ببنید .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    من نمیدونم چرا پست های من غیب میشه. یه بار دیگه می نویسم.

روزی 900 گیگ خروجی یعنی شما اگر با یک کانکشن 100 مگابیت با تمام قدرت و بدون از دست دادن 1 ثانیه داده جابجا کنید شما میتونید 864 گیگ داده جابجا کنید. پس اینطور که به نظر میاد شما باید پورت گیگ داشته باشید. برمی گردیم سر حساب و کتاب. خوب دوستان عزیز شاتل باید کلی عرض باند خالی داشته باشند مثلاً اگر به 10 نفر سرویس مثل شما بدن قاعدتاً 1 گیگا بیت عرض باندشون میره هوا. طبق تعرفه : "
    براساس جد‌ید‌ترین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات راد‌یویی و به د‌رخواست شرکت ارتباطات زیرساخت، قرار است تنها تامین‌کنند‌ه پهنای باند‌ د‌ر کشور بابت هر 1 SMT معاد‌ل 54 میلیون و 826هزار و 200تومان از شرکت‌های توزیع‌کنند‌ه پهنای باند‌ یا ISDP هزینه د‌ریافت کند‌. "
    شاتل باید برای این دوستان برای هر STM1 باید 54 میلیون تومان پرداخت کنه ! یعنی برای چندرقاز که بابت کو لوکیشن میگیره باید 54 میلیون تومن پرداخت کنه. آخه من نمی فهمم این با کجای ماجرا با عقل جور در میاد. والا تا جایی که من شاتلی ها رو میشناسم بی سواد هستن ، اما نه دیگه اینقدر. اگر شاتل اینطوری سرویس بده ، بعد از مدتی که احساس درد در پاچه گرانقدر کرد، دوزاریش می افته و دوستان بی نهایت فروش می مونن و مشتریان عزیزشون. اگر فروشنده های عزیز سر خود بگن هم که ماجرا مشخصه. خلاصه اینکه هنوز من گیجم...

یا مثلاً دوستان پارس سرور تو همین فروم این ادعا رو می کنند.

من خوره متن رو اینجا منتقل می کنم. قضاوت با شما.

نوشته اصلی توسط asrhosting
    چه تضمینی بر نامحدود بودن پنل ها هست ؟

سلام دوست گرامی ، میتوانیم با شما قرارداد کتبی ببندیم ، ولی بستن قرارداد مستلزم پرداخت هزینه ای نسبتا 2 برابر با هزینه پلان ها هست

ولی در کل ما به صورت شرکتی فعالیت داریم و 100% به شما تضمین میدهیم هیچ محدودیتی در ترافیک شما نخواهد بود .

باید در بلند مدت ببینیم چی میشه.
    من خودم شاخ در اوردم ولی به خدا اینطوری هست از اینترنت 24 ساعته سرعت روی 7-8 مگ هست , اگه لینک یک فایل 50 گیگ می تونید بدید بگید تست کنم شات بدم حتی فیلم .

در این که بعد مدتی به مشکل می خوره قبول دارم ولی وضعیت فعی سرور هاش همینه .
    ویرایش توسط diges : November 22nd, 2013 در ساعت 04:57

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    من خودم شاخ در اوردم ولی به خدا اینطوری هست از اینترنت 24 ساعته سرعت روی 7-8 مگ هست , اگه لینک یک فایل 50 گیگ می تونید بدید بگید تست کنم شات بدم حتی فیلم .

در این که بعد مدتی به مشکل می خوره قبول دارم ولی وضعیت فعی سرور هاش همینه .

اگر اینطوری باشه فوق العاده هستش. راستی فایلی که دانلود می کنید از سرور های داخلیه یا خارجی ؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

اگر اینطوری باشه فوق العاده هستش. راستی فایلی که دانلود می کنید از سرور های داخلیه یا خارجی ؟
    داخلی سرعت خیلی بالا هست برای تک لینک 30 مگ در ثانیه چند لینک بزارید راحت 50-60 مگ پر می کنه !

خارجی تک لینک معمولا 2-3 مگ در ثانیه سرعت دانلود هست 3-4 لینک بزارید تا 7-8 مگ می ره

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نتیجه گیری کلی بنده از این تاپیک: جنس خوب مال از ما بهتران است. اگر سایت دار هستید الکی به فکر رتبه و .. نباشید.شما زیر 5 هزار دنیا هم باشید رتبتون کسی حمایتتون نخواهد کرد.به شخصه 2 بار رتبه زیر 500 ایران رو تجربه کردم و همینطور زیر 10 هزار دنیا اما هیچ کسی حمایتکه نکرد هیچ حتی بهمون تبلیغات هم ندادند و هیچ کسی هم نه اسپانسرمون شد نه هیچی.. تنها چیزی که برامون موند هزینه سرسام آور سرورها بود..پس بیخودی تلاش نکنید برای رتبه.بچسبید به کسب درآمد از سایتتون و رتبه و مقام رو بندازید در کوزه. حمایت و تبلیغات سامسونگی و ال جی و.. فقط و فقط مال چند سایتی هست که توسط چندین جا و دولت پشتیبانی میشه و سایت اضافی رو هم بین خودشون راه نمیدند.اینها واقعیت ها هستند و همون چند سایت هم که پشتیبانی میشوند کیلویی ازشون منافع زیادی میبرند. بهشون کیلوترابایتی پهنای باند میدهند رایگان و سرور و تبلیغات و.. بزارید خوش باشند.
    چرا من وقتی فیل میشم زنگ میزنم بهم میگن باید 30 روز بگزره تا بعد بررسی بشه بعد سایت طرف 1 روز هم فیل بودنش طول نمیکشه و 24 ساعت نشده باز میشه؟
    چرا من باید هزینه های سرسام آور سرور و .. رو بدم سایت طرف 1 قرون هم پول به چیزی نده؟
    چرا من باید جون بکنم رتبه رو بیارم در حد جهانی هیچ کسی حمایتم نکنه اما طرف رو چپ و راست بنرهای برندهای مشهور داده میشه؟
    چرا من باید برای هر ترایایت پهنای باند در کمترین شرایط 35 هزار تومان بدم بعد طرف برای 700 ترابایت پهنای باند یک قرون هم نده؟
    چرا به من 200 گیگ هارد رو میدند 100 هزار تومان به طرف 20 تا هارد دو ترابایتی در چند سرور بهش رایگان میدند؟
    چراها زیاده..نمیخوام بهش اضافه کنم.بزارید بقیه خوش باشند..ازنظر من جواب سوالم تو تاپیک تمام شده هست..
    ویرایش توسط delta : November 23rd, 2013 در ساعت 14:43
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

10. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    نتیجه گیری کلی بنده از این تاپیک: جنس خوب مال از ما بهتران است. اگر سایت دار هستید الکی به فکر رتبه و .. نباشید.شما زیر 5 هزار دنیا هم باشید رتبتون کسی حمایتتون نخواهد کرد.به شخصه 2 بار رتبه زیر 500 ایران رو تجربه کردم و همینطور زیر 10 هزار دنیا اما هیچ کسی حمایتکه نکرد هیچ حتی بهمون تبلیغات هم ندادند و هیچ کسی هم نه اسپانسرمون شد نه هیچی.. تنها چیزی که برامون موند هزینه سرسام آور سرورها بود..پس بیخودی تلاش نکنید برای رتبه.بچسبید به کسب درآمد از سایتتون و رتبه و مقام رو بندازید در کوزه. حمایت و تبلیغات سامسونگی و ال جی و.. فقط و فقط مال چند سایتی هست که توسط چندین جا و دولت پشتیبانی میشه و سایت اضافی رو هم بین خودشون راه نمیدند.اینها واقعیت ها هستند و همون چند سایت هم که پشتیبانی میشوند کیلویی ازشون منافع زیادی میبرند. بهشون کیلوترابایتی پهنای باند میدهند رایگان و سرور و تبلیغات و.. بزارید خوش باشند.
    چرا من وقتی فیل میشم زنگ میزنم بهم میگن باید 30 روز بگزره تا بعد بررسی بشه بعد سایت طرف 1 روز هم فیل بودنش طول نمیکشه و 24 ساعت نشده باز میشه؟
    چرا من باید هزینه های سرسام آور سرور و .. رو بدم سایت طرف 1 قرون هم پول به چیزی نده؟
    چرا من باید جون بکنم رتبه رو بیارم در حد جهانی هیچ کسی حمایتم نکنه اما طرف رو چپ و راست بنرهای برندهای مشهور داده میشه؟
    چرا من باید برای هر ترایایت پهنای باند در کمترین شرایط 35 هزار تومان بدم بعد طرف برای 700 ترابایت پهنای باند یک قرون هم نده؟
    چرا به من 200 گیگ هارد رو میدند 100 هزار تومان به طرف 20 تا هارد دو ترابایتی در چند سرور بهش رایگان میدند؟
    چراها زیاده..نمیخوام بهش اضافه کنم.بزارید بقیه خوش باشند..ازنظر من جواب سوالم تو تاپیک تمام شده هست..

واقعاً متاسفم که همچین اتفاقی برای سایت شما افتاده ... منم با شما موافقم ... بعضی وقتها روی رابطه وضابطه بعضی افرادی که گاهی هم خیلی لایق نیستند دسترسی به منابعی دارند که امثال ما حالا حالاها باید بدویم براش. در هر صورت مطمئن باشید شما که تونستید یک بار به اینجا برسید قطعاً می تونید باز هم بهتر از قبلی رو بسازید. فقط اینبار یکم بیشتر در زمینه طرح تجاری و توجیهی دقت کنید.

پایدار و پیروز باشید.

12. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bl4ck نمایش پست ها

تازشم با قيمت خدا تومن
    خب متاسفانه خیلی از فروشنده های سرور ایران از سرورهای قدیمی استفاده میکنن...

ولی شما هم لطف نمیکنید با این حرفتون...

شاید پهنای باند گرون باشه ولی مزایایی هم داره این سرویس های ایران :
    1- سرعت لود تا 4 برابر افزایش پیدا میکنه.
    2- امنیت اطلاعاتتون بیشتر میشه..یه سوال شما میتونید برید داخل دیتاسنتر خارجی و بگید اقا من فلان سرویس رو اینجا از ایران تهیه کردم حالا اطلاعاتمو روی این هاردا میخوام یا اصلا پول هاردو میدم هارد وبدید به من؟؟؟
    این خودش خیلیه وقتی اینجا تا پشتیبانی دیتاسنتر هم زبون هستن پس خیلی به نفع یوزر هستش.ما خودمون اطلاعات رو روی هارد خود سرور هم ارائه میکنیم.
    3- افزایش سرعت دانلدو از دخال ایران .اگه سایتتون دانلود باشه کسی ازتون چیزی دانلود کنه سرعت بالایی دارید.
    4- خارج از ایران هم نامحدود نمیده اگه هم بده 2 شرط داره:
    4-1: بعد اینکه مصرفتون خیلی بیش از مقدار از پیش تعیین شده ی دیتاسنتر باشه پورتوتن رو لیمیت میکنه.
    4-2 : خب این راه حل بیشتر دیتاسنتراست: اعلام میکنه آقا مصرفت اینقدره خیلی زیاد هستش فلان مقدار پرداخت کن و اینقدر مجددا استفاده کن یا کلا ترمینیت میکنیم سرویستو

عزیز تبلیغ نباشه ولی خود ما از جدید ترین سخت افزار بازار استفاده کردیم و حتی پک تمامی قطعات رو خودمون باز کردیم و به سرور وصلشون کردیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط fanous_m نمایش پست ها
    هادی جان هر موقع خلوت شدی
    بیای دفتر درخدمتت باشیم خوشحال میشم

بتونیم یه جمع بندی داشته باشیم صبح به هم نمیخوریم :دی

البته الان که درگیر جابجایی هستیم
    انشاالله در هفته آینده درخدمتتونیم
    بله امیر جان انشالله یه سر میام دفترتون شاید بری یه سری کار اومدم تهران...

حتما میام یه سری میزنم میدونم سرت شلوغه...

خودتم در جریانی خود ما هم سرمون شلوغه

سلام دوست عزیز.

بستگی به استفاده شما داره . من همین الان هم در ایران و هم بیرون ایران سرور دارم. البته فقط استفاده من از این سرور ها ارائه سرویس وب با کیفیت هستش. سرور بیرون از ایران ما معمولاً ماهیانه 300 دلار هزینه داره که با دلار 3000 تومن و هزینه حواله و هزینه های جانبی میشه 1 میلیون تومن. سرور ایران هم با همون کیفیت با همون حجم ترافیک حدوداً ماهی 500.000 تومن + هزینه ترافیک همون حدودا میشه (البته چون سرورها متعلق به خود ماست هزینه خیلی کمتره و فقط پول کو لوکیشن پرداخت میشه). سرور ایران برای مشتریان داخلی استفاده میشه و فوق العاده سریع تره. برای دوستانی هم که بازار هدف بیرون از ایران دارند هم از سرور بیرون ایران استفاده می کنیم.

یادمون نره کیفیت سرویس سرور فقط دانلود نیست. خیلی فاکتور های دیگه مثل Latency و تعداد هاپ های روتر ها و حجم آی پی های بلک لیست ، نوع ساپورت و ... وجود داره که در قیمت تاثیر داره. در مورد فرسوده بودن هم فکر نمی کنم سرور های ایرانی خیلی فرسوده باشه. به واسطه نوع کارم دسترسی به مراکز داده ایرانی داشتم و خوب گاهی وقت ها تجهیزاتی دیدم که فکم خورده زمین. البته تجهیزات قدیمی هم هست که طبیعیه.

در نهایت هم یه مثل قدیمی داریم که رابطه آش و پوله و همه میدونیم. ارائه دهندگان سرور ها و سرویس های ارزون قیمت هم باید بالاخره نون بخورند. پس طبیعیه که بین 100 نفر سرویس رو share کنند. خلاصه که هردو تقریباً هم قیمت در میان ، چه ایران ، چه بیرون ایران.

بنده شخصاً برای سرویس وب سایت های عمومی سرور ایران رو بیشتر ترجیح میدم. چون هم سریع تره ، هم غیر مستقیم ارزون تره و سرور بیخ گوشمه ، هر کاری بخوام خودم میتونم بهش برسم.

پیروز باشید.

دقیقا یکی از مزایای سرور ایران همینه ولی کو حرف شنوا به زودی به خاطر سیاستی که دولت ایران به وجود میاره همه ملزم به انتقال به ایران میشن اونموقع هستش که رم 1 گیگ میشه 400000 تومن

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    چرا من باید برای هر ترایایت پهنای باند در کمترین شرایط 15 هزار تومان بدم بعد طرف برای 700 ترابایت پهنای باند یک قرون هم نده؟

دوست عزیز میشه اعلام کنید در ماه چقدر هزینه ی پهنای باندتون هستش؟؟؟

چقدر توان خرج کردن دارید؟؟؟

اگه میشه با بنده تماس بگیرید یا تو یاهو بنده رو ادد کنید تا بیتشر حرف بزنیم...

اگه به امضای بنده توجه کنید یه خبر جدید قراره به کاربران ایرانی بدیم.

میزان مصرف پهنای باند در ماه ، رم ، هارد ، سی پی یو...

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    202 پست

سلام
    من از سرورهای داخل ایران استفاده میکنم.
    از اول همین قیمت بود الانم همین قیمت
    کیفیت هم راضی کنندست

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 28910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)