با توجه به مشکلاتی که اقای hamedmj به وجود اورده , شما میخواید چیکار کنید ؟
ایا کاربرانی که سرور خریدن باید به خاطر کار های اقای hamedmj ضرر کنن ؟
با توجه به مشکلاتی که اقای hamedmj به وجود اورده , شما میخواید چیکار کنید ؟
ایا کاربرانی که سرور خریدن باید به خاطر کار های اقای hamedmj ضرر کنن ؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
سعی میشه با دوستانی که با ما در ارتباط خواهند بود تعامل صورت بگیره
دوستانی هم که مایل به پا برجایی سرویس خود هستند می تونن طبق قوانین آسمان ارتباط شرق سرویس مورد نظر و تهیه کنن
البته با نرخ هایی که در آسمان ارتباط شرق قید شده
البته یادآوری میکنم به جهت اینکه کاربران عزیز منتقل بشن لازم نیست هزینه یک سفارش کامل پرداخت بشه
فقط کافی هست هزینه اختلاف نرخ پلن ها پرداخت بشه
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام دوستان من 4 روز پیش یه سرور گرفتم از این بنده خدا رم 1 متاسفانه بعد از یک روز مشکلات دسترسی و کندی سرور شروع شد
تا 2 ساعت پیش که متوجه قضیه شدم از طریق آی دی یاهو با آقا عبید صحبت کردم و بالاخره بعد از کمی صحبت با ایشون و پرداخت مبلغ کمی و مقداری مدارا از طرف ایشون همون vps رو از طریق خودشون به من برگردوندن , قرار شد تا 5 دقیقه دیگه آماده بشه و من از ایشون به خاطر پاسخگویی و همکاری خیلی خوبشون ممنونم و نمیدونم راجع به آقای حامد خان و امثال ایشون چی باید بگم امیدوارم خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه
من به این شرط از ایشون سرور خریدم (که تو پستای اخیرم هست ) سرور جهت ایمیل انبوه
3 روز سرور دست من بوده تا این لحظه (که تو ناحیه و اینجا سنداش هست ) ولی نه 2003 بود و نه ایمیل انبوهی روش کانفیگ شده بود
کانفیگ که نشده این 15ت که اصلا انجام دادین و باید بدین
21 پول سرور هم شما میتونید کم کنید و یا ندید به خدا میسپارمتون
فردا با شماره شما تماس میگیرم
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
واقعا مدیران این سایت نمیخوان رسیدگی کنن
باسلام
کاربرگرامی متاسفانه این مجموع تمام خدمت خودش و لغو کرده
و تمام کاربرانش و به ما واگذار کرده
به جهت اینکه کیفیت کارشون بسیار پایین بود و مدیریت درستی روی سرور نداشتن
هر دو سرور این مجموع کنسل و فرمت شد
موفق باشید
آقا به چه دلیل فرمت کردید من کلی فایل داشتم روش شما نباید خبر بدید به کاربرا تازه تا موقع تمدید سرور من هنوز مهلت داشتم کی میخواد جوابگوی من باشه کی میخواد جوابگوی ضرر من به مشتریای من باشه همینجوری یه دفعه میایید میگید فرمت کردم به همین سادگی واقعا شورشو دراوردید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)