-
October 12th, 2013, 21:23
طرح ویژه پاییز آگونیس ® - فروش سرور مجازی - قیمت باورنکردنی - کیفیت فوق العاده- تعداد بسیار محدود
- تضمین کیفیت و پشتیبانی عالی توسط تیم آگونیس
- بازگشت وجه تا 24 ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
- تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم 99.9% می باشند
- تیم آگونیس در تمام مراحل نصب و کانفیگ شما را راهنمایی و پشتیبانی خواهد کرد
- در صورت عدم رضایت از پشتیبانی وجه شما بازگشت داده خواهد شد ( با ذکر دلیل برای 24 ساعت )
- سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی آگونیس در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
- تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد
- تمامی سفارش ها حداکثر و در هر صورتی تا 24 ساعت پس از سفارش تحویل داده خواهند شد
ویرایش توسط mahosseini : November 8th, 2013 در ساعت 00:49
-
تعداد تشکر ها ازmahosseini به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2013 21:23
# ADS
-
November 13th, 2013, 18:13
پاسخ : طرح ویژه پاییز آگونیس ® - فروش سرور مجازی - قیمت باورنکردنی - کیفیت فوق العاده- تعداد بسیار محدود

نوشته اصلی توسط
amer
واقعا کارشون حرف نداره چند ماه نتونستم ازشون سرویس بگیرن ولی الان که بهشون گفتم دیدم بکاپ سایت من رو نگه داشتن وبرام برگردوندن سرویسهاشون همسرعت و پایداری بالایی داره
lممنون از شما لطفا دارید دوست عزیز
ایشالا بتونیم هر چه زودتر سرویس رو با کانفیگ ها و بهینه سازی هایی که انجام میدیم به اون چیزی که می خواید برسونیم
-
-
November 14th, 2013, 13:44
پاسخ : طرح ویژه پاییز آگونیس ® - فروش سرور مجازی - قیمت باورنکردنی - کیفیت فوق العاده- تعداد بسیار محدود
من چرا نمیتونم سفارش بدم ؟
لطفا پلن 1024 ویژه پاییزی رو می خوام !
-
-
November 14th, 2013, 15:59

نوشته اصلی توسط
net4dl
من چرا نمیتونم سفارش بدم ؟
لطفا پلن 1024 ویژه پاییزی رو می خوام !
با سلام به شما دوست عزیز
فعلا فروش این آفرها متوقف شده تا اضافه شدن سرور جدید
-
-
November 14th, 2013, 16:07

نوشته اصلی توسط
mahosseini
با سلام به شما دوست عزیز
فعلا فروش این آفرها متوقف شده تا اضافه شدن سرور جدید
پس فعلا شما چیزی ندارید با این قینمت و شرایط ؟
من تا یک ساعت دیگه خرید میکینم
-
-
November 15th, 2013, 00:15

نوشته اصلی توسط
net4dl
پس فعلا شما چیزی ندارید با این قینمت و شرایط ؟
من تا یک ساعت دیگه خرید میکینم
لطفا در پرتال یه تیکت بفرمائید تا در اولین زمان ممکن ، امکان ارائه سرویس بود بصورت اختصاصی با شما خبر بدن ، لطفا لوکیشن مورد نظرتون هم بفرمائید عزیز
-
-
November 15th, 2013, 00:31
آقا وی پی اس ما پینگ نمیده و سایتتونم باز نمیشه
یاهو هم نیستید
-
-
November 15th, 2013, 00:54

نوشته اصلی توسط
king_dvbs
آقا وی پی اس ما پینگ نمیده و سایتتونم باز نمیشه
یاهو هم نیستید
قسمت پرتال رو الان تست کردم مشکلی نبود ، هم ایمیل در امضای بنده هست و هم یاهو id و هم شماره تماس که در هر شرایطی بتونین بما دسترسی داشته باشید
پرتال تیکت بفرمائید اگر اینترنتتون با هاست ما که ایران هست مشکل داره می تونید در یاهو پیام بدید و یا ایمیل بزنید
-
-
November 21st, 2013, 23:49
عضو جدید
الان نزدیک به سه ماه میشه که بجز یکبار اصلا طرف سرورم برای رفع مشکل نرفتم چون خدا رو شکر بدون مشکل داره کار میکنه.
اگه میشد که سرور با رید 10 هم ارائه میدادند دیگه به انجمن هم سر نمیزدم
-
-
November 22nd, 2013, 00:22

نوشته اصلی توسط
ostadomid
الان نزدیک به سه ماه میشه که بجز یکبار اصلا طرف سرورم برای رفع مشکل نرفتم چون خدا رو شکر بدون مشکل داره کار میکنه.
اگه میشد که سرور با رید 10 هم ارائه میدادند دیگه به انجمن هم سر نمیزدم
با سلام به شما دوست عزیز
لطفا دارید شما واقعا و ممنون از واقع گویی تون ، امیدواریم بتونیم هر چه زودتر کیفیت بهتر و متفاوت تری رو ارائه بدیم ،بشکل جدی در تلاشیم برای اینکار
پیشنهاد بسیار خوبی بود ، مدتی هست دنبالش هستیم رید 10 واقعی !! هزینه بر هست و مشتری های خودشو داره
ما دوستانی رو داریم که بدنبال سرویس ارزون صرفا نیستند، که شما رو جزو این همراهنمون میدونم
پیشنهادتون رو در تسک های شرکت تعریف میکنیم و امیدوارم بزودی با این نوع از سرویس هم در خدمتتون باشم
سربلند باشید
-
-
November 23rd, 2013, 11:41
عضو انجمن
در ساعت چند ایمیل می شود فرستاد ؟
-