سلام میخوام ببینم بهترین و عملی ترین راه برای ارسال ایمیل انبوه چیه؟ برنامه؟ با سرور یا چیز دیگه؟
سلام میخوام ببینم بهترین و عملی ترین راه برای ارسال ایمیل انبوه چیه؟ برنامه؟ با سرور یا چیز دیگه؟
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
من هم دنبال همچین چیزی میگردم. کسانی که کار کردند تجربیاتشون رو بگن تا ما هم استفاده ببریم
smtp.com
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
با این سایت میشه چیکار کرد؟
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
سلام
من تاکنون از راه حلهای زیر استفاده کردهام:
۱) خرید سرویسهای SMTP از سایتهایی مثل mandrill.com یا smtp.com یا sendgrid.com و سرویسهای خارجی مشابه دیگر و تنظیم CMS یا نرمافزار مربوطه جهت استفاده از اکانت SMTP خریدرای شده
۲) استفاده از سایتهایی مثل mailchimp.com یا mailerlite.com و ... و ایمپورت کردن لیست اعضای خبرنامه به آنجا، طراحی خبرنامه و ارسال آن به لیست مورد نظرتان
۳) نوشتن یک اسکریپت توسط خودتان یا دوستانتان یا سفارش به یک برنامهنویس و اجرای آن بر روی سرور مجازی یا اختصاصی خود، فقط در این حالت حداقل ۲ نکته را در نظر داشته باشید:
الف) لیست ایمیلهای شما دارای تعداد زیادی ایمیل الکی (نامعتبر) نباشد، این کار باعث میشود ایمیل شما اسپم شناخته شود.
ب) در صورت استفاده از سرور اختصاصی یا مجازی جهت این کار، حتما حتما rDNS را برای آیپی خود تنظیم نمایید.
با توجه به نیاز و امکاناتی که دارید هر یک از راه حلهای بالا میتواند مفید واقع شود
ویرایش توسط b.tavakkoli : November 18th, 2013 در ساعت 18:18
کدومش عملی تر و بهتره؟
کاملا بستگی به شرایط و امکانات شما داره.
مثلا اگر شخص فقط یک هاست اشتراکی برای سایتش دارد و میخواهد یک فرم در سایتش قرار بدهد تا مثلا هفتهای یکبار برای آنها خبرنامهای ارسال نماید، بیدردسرترین راهش آن است که مثلا یک سرویس از سایت mailerlite.com بگیرد، فرم عضویت در خبرنامه را در سایتش بگذارد و فقط هر وقت که خواست به mailerlite.com لاگین کند و خبرنامهاش را ارسال کند.
در مثالهای مختلف، راه حلهای مختلف جوابگو خواهد بود. مثلا من میخواستم که تصاویر در خبرنامهی ارسالیم به صورت inline باشد، مجبورا بایستی با سرور خودم این کار را انجام میدادم چون هیچ سرویس پولیای نیز از این عمل پشتیبانی نمیکند.
نه ببینین ما لیست ایمیل های زیادی داریم که میخوایم ایمیل تبلیغاتی بهشون ارسال کنیم . حالا کدومش بهتره؟
up
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)