درود ،
نیاز به mysql رو ویندوز سرور دارم ، دوستانی ک تجربه کار به این دو نرم افزار (WAMP یا XAMP) رو دارند ، کدوم رو پیشنهاد میکنند ؟
روش بهتری برای ران کردن mysql هست ؟ :|
درود ،
نیاز به mysql رو ویندوز سرور دارم ، دوستانی ک تجربه کار به این دو نرم افزار (WAMP یا XAMP) رو دارند ، کدوم رو پیشنهاد میکنند ؟
روش بهتری برای ران کردن mysql هست ؟ :|
...Zzzz...
easyphp نسخه قدیمی پیدا کنید خیلی راحت تر کار میکند
فرق چندانی نمیکنه
تاثیری بر روی SQL و Apache نداره
بنده Wampserver و پیشنهاد میکنم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
1.8 عالی کار میکند الان نسخه جدید زده به زودی
اگر سرور رم بیشتر از 2 گیگ داره
کلا پیشنهاد میکنم Zpanel نصب کنید
ماژول ها و توابع بیشتری فعال هست و...
تمام امکانات و کامل بهتون میده + پنل مدیریت
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بستگی به کارتون داره ، برای مسائل شخصی Wampserver توصیه میشه و برای راه اندازی چندین سایت و ... Zpanel
فقط یک سایت ه ... zpanel بدرد کار من نمیخوره![]()
...Zzzz...
Xamp متاسفانه برنامه های زیاد غیر کاربردی نصب میکنه
تمام این برنامه ها هم به هم ربط میده
که موجب میشه برای سرور شما سربار ایجاد بشه که این مورد برای کار کردن اصلا خوشایند نیست
چرا که Apache و SQL - PHPMYADMIN در هر دو پکیج به یک صورت خواهد بود و تفاوتی ندارن
البته AMPPS 2.2 هم رابط کاربری بسیار خوبی داره - ثبت و از پایداری بالایی برخوردار هست
ولی کمی از نظر سرعت به نسبت Wamp server ضعیفت تر هست
در عین حال با هم به اعتقاد بنده می تونه از Xamp اولویت انتخابی داشته باشه
شب خوبی داشته باشید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)