صفحه 10 از 13 نخستنخست ... 678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 121

موضوع: تکلیف سرورهای ایرانی چی شد؟

عضو جدید Parserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    321
    تشکر شده در
    223 پست

پیش فرض پاسخ : تکلیف سرورهای ایرانی چی شد؟

متاسفانه برخی از اعضای این انجمن چون میبینند یکی داره خدمات خوبی ارائه میدن سریعا به فکر این هستند که سرویس دهنده را خراب کنند و خودشون مسیر را پیش بگیرند ،
    تا به حال 2 تاپیک در خصوص پهنای باند نامحدود در این انجمن ایجاد شده که برخی افراد به صورت فجیهی بجای اینکه رقابت کنند فقط خراب کاری کردند .
    ما نمیخواستیم دیگر در این تاپیک شرکت کنیم . ولی مجبور شدم این موارد را اعلام کنم . و دیگر هم بحثی نخواهد شد .
    دوستان عزیز وقتی خودتان توانایی و قدرت انجام کاری را ندارید فکر نکنید کار نشدنی هست . برید پی زندگی خودتان و کاری به کار بقیه نداشته باشید .
    تا ساعاتی دیگر 5 سرور دیگر پارس سرور زیر بار قرار خواهد گرفت و سرورها با پهنای باند نامحدود واقعی به مشترکینی که مصرف بالایی دارند واگذار خواهد شد .
    مراتب طی آفری در همین سایت توسط یکی از کارمندان ما ارسال خواهد شد .
    سایت هایی با ترافیک بالا میتوانند تخفیفات ویژه ای دریافت کنند .

=========================
    پارس سرور - شماره ثبت :12903
    ارائه دهنده خدمات هاست ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی ،اجاره فضای سرور در ایران با پهنای باند نامحدود
    آماده ارائه سرورهای مجازی از آمریکا ، جمهوری چک ، هلند
    برای مشاوره قبل از خرید با ما در ارتباط باشید : sale [@] Parserver [.] net

Website : Parserver.net Support : Portal.Parserver.net
    ▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
    Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net

2. # ADS

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط i-whost نمایش پست ها
    واقعا متاسفم از اوضاع فعلی برخی اعضا این انجمن ...
    منظورتون ما و جناب فاتح و جناب رباط بود؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kjwr38iu39t نمایش پست ها
    آقایون حالا کاری نداریم تا بحث داغه من یه تاپیک زدم که اگه کسی ssl می فروشه بگه پشه هم پر نزد تا تاپیک به جای اینکه وقتتونو در اینجا صرف کنید یه لطفی بکنید و قدم رنجه بفرمایید و تاپیک این بنده حقیر رو هم ببینید بلکه کسی بود یه جوابی به ما بده

irPowerWeb میزبان مطمئن وب سایت شما - SSL گواهینامه

تاپیک شما رو ندیدم اگه میدیم راهنمایی میکردم...

شرکت بالا خیلی شرکت معتبریه...

نقل قول نوشته اصلی توسط Parserver نمایش پست ها
    متاسفانه برخی از اعضای این انجمن چون میبینند یکی داره خدمات خوبی ارائه میدن سریعا به فکر این هستند که سرویس دهنده را خراب کنند و خودشون مسیر را پیش بگیرند ،
    تا به حال 2 تاپیک در خصوص پهنای باند نامحدود در این انجمن ایجاد شده که برخی افراد به صورت فجیهی بجای اینکه رقابت کنند فقط خراب کاری کردند .
    ما نمیخواستیم دیگر در این تاپیک شرکت کنیم . ولی مجبور شدم این موارد را اعلام کنم . و دیگر هم بحثی نخواهد شد .
    دوستان عزیز وقتی خودتان توانایی و قدرت انجام کاری را ندارید فکر نکنید کار نشدنی هست . برید پی زندگی خودتان و کاری به کار بقیه نداشته باشید .
    تا ساعاتی دیگر 5 سرور دیگر پارس سرور زیر بار قرار خواهد گرفت و سرورها با پهنای باند نامحدود واقعی به مشترکینی که مصرف بالایی دارند واگذار خواهد شد .
    مراتب طی آفری در همین سایت توسط یکی از کارمندان ما ارسال خواهد شد .
    سایت هایی با ترافیک بالا میتوانند تخفیفات ویژه ای دریافت کنند .

=========================
    ارائه دهنده خدمات هاست ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی ،اجاره فضای سرور در ایران با پهنای باند نامحدود
    آماده ارائه سرورهای مجازی از آمریکا ، جمهوری چک ، هلند
    برای مشاوره قبل از خرید با ما در ارتباط باشید : sale [@] Parserver [.] net

Website : Parserver.net Support : Portal.Parserver.net

باشه اگه اینطوره ما هم باید بالاخره یه کاری بکنیم...

پس زیاد طول نمیکشه این مساله...

امیر جان ما هم با یه دیتاسنتر هماهنگ کردیم واسه یه حرکت جالب...

فقط قبلش باهام هماهنگ کن که شیر تو شیر نشه و صبح زود نخوریم به هم...

4. تعداد تشکر ها از hadi_am به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    267
    تشکر تشکر شده 
    375
    تشکر شده در
    252 پست

ما که از این تاپیک چیزی متوجه نشدیم استاتر یه سوال پرسید
    یکی داره کل کل میکنه فکر میکنه خعلی وارده
    یکی داره تبلیغ می کنه
    یکی داره یه چیز دیگه میگه
    ویرایش توسط _AF_ : November 19th, 2013 در ساعت 21:18

6. تعداد تشکر ها از _AF_ به دلیل پست مفید

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Parserver نمایش پست ها
    مهندس گرامی ، نیازی به اینقدر فکر کردن و بحث در این خصوص نیست ،
    نشان دادن قرارداد به شما فقط باعث برانگیخته شدن حس حسادت شمایی که توانایی برای بستن یک قرارداد را ندارید و با اصول و سیاست های کلان دولتی آشنا نیستید و توانایی مذاکره با شبکه ها و عناصر زیربط را ندارید میشود . خواهشمندیم شما با دیتاسنترهای خارجی کار کنید و هرگز به سمت ایران نیایید ، چون سمت ایران آمدن هم سرمایه کلان میخواهد و آینده نگری . پس شما در مسیر خودتان پیشروی کنید و اجازه بدید دیگران برای خودشان تصمیم بگیرند . ممنون میشم دیگر در این مورد بحثی نکنید و ما هم پاسخی نمیدهیم .

سلام.

متاسفانه دلگیر شدم از پاسخ شما. من مسئله رو خیلی منطقی و رسمی اعلام کردم. حق با شماست. شاید بعد از 15 سال فعالیت در زمینه وب و هاستینگ هنوز توانایی چانه زدن و زیر و رو کشیدن و استفاده از منابع کلان دولتی رو نداشته باشیم( که البته ارث بابام که نیست. مال ملته و خوب در اختیار قسمتی از ملت) . متاسفانه دیر راهنمایی گرانقدر شما رو برای ایران اومدن دیدم وگرنه حتماً تجدید نظر جدی می کردم. یادم نبود یه جورایی چند سال گذشته کشور عزیزمون بجای ایران برای همه تبدیل شده بود ایران برای یک عده آدم خاص. حیف ما از اونها نبودیم شاید هم خوشا به سعادت ما. حالا یک خواهش دارم از شما. مجدداً تکرار می کنم. شما که امکان و سرمایه ایجاد همچین خدماتی رو دارید که حتی برای مراکز داده امریکا با قابلیت ارائه سرویس به 40.000 تا سرور رو داره سخت و جدیه لطفاً به ما یک قسمت از قراردادتون رو نشون بدید. با کمال میل دیگه در این بحث هیچگونه دخالتی نخواهم کرد.

دوست عزیز من،

شمایی که پیشنهاد می کنید بریم سراغ دیتا سنتر های خارجی میدونید هر روز چقدر پول و سرمایه این ملت هزینه اضافی میشه برای ترانزیت داده؟ آیا شما تاحالا در مورد برنامه الکترونیک کره جنوبی چیزی شنیدید؟

بگذریم.....

از اعماق قلبم آرزو می کنم که بشه روزی برسه که عرض باند اونقدر ارزون بشه در کشور عزیزمون که همه بتونن سرویس نامحدود با نرخ فوق العاده ارزون به ملت بدن. چرا که درامد ما از یک قرون دوزار فروش سرور و هاستینگ و وی پی اس نیست. تخصص اصلی ما طراحی نرم افزاره. هر چقدر هزینه های روزانه سرویس ها پایین تر بیاد و سرویس ها اقتصادی تر بشه برای ما به صرفه تره.

یک جورایی یادمون رفته : دست به دست هم دهیم به مهر ، میهن خویش را کنیم آباد ...

8. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

سلام.

اتفاقاً نباید چیزی از این پست حذف بشه. من در کل ماجرا رو مثبت می بینم. حتی اگه در بازار رقابت مجبور به تعطیل کردن بخشی از سرویس هام بشم. مگه در نهایت هدف این نیست که نتیجه گیری خوبی بشه از بحث ؟ اگر واقعاً به این نتیجه برسیم که شدنیه چرا ما انرژی و زمان رو صرف کاری کنیم که کس دیگه میتونه خدمات بهتری بده؟

البته اگر واقعاً و منطقی باشه و با سند و مدرک خوبه. بهترین حالت اینه که صحبت به سمت کل کل و فروش سرویس نره.

از همه موافق ها و مخالفها ممنونم. این ماجرا داره جالب میشه.

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _AF_ نمایش پست ها
    ما که از این تاپیک چیزی متوجه نشدیم استاتر یه سوال پرسید
    یکی داره کل کل میکنه فکر میکنه خعلی وارده
    یکی داره تبلیغ می کنه
    یکی داره یه چیز دیگه میگه
    خداشاهده از دیروز نشستم فقط نگاه میکنم کی تمام میشه این دعواها..سوال من کجاش جنبه کل کل و دعوا داشت؟ حالا وسط سوال اینا دارند دعوا میگیرند یکی امده داره باقالی میفروشه وسط..یکی داره سیگار میفروشه..یکی انگار تاپیک رو اشتباهی آمده.. یکی نشسته داره تخمه میشکنه نگاه میکنه... من نمیدونم این تاپیک کجاش شبیه استادیومه...تاپیک رو به فنا دادید رفت.. به جای اینکه به موضوع اصلی بپردازید با هم بشینیم یک فکری کنیم یک بحثی ببینیم جریان چیه این وضع رو راه انداختید... این تاپیک اگر به نتیجه برسه خیلیها به نون و نوا میرسند.اگر دنبالش نکنید و بیخیالش بشید مطمعن باشید از بازار عقب میمونید.. پس خواهش دارم ازتون بحث روبیراحه نکشید بزارید ببینیم چی به چی هست و جریان چیه..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

11. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    380
    تشکر شده در
    208 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    خداشاهده از دیروز نشستم فقط نگاه میکنم کی تمام میشه این دعواها..سوال من کجاش جنبه کل کل و دعوا داشت؟ حالا وسط سوال اینا دارند دعوا میگیرند یکی امده داره باقالی میفروشه وسط..یکی داره سیگار میفروشه..یکی انگار تاپیک رو اشتباهی آمده.. یکی نشسته داره تخمه میشکنه نگاه میکنه... من نمیدونم این تاپیک کجاش شبیه استادیومه...تاپیک رو به فنا دادید رفت.. به جای اینکه به موضوع اصلی بپردازید با هم بشینیم یک فکری کنیم یک بحثی ببینیم جریان چیه این وضع رو راه انداختید... این تاپیک اگر به نتیجه برسه خیلیها به نون و نوا میرسند.اگر دنبالش نکنید و بیخیالش بشید مطمعن باشید از بازار عقب میمونید.. پس خواهش دارم ازتون بحث روبیراحه نکشید بزارید ببینیم چی به چی هست و جریان چیه..
    خیلی باحال بود دمت گرم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    380
    تشکر شده در
    208 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi_am نمایش پست ها

irPowerWeb میزبان مطمئن وب سایت شما - SSL گواهینامه

تاپیک شما رو ندیدم اگه میدیم راهنمایی میکردم...

شرکت بالا خیلی شرکت معتبریه...
    دیدم و با بخش پشتیبانیش صحبت کردم گفتن که ممکنه به خاطر اینکه دامین شما توش iran داره بعداً دچار مشکل بشه شما جای دیگه ای رو نمی شناسید که با این قضیه تحریم مشکلی نداشته باشه

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    از شما عزیز عذر میخوام...

ماهم دنبال یه راه حل مناسب هستیم...

ما هم داریم با چند جای مختلف هماهنگ میکنیم تا یک جوری قیمت پهنای باند رو کاهش بدیم...

چون خیلیا دارن سودجویی میکنن..

فقط یه چیزی رو خدمتتون بگم

نه تبیان
    نه افرانت
    نه پارس آنلاین

سرویسی به عنوان نامحدود ندارن...

فقط هر ترابایت رو هزینه ی خیلی پائین تر حساب میکنن

چیزی بین 50 الی 100 هزار تومان...

البته فقط تبیان و پارس آنلاین

افرانت یه چنین کاری نمیکنه...

در مورد شاتلم:اصلا نمیدونن نامحدود چیه...

چند روز پیش تماس گرفتیم کلی خندیدیم به اتفاق دوستان...

نقل قول نوشته اصلی توسط kjwr38iu39t نمایش پست ها
    دیدم و با بخش پشتیبانیش صحبت کردم گفتن که ممکنه به خاطر اینکه دامین شما توش iran داره بعداً دچار مشکل بشه شما جای دیگه ای رو نمی شناسید که با این قضیه تحریم مشکلی نداشته باشه

عزیز تو گوگل سرچ کنی کلی فروشنده هستش که میفروشه...

هاست ایران

ایران هاست

یه چندتای دیگه هم هستش

اگه حل نشد از طریق پیغام خصوصی با من در ارتباط باش تا خدمتتون معرفی کنم...

ارادتمند شما

هادی امیری

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

شاتل اگه نامحدود نداره پس چطوری من روزی 900 گیگ خروجی و وردی دارم !

صفحه 10 از 13 نخستنخست ... 678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)