سلام.
متاسفانه دلگیر شدم از پاسخ شما. من مسئله رو خیلی منطقی و رسمی اعلام کردم. حق با شماست. شاید بعد از 15 سال فعالیت در زمینه وب و هاستینگ هنوز توانایی چانه زدن و زیر و رو کشیدن و استفاده از منابع کلان دولتی رو نداشته باشیم( که البته ارث بابام که نیست. مال ملته و خوب در اختیار قسمتی از ملت) . متاسفانه دیر راهنمایی گرانقدر شما رو برای ایران اومدن دیدم وگرنه حتماً تجدید نظر جدی می کردم. یادم نبود یه جورایی چند سال گذشته کشور عزیزمون بجای ایران برای همه تبدیل شده بود ایران برای یک عده آدم خاص. حیف ما از اونها نبودیم شاید هم خوشا به سعادت ما. حالا یک خواهش دارم از شما. مجدداً تکرار می کنم. شما که امکان و سرمایه ایجاد همچین خدماتی رو دارید که حتی برای مراکز داده امریکا با قابلیت ارائه سرویس به 40.000 تا سرور رو داره سخت و جدیه لطفاً به ما یک قسمت از قراردادتون رو نشون بدید. با کمال میل دیگه در این بحث هیچگونه دخالتی نخواهم کرد.
دوست عزیز من،
شمایی که پیشنهاد می کنید بریم سراغ دیتا سنتر های خارجی میدونید هر روز چقدر پول و سرمایه این ملت هزینه اضافی میشه برای ترانزیت داده؟ آیا شما تاحالا در مورد برنامه الکترونیک کره جنوبی چیزی شنیدید؟
بگذریم.....
از اعماق قلبم آرزو می کنم که بشه روزی برسه که عرض باند اونقدر ارزون بشه در کشور عزیزمون که همه بتونن سرویس نامحدود با نرخ فوق العاده ارزون به ملت بدن. چرا که درامد ما از یک قرون دوزار فروش سرور و هاستینگ و وی پی اس نیست. تخصص اصلی ما طراحی نرم افزاره. هر چقدر هزینه های روزانه سرویس ها پایین تر بیاد و سرویس ها اقتصادی تر بشه برای ما به صرفه تره.
یک جورایی یادمون رفته : دست به دست هم دهیم به مهر ، میهن خویش را کنیم آباد ...