نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 121

موضوع: تکلیف سرورهای ایرانی چی شد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

پیش فرض پاسخ : تکلیف سرورهای ایرانی چی شد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Parserver نمایش پست ها
    مهندس گرامی ، نیازی به اینقدر فکر کردن و بحث در این خصوص نیست ،
    نشان دادن قرارداد به شما فقط باعث برانگیخته شدن حس حسادت شمایی که توانایی برای بستن یک قرارداد را ندارید و با اصول و سیاست های کلان دولتی آشنا نیستید و توانایی مذاکره با شبکه ها و عناصر زیربط را ندارید میشود . خواهشمندیم شما با دیتاسنترهای خارجی کار کنید و هرگز به سمت ایران نیایید ، چون سمت ایران آمدن هم سرمایه کلان میخواهد و آینده نگری . پس شما در مسیر خودتان پیشروی کنید و اجازه بدید دیگران برای خودشان تصمیم بگیرند . ممنون میشم دیگر در این مورد بحثی نکنید و ما هم پاسخی نمیدهیم .

سلام.

متاسفانه دلگیر شدم از پاسخ شما. من مسئله رو خیلی منطقی و رسمی اعلام کردم. حق با شماست. شاید بعد از 15 سال فعالیت در زمینه وب و هاستینگ هنوز توانایی چانه زدن و زیر و رو کشیدن و استفاده از منابع کلان دولتی رو نداشته باشیم( که البته ارث بابام که نیست. مال ملته و خوب در اختیار قسمتی از ملت) . متاسفانه دیر راهنمایی گرانقدر شما رو برای ایران اومدن دیدم وگرنه حتماً تجدید نظر جدی می کردم. یادم نبود یه جورایی چند سال گذشته کشور عزیزمون بجای ایران برای همه تبدیل شده بود ایران برای یک عده آدم خاص. حیف ما از اونها نبودیم شاید هم خوشا به سعادت ما. حالا یک خواهش دارم از شما. مجدداً تکرار می کنم. شما که امکان و سرمایه ایجاد همچین خدماتی رو دارید که حتی برای مراکز داده امریکا با قابلیت ارائه سرویس به 40.000 تا سرور رو داره سخت و جدیه لطفاً به ما یک قسمت از قراردادتون رو نشون بدید. با کمال میل دیگه در این بحث هیچگونه دخالتی نخواهم کرد.

دوست عزیز من،

شمایی که پیشنهاد می کنید بریم سراغ دیتا سنتر های خارجی میدونید هر روز چقدر پول و سرمایه این ملت هزینه اضافی میشه برای ترانزیت داده؟ آیا شما تاحالا در مورد برنامه الکترونیک کره جنوبی چیزی شنیدید؟

بگذریم.....

از اعماق قلبم آرزو می کنم که بشه روزی برسه که عرض باند اونقدر ارزون بشه در کشور عزیزمون که همه بتونن سرویس نامحدود با نرخ فوق العاده ارزون به ملت بدن. چرا که درامد ما از یک قرون دوزار فروش سرور و هاستینگ و وی پی اس نیست. تخصص اصلی ما طراحی نرم افزاره. هر چقدر هزینه های روزانه سرویس ها پایین تر بیاد و سرویس ها اقتصادی تر بشه برای ما به صرفه تره.

یک جورایی یادمون رفته : دست به دست هم دهیم به مهر ، میهن خویش را کنیم آباد ...

2. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)