هر کاری کنید hostname تون و dns هاتون رو که نمی خواید عوض کنید یا دامنه ای که اینها روش کانفیگ هستند
هر کاری کنید hostname تون و dns هاتون رو که نمی خواید عوض کنید یا دامنه ای که اینها روش کانفیگ هستند
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
یک سوال : به چه دلیل ؟ از .ir استفاده کردید ؟
و اینکه سرورتون از iweb هست ؟ چون شنیدم iweb ، بعضی اوقات ، بعضی ها رو لو میده به cpanel ... !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
iweb رو نمیدونم
ولی دور زدن cpanel راه زیاد داره
راحت ترین راحش هم اینه که میتونی IP رو عوض کنی، یا داستان هایی تو این سبک
با تغییر IP مشکلت حل میشه. 2 ماه پیش همین اتفاق تحریم واسه یکی از مشتری هام افتاد که با تغییر IP حل شد
دایرکت ادمینه چشه مگه که همه دور سی پنل میچرخن ی بارم ما بیایم این سی پنل رو تحریم کنیم دست کم 50درصد درامدش میخوابه؟
بنظرم که هم کیفیتش هم امنیتش بالاتره از سی پنل حالا کمی کارباش سخت تره ....
سرور عوض نکنید با سی پنل کمی کل کل کنید
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
iweb چند روز پیش برای ما پیغام فرستاد که باید سرورتون رو از اینجا ببرید
یک دفعه تصمیم به این کار گرفت
و فقط 4 روز به ما مهلت داد
هر کاری هم کردیم کوتاه نیومدند
با اینکه اولش به ما گفته بودند ما مشکلی با تحریم نداریم
و کاری به سایت شما نداریم
و هیچ وقت برای سرور شما مشکلی درست نمی کنیم
پس به اپراتور های آی وب اطمینان نکنید
دروغ میگن
بهشون گفتم شما به من گفتید شما رو تحریم نمی کنیم ( طرف حساب ما کسری حجازی بود )
گفت اون اشتباه کرده
ما قوانینمون عوض شده
و این حرفا هم حالیمون نیست
.
با تعویض ای پی بیشتر مواقع مشکل برطرف میشه دامین Ir هم روی آی پی اصلی نیندازید مشکل به راحتی حل میشه .
دو ماه پیش به من نماینده شون ایمیل زد که شما ایرانی هستین و ارائه خدمات به شما نمیشه
لایسانسم رو باطل کردن من هم بهشون گفتم که شما چیکار داری به این کارا من الان یه ای پی دیگه میدم بهت رو اون سوار کن
اونم فهمید ماجرا چیه ای پی رو تغییر دادیم حل شد
خودشون هم نمیخوان گیر بدن ولی میبینن که شما دارید حتی بدون ترس استفاده میکنید مثل یه شهروند معمولی در جهان عصابشون خورد میشه
ای پی رو تغییر بده (منظورم ای پی سرور هست ) 15 روز رایگان میخوره بعد از اون هم یه لایسانس بگیر
در ضمن نیم سرور ودی ان اس رو اصلا یه چیز دیگه بده با ای پی ایرانی هم وارد روت نشو و پورت 2089 رو ببند و روی ای پی که لایسانس داری هاست نده
اگه پورت 2089 رو ببندند ، لایسنس سی پنل دچار ارور و ... نمیشه ؟
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)