والا همون یک سال و خورده ای پیش که ما این کار رو شروع کردیم ازمون یه سری مدارک خواسته شد و چندتا قرارداد امضا کردیم و کلی تعهد دادیم...
فکر کنم این طرح هم ادامه ی همینه و دیگه احتیاجی نیست ما بریم فتا...
به هر حال امیدواریم این طرح بتونه حد اقل کمی وضعیت رو بهتر کنه...
سامانه ارسال و دریافت پیامک انبوه پیام رسون
پنل تلفن گویا + ارسال پیامک صوتی + ارسال فکس
www.PayamResun.Ir
عزیز این ترفند هستش من خودم اطلاعات از یکی از هاستینگ ها میخواستم زنگ زدم بش گفتم از طرف بخش سازماندهی فضای الکترونیک دولت جدید مزاحم میشم یک سری اطلاعات برای اعطای گواهی نامه دیجیتالتون نیاز داریم لطفا به کلانتری فلان تشریف بیارید و البته میتونید اگر مدارکتون در دسترس هست تلفنی بگید بنده یاداشت کنم طرف هم گورخید گفت باشه تلفنی میگم![]()
امروز با بنده هم تماس گرفتند و رفتیم ستاد فرماندهی استان
فرم دادن پر کردیم به همراه مشخصات و ip سرور ها
پوشه روغنی و دو قطعه عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه و مدارک مرتبط
مشکلی نیست برین باهاتون کاری ندارن
فقط به سوال آیا شبکه های اجتماعی عضو هستید راستشو بگید![]()
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
در مشهد که خیلی وقته
بنده همه کارکنان مشهد رو میشناسم
یه بار اونجا بودم بهم گفتند راستی بیا فرم پر کن گفتم نمی کنم گفتن باشه عیب نداره
البته به دوستانی که زنگ می زنند اصلا نگران نباشید خلاصه برید بهتره
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
بله درسته کسانی که درگاهای بانکی میدن رو گفتن با مدارک ثبت نام کنید بگیرید برای هویت بسیار کاره خوبیه.
برای هاستینگ ها هم بله شما برو دوستام رفتن چند برگه هست فرم پر میکنی برای ساماندهی هست که اینم برای همه ی همکارانه شما خوب هست کم کم دارن به همه میگن نترسید و این موضوع صحت داره.
تهران، امروز باید بریم فتا! برای ساماندهی....
لیست دامین هایی که ارائه می کنید و آی پی سرور هاتون رو با خودتون ببرید که نگن دوباره بیا !
به ازای هر سروری که دارید یه فرم پر می کنید و لیست سرویس ها و دامین هایی که ارائه می کنید رو بهشون می گید ، با عزت و احترام استقبال می کنند و کار تموم میشه.
پ .ن : لیست دامین ها = tld ها نه دامین مشتری ها.
این تماس ها کی بوده ؟ پس چرا تاکنون تماس نگرفته اند باما؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)