نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
حالا بنده یک حرفی میزنم ممکنه از رو کم تجربگیم باشه و اساتیدی که با سرور و.. سروکار دارند اگر میتونن یک جواب قانع کننده بهم بدند ممنونشون میشم. .تو سرور ایران وقتی بخوای یک فایل رو از سرورهای خارجی توش دانلود کنی سرعت دانلود و آپلود سرور تهش 500 کیلوبایت هست. من به شخصه دیدم همین بعضی سایتها مثلا یک بازی همین الان با حجم 25 گیگابایت منتشر میشه. یا مثلا یک نرم افزار با همین حجم منتشر میشه.این سایت کمتر از 10 دقیقه این فایل رو میفرسته رو سرور ایران و آپلودش میکنه و میزارتش برای دانلود!! چندین بار تست کردم و نتیجشم دیدم این واقعیت هست.خوب یکی میشه به من بگه چطور با این سرعت این کار رو کرده؟ چون من به شخصه با سرور خارجی سرعت 40 - 50 مگابایتم دانلود و آپلود کنم شاید در بهترین شرایط 10 دقیقه بشه..اینا چطور با سرور ایران تونستند با سرعت 40 - 50 مگابایت از سرورهای خارجی دانلود و آپلود کنند رو سرور ایران؟ بارها به فکرم افتاده که اصلا اینها سرور ایران نیستند و با تغییر آی پی یا اتصالی چیزی به یک سرور ایرانی یا ترفندی چیزی این کارو دارند انجام میدند. مثلا سرور اصلی تو هلند هست و یک واسطه دانلود از سرورهای ایرانی سر راهش قرار میگیره! اگر من اشتباه میکنم یا امکانش نیست اساتید روشنمون کنند..

این نوشته چند روز پیش در پرشین تولز زده شده..لطفا بخونید ببینید این چی هست؟
بزرگوار ، پارس سرور میتواند به شما هم سرور داخل ایران بدهد با پهنای باند نامحدود و پورت باز ، هم میتواند سرور جمهوری چک و یا هلند با پورت 10 گیگ اشتراکی به شما ارائه نماید .
ولی پیشنهاد ما این هست که به سمت سرورهای ایران بیاید . ما پهنای باند 100% رایگان به شما ارائه میدهیم و حتی برای اینکه صادقانه پیش برویم میتوانیم چند روزی سرویس تست به شما ارائه دهیم . فقط نباید به عنوان گیم سرور استفاده کنید ، چون جو گیم سرور در ایران به شدت خراب هست و همانطور که خود شما میدانید همکاران گیم باز مدام برای کل کل دی داس روی سرورهای هم ارسال میکنن .
برای دانلود و سایت هایی با ترافیک بالا ما در خدمت شما هستیم ، حتی میتوانیم با شما به صورت قراردادی شروع به فعالیت کنیم .
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و مشاوره در این خصوص به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید .
موفق باشید