سلام.
متاسفانه خیلی از این دوستانی که اعلام می کنند ترافیک نامحدود و .... خودشون تاحالا حتی یک سرور هم توی رک نصب نکردن!
یه بنده خدایی نماینده فروش ما بود بدون هماهنگی با ما اعلام کرد ترافیک نامحدود فلان و فلان ، ترافیک یوزر هاش که تموم شد گندش در اومد که جا تره و بچه نیست. کلاه یک عده ای رو ورداشت و رفت.
اگر واقعاً ادعا دارید که خود این دوستان قراردادی با مراکز داده با این مشخصات دارند خوشحال میشم اسکن کنن و اطلاعات خصوصی رو پاک و تر و تمیز کنن بفرستن رو انجمن. من با کمال میل حاضرم کپی قراردادم با مراکز داده رو اینجا نشون بدم که همچین چیزی هست و ببینیم که ترافیک عیناً در قرارداد عنوان میشه ! نه تنها ایران ، بلکه دیتا سنترهای خوب آمریکا هم ترافیک نامحدود نمیدن. ترافیک نامحدود روی یک کانکش 100 مگ میشه 26 ترابایت روی فقط 1 پورت !
مثلاً شرکت 1&1 که یکی از قوی ترین شرکت های چندین ملیتی سرویس دهنده در زمینه مراکز داده هستش ،در دیتا سنتر کانزاس با قابلیت ارائه 40.000 تا سرور میاد ارتباط 300گیگابیت راه میندازه ! حالا حساب کنید یعنی اگه 300 تا کانکشن و پورت یک گیگ شلوغ داشته باشه دیتاسنتر می ترکه ؟
اینم سند :
1&1 Internet - US data center
- This state-of-the-art green facility brings you power, connectivity and security unsurpassed in the industry.
- 55,000 square feet- 5 server rooms provide space for 40,000 servers
- Excellent 300 Gbit/s connectivity and high redundant capacity, capable of routing thousands of Tbytes of traffic per month without any data jams
- Superior energy capabilities of Kansas make it ideally suited to host data intensive operations
- Additional steel-reinforced walls, fire protection via the combination of an early detection system + FE-25 system + double-interlock pre-action sprinkler system, backbone routers from two different vendors, redundant cooling systems and redundant UPS systems in addition to diesel generators ensure top-of-the-line security so that our servers will continue to operate regardless of external conditions.
حالا مراکز داده داغون ایرانی بیان ترافیک نامحدود بدن؟ به نظر من با عقل سلیم جور در نمیاد.
فکر کنم ادامه این بحث بدون سند و مدرک به بیراهه میره.
پیروز باشید.