سلام یه مشکلی داریم وقتی رو سرور vmware نصب میکنیم با این ارور مواجه میشم
یکی از دوستان که نصب کرده و قایل ایزو %100 سالم دارن رو وی پی اسشون یاهو ایدیشونو بدن ببریم رو اون وی پی اس ببینیم میتونیم نصب کنیم
2013-11-18_051704.png
سلام یه مشکلی داریم وقتی رو سرور vmware نصب میکنیم با این ارور مواجه میشم
یکی از دوستان که نصب کرده و قایل ایزو %100 سالم دارن رو وی پی اسشون یاهو ایدیشونو بدن ببریم رو اون وی پی اس ببینیم میتونیم نصب کنیم
2013-11-18_051704.png
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
up
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
این ایزو مشکل داره مطمئن باشید با یک ایزو دیگه تست کنید
shidserver.com
@shidserver
با 3تا ایوز رو دوتا وی پی اس تست کردم
اطلاعات kvm رو بدید منم یک بار سعی کنم
shidserver.com
@shidserver
iso که بنده بهتون دادم 100% درست هست و روی همه سرورهای خودمون نصب شده ، مشکل سرور شما از چیز دیگه ای هست
کلا نصبش چیزی نداره ولی خیلی اذیت کرد ، مدل سرور چیه ؟
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
ex60
بله نصبش هیچ سخت نیست منم بار اول نیست اما خودتون که دیدین
این مشکلی که شما دارید به خاطر شبکه هست. چون iso به صورت local نیست اگه یه اشکال کوچیک هم توی خط ارتباطی پیش بیاد اینجوری میشه. چند بار سعی کنید تا درست بشه! خود من هم همین مشکل رو داشتم.
ممنون این مشکل خیلی وقته حل شده
این مشکل از جایی بود که ما برا مونت iso از سرور usa استفاده میکردیم و با استفاده از سرور hglhk مشکل حل شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)