-
November 18th, 2013, 00:09
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور
سلام
با اجازه از استارتر گرامی
اولا برای شما یک توصیه دارم که یک دفعه ای بر روی سرورهای قدرتمند نروید و پول خود را حیف نکنید
دوما میدانید 50 هزار نفر آنلاین یعنی چی ؟
سایت فیسنما و کلوب با اون همه بزرگی و اُبُهَتشون به طور معمول 5000 نفر آنلاین دارند !
موفق باشید
یاحق
-
تعداد تشکر ها ازalaviyoon به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2013 00:09
# ADS
-
November 18th, 2013, 00:28

نوشته اصلی توسط
alaviyoon
سلام
با اجازه از استارتر گرامی
اولا برای شما یک توصیه دارم که یک دفعه ای بر روی سرورهای قدرتمند نروید و پول خود را حیف نکنید
دوما میدانید 50 هزار نفر آنلاین یعنی چی ؟
سایت فیسنما و کلوب با اون همه بزرگی و اُبُهَتشون به طور معمول 5000 نفر آنلاین دارند !
موفق باشید
یاحق
درسته ،حق با شماست ،اما همون فیس نما با 5000 انلاین دان شد و ...
من نمیخام چنین اتفاقی واسم بیفته !!! در ضمن بازی های انلاین خصوصیات خاصی دارن !!!
من هم دوست ندارم تو این اوضاع و احوال پولمو خرج کنم و ... اما از طرفی نمیخام با یه دان شدن یا ... همونقدر مشتری که جمع کردم رو به باد بدم و ...
شما هم موفق باشید
یا علی
-
تعداد تشکر ها ازMy_LoVe_IRAN به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2013, 17:54
دوستانی که میگن ایران تجربه ندارند که میگن ایران
به این دلیل
بازی انلاین پینگ پاین میخاد ؟ درسته اما نه بازی های مثل تراوین و خانوار و ... این ها به پورت قوی و منابع بالا نیاز دارند نه پینگ
اما تمام بازیهای مثل فروزن و ...وو ... wow و ... نیاز به پینگ دارند قابل توجه کسانی که کار نکردند نظر میدهند
سرورهای این بازی ها در ایران نیاز به هزینه بالای 30 40 میلون دارند بجز پهنای باند و اجاره ماهانه...
اقای آرک درست میکن اول با هزینه کم و اجاره یک سرور بپردازید بهتر هست
چرا ؟
در ماهای اول نیاز دارید باگهای بازی بگیرید
سایت در امدی ندارد که خرج هزینه های خود کند
و سرورهای اچ پی و دلل با مولتی سی پی یو مین بورد انها قیمت کاملا نجومی دارند
اگر سرور با 2 سی پی یو بخواهید و در اروپا بخواهید نگه دارید قیمت های نسبتا خوبی میتوانیم افر دهیم حدود 20 25 میلون تومان
و یا اجاره بخواهید حدود همان امریکا که اعلام شد 800 1000 دلار ....
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازspooky021 به دلیل پست مفید