شما از کار کردن با این شرکت در نهایت پشیمان می شید . کلا منتظر یه فرصتند تا تلکتون کنند و بسیار آدمای احمقی هستند .
هر چی دلتون می خواد عمل کنید . ولی من بهتون توصیه می کنم زودتر به جای دیگه خودتون رو منتقل کنید ..
شما از کار کردن با این شرکت در نهایت پشیمان می شید . کلا منتظر یه فرصتند تا تلکتون کنند و بسیار آدمای احمقی هستند .
هر چی دلتون می خواد عمل کنید . ولی من بهتون توصیه می کنم زودتر به جای دیگه خودتون رو منتقل کنید ..
به نام او ....
به کارو و اف دی سی میل بزنید میگن از ایران قبول نمیکنیم ...
دایرکت اسپیس و وی هاست وب سایتز رو هم اجازه بدید یه میل بزنمم ببینم چی میگن
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
حالا کاری نداریم که سرور های فوق با واسطه خریداری بشه مشکل تحریم نداره .....
من سرویس ازشون خریدم ، بعد از اینکه هزینه رو با Paypal می پردازید یک فرم می فرستند بهتون، میگه مشخصات صاحب PayPal رو بنویس + مشخصات خودت + امضا کن + کارت شناسایی معتبر برامون اسکن کن و با فرم بفرست.
من اولش پشیمون شدم، بعد اومدم کارت شناسایی ملی ایران رو اسکن کردم و + اسکن فرم امضا شده و مشخصات پی پال ام را برایشان فرستادم قبول کردند و سرویس 2 روزه آماده شد
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
دایرکت اسپس من کار کردم باهاشون، می گن با ایران مشکلی نداریم. من پرسیدم چرا گفتند چون تاحالا مشکلی برامون ایجاد نکردند.
تحویل سرویس های دایرکت اسپیس هم دو روزه هست.
پشتیبانی ها شون گلابی اند و چیزی بارشون نیست.
از Desktop PC استقاده میکنن
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
بلاخره بده یا خوب؟
باید بناز به نیازت انتخب کنی
سرعت پورت و شبکه شون حرف نداره عالیه
تحویل سرور جون آدم در میاد
مشکل تحریم داره
ساپرت متوسط یه کم بیشتر
قیمت پایین
استفاده از Desktop pc
این بود ویژگی هاش
آفر های جالبی داشتند. الان تو این فکر بودم که سرور بگیرم ازشون. دوستان یکم دو دلم کردند در رابطه با تحریم. از نظرقیمیت هم خوب بود
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
برای DDOS Protection پول جدا می گیرند؟
این راه رو ما خیلی وقت پیش رفتیم به نظر ما هم نمیشه اعتماد کرد بهشون جوابش رو ببنید . نه میگه اره نه میگنه نه و این از همه جواب ها بدتر هست
As for the sanctions, my point of view (and not the companies) is that whatever the US/Iranian govt's don't like about each other shouldn't affect business at all.
As I also said, we do have a lot of Iranian customers and we've had no issues with them outside of the whole timezone differences.
خود فروشنده مشکلی نداره ولی شرکتشون مشکل دارند
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)