از لیز وب راضی ام ولی قیمتهاش بالاست ... ولی خوب کیفیت هزینه دارد ...
کار من رو OVH راه میندازه ؟ اذیتم نکنه ؟ بهترین Location OVH کدوم هست ؟؟
این برام مناسب هست دوستان ؟؟ : PE1 Dedicated server - OVH
از لیز وب راضی ام ولی قیمتهاش بالاست ... ولی خوب کیفیت هزینه دارد ...
کار من رو OVH راه میندازه ؟ اذیتم نکنه ؟ بهترین Location OVH کدوم هست ؟؟
این برام مناسب هست دوستان ؟؟ : PE1 Dedicated server - OVH
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
1-یکی مثلا میاد میره دیتاشک سرور میگره برای سرور فروشی روتر ست نمیکنه پورت نمی بنده
ابیوز میاد این تقصیره ارزون بودن سرور نیست تقصیر مدیریت غلط مدیریت سرور هست
2-هرجا میگیری مجازی ساز زن یا کی وی ام بگیر بعدش مقایسه کن باچیزی که در قبل داشتی
البته شاید شما منابع بهتری لازم باشه بگیری و سایتهات به منابع بالاتری داشته باشن
3-نه دوبرابر نیست شما کافیه یکی رو فقط دیتابیس بزنی روش یکی رو بکنی مخصوص اپاچی
ببین چی میشهبد شد بیا بزن توگوش. این راه حل زمانی هست که اگر نخواستی لایسنس جداتهیه کنی برای هرکدومشون
دیتابیس رو روی یک سرور دیگه ران کنی
4-تفاتشون زیاد محسوس نیست کش سرورها هرکدوم رو میخوای استفاده کن
5-نیازرو لاگ های سرور و کارشناس میتونه تشخیص بده
6-بله مطمئن هستم البته اگر سایت ها نیازشون درحد کمی باشه با دوتاسرور 25 تومنی میشه به اپتایم صددرصد رسید از دوتا دیتاسنتر متفاوت
خواستین سرویس میدم تضمین میکنم یک ماه شد هزینه رو بدین شما
ویرایش توسط ULTRAWEB : November 17th, 2013 در ساعت 21:04
اینایی که فرمودین از vm بهترن ؟؟ میشه بگین از چه لحاظ ؟2-هرجا میگیری مجازی ساز زن یا کی وی ام بگیر بعدش مقایسه کن باچیزی که در قبل داشتی
البته شاید شما منابع بهتری لازم باشه بگیری و سایتهات به منابع بالاتری داشته باشن
هیچ اطلاعاتی در این مورد و چگونگی پیاده سازی این مورد ندارم . میشه لینکی چیزی بدین برای آموزش راه اندازی این مورد؟3-نه دوبرابر نیست شما کافیه یکی رو فقط دیتابیس بزنی روش یکی رو بکنی مخصوص اپاچی
ببین چی میشهبد شد بیا بزن توگوش.این راه حل زمانی هست که اگر نخواستی لایسنس جداتهیه کنی برای هرکدومشون
دیتابیس رو روی یک سرور دیگه ران کنی
با 25 تومن سرور با چه مشخصاتی ارائه میدین ؟ من میخوام دایرکت ادمین نصب کنم روی سرور ، آیا این امکان که دیتا بیس روی یک سرور باشه و آپاچی روی سرور دیگه در این پنل قابل پیاده سازی هست ؟ لود سایت ها بخاطر کنا هم نبودن پایگاه داده و وب سرور بالا نمیرن ؟6-بله مطمئن هستم البته اگر سایت ها نیازشون درحد کمی باشه با دوتاسرور 25 تومنی میشه به اپتایم صددرصد رسید از دوتا دیتاسنتر متفاوت
خواستین سرویس میدم تضمین میکنم یک ماه شد هزینه رو بدین شما
ممنون از راهنمایی های خوبتون
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
مجازی سازهایی هستن که منابع رو واقعا اختصاصی میدنیعنی اگر یک هسته بده واقعا یک هسته میده از جایی نمیشه لیمیت یا رزرو یا چیز دیگه ای کرد
این بخش جدا کردن دیتابیس روی سرور جداگانه و وب سرور روی بخش
چداگانه کار شاقی نیست شما دیتابیس سرورتون رو روی سرور مجزا قرار میدین
همین و به اون سرور معرفی میکنید همین لینک اموزشی چیزی سراغ ندارم ولی حتما هست
بگردین
دوتا سرور یک گیگ فکر کنم کافی باشه برای شما در همین باره
نه جدا بودن سرور ها خیلی خوب هست هاست دل اینکارو برای سایتهاش میکنه
و می بینید کیفیت خیلی خوبی هم داره یک سرور رو اختصاص دادن به دیتابیس یک سرور به وب سرور تا بتوننن جواب گوی این سایت های پرمصرف روی سرورشون باشن
اگه بخواید مجازی ساز نصب کنید باید سرور ks1 بگیرید که 2تا هارد 1 ترا داره و می تونید 3تا ماشن مجازی فعال کنید + هارد ها رو رید کنید
سرور pe1 یک هارد 2 ترا داره که نمی تونید رید کنید و این که آی پی اضافه نداره و حتما باید لینوکس رو به شکل مستقیم روی سرور اصلی نصب کنید.
به نظر من شما تو این مرحله نیازی ندارید سرور دیتابیس و وب سرور رو جدا کنید
این سرور تا 100 سایت با شرایط 30 سایت که الان دارید رو براحتی ساپورت می کنه
اما اگه میخواهید که سرور دیتابیس و وب سرور رو جدا کنید حتما باید ks1 بگیرید!
اولا 2 تا هارد مجزا هستند و با هم درگیر نیستند ، که پرفورمنس خیلی بالایی میده نسبت بشرایطی که 2 تا وی پی اس روی یک هارد باشند و از طرفی هم اگه بخواید لینوکس مستقیم نصب کنید می تونید از رید 1 استفاده کنید که امنیت اطلاعاتتون بره بالا.
با تشکر
موفق باشید.
pvh خوبه اگر بتونی از زیر ابیوز و اسپم .. در بری
برای قیمت پاین مناسب هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)