-
November 17th, 2013, 17:05
عضو انجمن
مانیتور کردن یوزرها در Cent OS - Directadmin
سلام دوستان
من می خوام بدونم چه جوری میشه یوزر هارو مانیتور کرد و اگر یوزری فشار زیادی به سرور آورد بهمون هشدار بده که یوزر فلان فشار زیادی (مثلا مصرف رم بالا یا cpu ) روی سرور داره ؟
سرور من 4 گیگ رم داره و چند تاسایت معمولی داره ولی نمی دونم کدوم یکی هرازگاهی لود سرور رو بالا میبره و حتی هرازگاهی منجر به هنگ سرور میشه لطفا راهنمایی کنید چه کاری از دستم برای پیدا کردن یوزر مورد نظر میتونم انجام بدم و یا اینکه محدودشون کنم مثلا از 128 مگ بالاتر از رم نتونن استفاده کنند و در صورت مصرف بالا سایت خودشون داون یا کند بشه و به سرور تاثیر نذاره ...
برای مقابله با این مشکل چه راههایی هست ؟؟
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
November 17th, 2013 17:05
# ADS
-
November 17th, 2013, 17:19
عضو دائم
پاسخ : مانیتور کردن یوزرها در Cent OS - Directadmin
با csf ، که نصب می کنید اگر صحیح کانفیگ شود، ایمیل خود را درج می نمایید (حتی برایش سقف محدودیت هم می گذارید) و به راحتی اگر هر یوزری مصرف بالایی داشته باشد برای شما ایمیل خواهد آمد.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
November 17th, 2013, 17:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aligoli
با csf ، که نصب می کنید اگر صحیح کانفیگ شود، ایمیل خود را درج می نمایید (حتی برایش سقف محدودیت هم می گذارید) و به راحتی اگر هر یوزری مصرف بالایی داشته باشد برای شما ایمیل خواهد آمد.
ممکنه لینکی یا مطلبی برای این کانفیگ معرفی کنید ؟
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
November 17th, 2013, 18:56
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید