نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
نه من چنین جسارتی نکردم.
من نمیگم کسی دروغ میگه یا نه اما هاست هم مثل اینترنته مثلاً دیدید اینترنت نامحدود میگیرید همون سرعت واقعی یا بیشتر اوقات مشکل و قعطی بهتون میدن اما وقتی محدود میگیرید سرعتش از سرعت واقعی هم بهتره.در زمینه هاستینگ هم تا حدودی این مسئله صدق میکنه یعنی ممکنه هاست های با پهنای باند نامحدود یه محدودیتی هایی داشته باشه که بعضی از شرکت ها خیلی واضح در لیست پلن هاشون هم می نویسن و خرید مشتری یعنی پذیرفتن اون محدودیت اما بعضی از شرکت ها قید نمی کنن این محدودیت می تونه چیز های زیادی باشه مثلاً من بیشتر از یک سال پیش بود قبل از اینکه هاستینگ راه بندازم از دو جا هاست دانلود گرفتم یکی از میهن وب هاست که واقعاً سرعت دانلود فایل هاش با پورت 3 گیگی که میده عالی بود اما وقتی دیدم پهنای باند تموم میشد و پول ارتقاء به پلن بالاتر را نداشتم اقدام به انتقال فایل ها به هاست دانلود با پهنای باند نامحدود کردم که کلاً پشیمون شدم چون سرعت دانلود فایل ها به دلیل پورت 100 مگی که بهم داده بودن خیلی کم بود یعنی بعضی اوقات احساس میکردم دانلود های سایتم کم شده و بعضی اوقات هم بعضی از کاربران نظر میدادن که لینک ها خرابن.الان اطلاعی ندارم که تهران هاست چطوریه اما حدالامکان اگر جایی گیر آوردید که با پهنای باند محدود اما ارزان می فروخت از اونجا بگیرید ولی باز خود دانی می خوای همون نامحدود را بگیر.