نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: سرور میخوام با کمک شما

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    64
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    76 پست

پیش فرض پاسخ : سرور میخوام با کمک شما

توضیحات در خصوص تهیه سرور از ایران

توجه داشته باشید بر روی ایران اکثر سرویس دهنده ها از پنل دایرکت ادمین برای این امر استفاده میکنند هزینه لایسنس متغییر به نا به قیمت فروشنده ها از 11 هزار تومان تا 24 هزار تومان
    سرور حداقلی برای شما با رم 6 به نظرم میتونید از روبینا سرور تهیه کنید پلن حرفه ای با قیمت 270 هزار تومان ماهیانه و اگر قادر به هزینه هستید برای این کار پیشنهاد من تهیه سرور اختصاصی هست
    اما در مورد سی پنل چنانچه مایل به هزینه باشید فکر میکنم به طور مثال شرکت ****** با هزینه 150 هزار تومان نصب سی پنل بر روی سرور های ایران رو به عهده میگیره
    شما برای کانفیگی که خواستین نیاز به دو لایسنس لایت اسپید نسخه سرور مجازی و سی پنل نسخه سرور مجازی دارید که فکر میکنم هزینه لایسنس ها ماهانه حدود 110 هزار تومان خواهد بود
    هزینه کانفیگ درست فکر میکنم باید حدود 75 هزار تومان در نظر بگیرید امااگر از دایرکت ادمین استفاده کنید هزینه ماهانه حدود 11 الی 24 هزار تومان + هزینه کانفیگ اولیه
    در نظر بگیرید این مسائل مطرح شده بر روی سرور مجازی هست و اگر انتخاب شما سرور اختصاصی باشه باید برای لایسنس ها حدود 230 هزار تومان در نظر بگیرید

من فکر میکنم برای شروع کار شرکت پارس پک جوابگوی شما بتونه باشه در غیر این صورت پیشنهاد من اگر مایل به خرید سرور و ... هستید هاستینگ سجادیه هست
    شما میتونید از خدمات متنوع این شرکت استفاده کنید از جمله هاست رسلری پارس پک مبتنی بر رایانش ابری اروپا و ایران

در صورت تمایل میزبانی سایت های شما یا خرید سرور و کانفیگ های مورد نظر بر روی سرور آمریکا در خدمت شما هستم

2. تعداد تشکر ها ازhanis به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)