با سلام
با تضمین کیفیت و برگشت هزینه در صورت نارضایتی در خدمتیم...
با سلام
با تضمین کیفیت و برگشت هزینه در صورت نارضایتی در خدمتیم...
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
سلام
دوست عزیز من از سون هاست 4-5 تا سرور وی پی اس دارم! خدایی ازش راضی هستم و تا الان خیلی مشتری براش بردم و پشتیبانی و قیمت هاشم عالیه!
از اینکه ایشون رو به شما معرفی کنم چیزی گیرم نمیاد ، فقط به خاطر سرویس دهی خوبشون دارم این کارو میکنم
لینکش و میزام اگه دوست داشتین بگیرین ازش!
- خرید سرور مجازی | خرید وی پی اس
موفق باشید
از استارتر عزیز پوزش میطلبم اما یه موضوع رو باید توضیح بدم ، در پست قبلی pabi عزیز اشاره کردن که با معرفی سرویس دهنده چیزی گیرش نمیاد منم دقیقاً مشتری ، چند ماهه فروش اختصاصی سرور مجازی وارز هلند|پهنای باند نامحدود| هستم اما من میگم با معرفی این سایت خیلی چیزا گیرم میاد !!! تعجب کردین ؟
حتی ، شاید مدیر و مالکین فروش اختصاصی سرور مجازی وارز هلند|پهنای باند نامحدود| تا این قسمت از نوشته های من رو بخونن تعجب کنن اما من تکرار میکنم ، خیلی چیزا گیرم میاد ...
مدیر یه هاستینگ و یا خدمات دهنده سرویس چه بصورت اختصاصی و چه بصورت غیر اختصاصی با توجه به نرخ ارز و سایر هزینه های موجود به جرأت میتونم بگم سرمایه چند میلیونی رو هزینه کرده به امید جذب مشتری ، به امید فروش بیشتر برای بقاء و ادامه کسب و کارش ، بحث هزینه های پیش بینی نشده از جمله خرابی سرور و abuse و ... برای مدیر سرور بماند حالا بطور مثال من از خدمات یا سرویس سایتی راضیم و ماهها در حال استفاده هستم اگه حمایتش نکنم چی میشه ؟ اگه منم کمکی نکنم که خدمات دهنده بتونه شرایط ادامه کار و حیاتش رو بدست بیاره چی میشه ؟ خب مشخصه ماههای بعد و بعدتر ، توانایی تمدید و تهیه سرور با کیفیت رو نداره و از 2 حالت خارج نیست ، خدمات نا مطلوب و یا جمع آوری اون شغل و یا تغییر شغل ، تو کشور ما حمایتی وجود نداره ( از سمت دولت ) البته سرکوب و ایجاد محدودیت در بخش مجازی روز به روز در حال افزایشه پس اینجا یک رابطه مشخص و 2 طرفه وجود داره خدمات دهنده نگاه به تقاضا کننده داره و متقاضی هم نگاه به خدمات دهنده ( فروشنده ) چند روز پیش دیدم Saina Server فروش سرور مجازی آفر جدید زده ، اتفاقاً یکی از سرورهای مجازی که در کانادا داشتم و از فروشنده محترم و با سابقه همین انجمن تهیه کرده بودم دچار کندی شدید و مشکلات متعددی بود سریعاً از سرورهای فرانسه ایشون سفارش دادم و با توجه به روزهای سپری شده از کیفیت و خدمات ایشون نیز بسیار راضیم پس در صورتی برای این خدمات دهندگان تبلیغاتی داشته باشم یا دوستان دیگر رو معرفی کنم باعث ادامه این کیفیت و خدمات مطلوب میشم و خودم نیز به کاربرانم خدمات مطلوبتری ارائه میدم . البته بزرگان و اساتید بسیاری در این انجمن حاضر هستند که بنده حقیر افتخار همکاری و تهیه سرویس ازشون رو نداشتم اما خلاصه کلام اینه که فروشنده و خدمات دهنده معتبر و با کیفیت باید حمایت بشه که بتونه خودش رو حفظ کنه
موفق و پیروز باشید.
از دوستانی که همکاری کردن ممنون این تایپیک شد یه راهنمای خوب برای کاربرای تازه وارد و همینطور یه امتیاز برای سابقه خوب بعضی سرویس دهنده ها که زحمت میکشن و یوزراشون راضی اند.
دوستانی که فعالین وب هستن و مدت زیادی کار میکنند هم لطفا پیشنهادتون رو بدید ممنون میشیم
WHS-4 || VPS USA 1024M RAM (3 موجود است)
CPU: Dual Intel Xeon E5420 ,12M Cache, 2.50 GHz
Dedicated RAM: 1024MB DDR3
Disk Space: 35GB SATA3
Hard RAID: MegaRAID,CacheVault
Bandwidth: Unlimited
Port: 1Gbps
Dedicated IP's: 1 IP
Virtualization: Vmware ESXi 5.1
Data Centers: WHS, Nlayer, Dacentec
پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
نمایش تمامی اطلاعات وی پی اس شما
امکان ارایه کنسول VNC (به صورت یک آپشن جانبی در هنگام خرید)
تحویل بین ۱ تا ۱۲ ساعت
دارای ۱ ساعت تست مجانی - فاکتور خود را تا حداکتر ۱ ساعت بعد از تحویل سرور پرداخت کنید.
(جهت دریافت تست ۱ ساعته پس از ثبت سفارش خود حتما به بخش فروش تیکت بزنید و درخواست تست کنید)قیمت ماهیانه - تومان18,500
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
سلام یکی از دوستان بنده سرور گرفتند و گفتند به من که اینجا نظرشون رو بدم
از دنا سرور سرور مجازی گرفته شده است کیفیت و پشتیبانی بسیار مناسب و خوب و در این مدت به خاطر سرور خوب و با کیفیت نیاز به پشتیبانی تیکت نبوده است.
پیشنهاد دنا سرور هست:
denaserver.com
سلام
نظر شخصی خودم رو میگم چون بیشتر از سه سال هست تو این انجمن هستم و خیلی از سرویس دهنده های بی کیفیت رو دیدم که از رده خارج شدن و ...
شما وقتی به عنوان خریدار حاظر نیستید برای وی پی اس یک گیگ رم بیشتر از 10 تومن هزینه کنید پس نباید انتظار کیفیت و پایداری داشته باشید !
پس باید منتظر عواقب زیر باشید :
1 - ناپدید شدن فروشنده !
2 - ناپدید شدن دیتای با ارزش خودتون
3 - قطعی های زیاد و گاها دائمی !
4 - ضرر مالی
می تونم الان سرویس دهنده های زیادی رو مثال بزنم تو این مدت به دلیل ارزونی ناپدید شدن و مال باخته هایی که بیچاره شدن !
این داستان سر دراز دارد
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
این دو به نظر من با توجه به فعالیت هاشون تا اونجایی که من میدونم بهتر هستن
rasanegar.com
gatefa.com
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه دوست عزیز
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور مجازی از ایران و انگلستان ( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید : 5163 200 0913
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)