اگر کیفیت کار بالا باشه و فقط به مشتریان داخل نت تکیه نشه و قیمت درست داده بشه به قول شما ساندویج کالباس نمیشه آدم.ما که راضی هستیم انشالله همه همکارا هم راضی باشند.
بنده حرف زیادی دفعه قبل نزدم و نیازی هم ندارم از سمت شما حرف بزنم وقتی ذکر میکنید که افرانت به شما میگه 1mbps = 1 mb بنده با شنیدن این مورد هنگ کردم و همین مورد را گفتم به هشون وقتی داشتم باهاشون در یک سری موارد صحبت میکردم که گفتند به شما تذکر بدم انتشار مطلب غلط ندید http://www.webhostingtalk.ir/f15/938...tml#post895168 که بنده گفتم ایشون کمی خسته هستند و زیر فشار حرف های چند مشتری و دفاع کردم ازتون
حتی خود کاربر هم گفت که پیغام خصوصی دادم به هش (بدون بردن اسم بنده پیغام خصوصی موجود هست در سند باکس)
و کلا کارمون درست کردن جریان بود که ...
در اصل شما و ایرانیکا سرور نیاز نیست اسمتون برده بشه در انجا ، شما را اصلا نمیشناسند خودتون بهتر میدونید چرا (اسم قرار داد) پس لازم نیست که بخواهیم از سمت شما حرفی بزنیم و موارد دیگر که بهتره باز نشه ...
پس دلیل جبهه گیریتون مشخص شد اگر از اول نمیگفتیم پیگیری نمیکنیم و کمکی نمیکنیم همکار بدی بودیم حالا که کردیم تا جلوی یک اشتباه را بگیریم اولش خوبه بودیم بعد که اشتباه مشخص شد شدیم مجدد بده چون معلوم شد کار کجا میلنگه تو این مورد.
همین الانش هم اگر تایپک را بخوانید پیگیری کردیم و کاملا شفاف سازی کردم مورد را کلا این مورد هم اصلا به نام شما کاری نداشت منتهی از قبل دلتون پر بود ذکر کردید.
اگر مشکلی هست پیغام خصوصی کنید نه عمومی که بخواهیم پاسخ بدیم ،از این بیشتر عمومی ذکر بشه ممکنه هم اطلاعات شما هم ما انتشار پیدا بکنه و سوء استفاده بشه
یا حق