سلام چطور میشه موجودی انتفال داد به یک ریسیلر؟
من چند تا نماینده دارم که باید به حسابشون موجودی انتقال بدم
سلام چطور میشه موجودی انتفال داد به یک ریسیلر؟
من چند تا نماینده دارم که باید به حسابشون موجودی انتقال بدم
برای ما دامنه .org هنوز منتقل نشدن.
دامنه های شما هم قفل هستش؟
Locked because of pending import of services
This domain is locked because it's services are in the process of being imported. This domain will be automatically unlocked once all services are imported, or you can unlock and skip import of services now.
?
ویرایش توسط webmizban : November 16th, 2013 در ساعت 20:26
دامنه های org هنوز منتقل نشدن
احتمال زیاد فردا یک سری از نمایندگی ها فعال بشن طبق گفته خودشون و یک سری با تاخیر فعال میشن
نمایندگی دامنه بین المللی بدون شارژ اولیه
هاست با قیمت های ویژه
در صورت داشتن هرگونه سوال از طریق بحش ارتباط با ما در سایت اقدام نمایید
سلام خیلی ستمه یه نیم سرور نتونی تغییر بدی! مشتری ها که ما را کلافه کردند! تحریم هاشون واقعا خیلی زوره! کار مشتری چند هفته خوابیده به خاطر یه نیم سرور!
برای باز شدن دامنه فکر کنم روی سرویس کلیک کنید و گزینه unlock and skip import of services no را بزنید مشکل lock بودن دامنه حل شه و بتونید تغییرات را اعمال کنید.
یک سوال اگر دوستان این مورد رو تجربه کردید یا میدونید امکانش هست یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید اونم اینه که امکان انتقال دامنه در پنلهای Resello امکان پذیر هست یا خیر
من در مورد دامنه های .org سوال کردم
اینو جواب دادن
At this moment we can only migrate resellers, customers and domains which are related to the OFAC countries. After the migration we will provide further instructions on how you can transfer the rest of your business to Resello.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)