از استارتر عزیز پوزش میطلبم اما یه موضوع رو باید توضیح بدم ، در پست قبلی pabi عزیز اشاره کردن که با معرفی سرویس دهنده چیزی گیرش نمیاد منم دقیقاً مشتری ، چند ماهه فروش اختصاصی سرور مجازی وارز هلند|پهنای باند نامحدود| هستم اما من میگم با معرفی این سایت خیلی چیزا گیرم میاد !!! تعجب کردین ؟
حتی ، شاید مدیر و مالکین فروش اختصاصی سرور مجازی وارز هلند|پهنای باند نامحدود| تا این قسمت از نوشته های من رو بخونن تعجب کنن اما من تکرار میکنم ، خیلی چیزا گیرم میاد ...
مدیر یه هاستینگ و یا خدمات دهنده سرویس چه بصورت اختصاصی و چه بصورت غیر اختصاصی با توجه به نرخ ارز و سایر هزینه های موجود به جرأت میتونم بگم سرمایه چند میلیونی رو هزینه کرده به امید جذب مشتری ، به امید فروش بیشتر برای بقاء و ادامه کسب و کارش ، بحث هزینه های پیش بینی نشده از جمله خرابی سرور و abuse و ... برای مدیر سرور بماند حالا بطور مثال من از خدمات یا سرویس سایتی راضیم و ماهها در حال استفاده هستم اگه حمایتش نکنم چی میشه ؟ اگه منم کمکی نکنم که خدمات دهنده بتونه شرایط ادامه کار و حیاتش رو بدست بیاره چی میشه ؟ خب مشخصه ماههای بعد و بعدتر ، توانایی تمدید و تهیه سرور با کیفیت رو نداره و از 2 حالت خارج نیست ، خدمات نا مطلوب و یا جمع آوری اون شغل و یا تغییر شغل ، تو کشور ما حمایتی وجود نداره ( از سمت دولت ) البته سرکوب و ایجاد محدودیت در بخش مجازی روز به روز در حال افزایشه پس اینجا یک رابطه مشخص و 2 طرفه وجود داره خدمات دهنده نگاه به تقاضا کننده داره و متقاضی هم نگاه به خدمات دهنده ( فروشنده ) چند روز پیش دیدم Saina Server فروش سرور مجازی آفر جدید زده ، اتفاقاً یکی از سرورهای مجازی که در کانادا داشتم و از فروشنده محترم و با سابقه همین انجمن تهیه کرده بودم دچار کندی شدید و مشکلات متعددی بود سریعاً از سرورهای فرانسه ایشون سفارش دادم و با توجه به روزهای سپری شده از کیفیت و خدمات ایشون نیز بسیار راضیم پس در صورتی برای این خدمات دهندگان تبلیغاتی داشته باشم یا دوستان دیگر رو معرفی کنم باعث ادامه این کیفیت و خدمات مطلوب میشم و خودم نیز به کاربرانم خدمات مطلوبتری ارائه میدم . البته بزرگان و اساتید بسیاری در این انجمن حاضر هستند که بنده حقیر افتخار همکاری و تهیه سرویس ازشون رو نداشتم اما خلاصه کلام اینه که فروشنده و خدمات دهنده معتبر و با کیفیت باید حمایت بشه که بتونه خودش رو حفظ کنه
موفق و پیروز باشید.