-
November 13th, 2013, 18:47
عضو دائم
پاسخ : تبیان یا افرانت ؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط
amirfateh
باسلام،
هر دو دیتاسنتر خوب هستند
فعلا 3 دیتاسنتر برخی استاندارد ها رو ( فقط به لحاظ مدرک و تایید مراجعه ذی صلاح دارند): افرانت- تبیان- پارس انلاین
درباره موردی که همکار گرانقدرمون جناب سجادیه فرمودند الان حدود 18 ماه هست که ما در افرانت هستیم پشتیبانی توانمند و پیگیر مشکلات هست،
بارها شده ساعت 12-1 شب پشتیبانی فنی تماس گرفته گفته پینگ سرور رو نداریم و ....
به هر حال هر شرکتی قوانینی برای خودش دارد که هنگام عقد قرارداد به مشتری اطلاع می دهد. البته ما نسبت به عملکرد افرانت در بعضی موارد انتقاداتی داشتیم و داریم
که به اطلاع شون رسوندیم اما در مجموع راضی هستیم.
در مورد ترافیک هم تا جایی که بنده اطلاع دارم و داریم ماهی 7-8 ترابایت مصرف می کنیم تفاوتی در قیمت ترافیک نسبت به مصرف نیست مگر اینکه شما ترافیک بالا رو از قبل هماهنگ نکرده باشید و طبق قرارداد بصورت پلکانی محاسبه می شود. ما پیش خرید کردیم و مشکلی نیست.
نکته سوم ، افرانت در عباس آباد ( شهید بهشتی ) واقع شده و دسترسی آسان هست اما پارس آنلاین حداقل اگر شرق تهران هم باشید 60-70 دقیقه تا دم در دیتاسنتر باید زمان تلف کنید، اما پارس آنلاین به لحاظ استاندارد فیزیکی (ساختمان ) دیتاسنتر و عدم قرار گیری در شهر تهران به لحاظ مخاطرات آتش سوزی، زلزله و غیره مقاومتر و آسیب پذیری کمتری دارد.
باتشکر،
فاتح
به هر حال کسی میتونه الان در مورد افرانت نظر بده که در افرانت باشد و طبق قوانین جدید یا قوانین فعلی کلا کار میکند و از ریز کاری های این چنینی آگاه هست قوانینی که بنده گفتم برای قدیم و حدود 2 سال پیش هست.
با افرانت همین الان صحبت کردم یکی از دوستان ذکر کردند که کلا قوانین ممکنه عوض بشه حتی در مراجعه که گفتند فقط ساعت اداری هست ممکنه تغییری داده بشه چون افرانت داره رشد میکنه و بزرگ تر میشه روز به روز ممکنه قوانینش هم تغییر بکنه بسته به شرایط فعلیش.
در مورد ترافیک هم دقیقا حرف شما را زدند و در مورد 1 به 8 گفتند اطلاعی ندارند چنین مورد را ممکنه برای برخی مشتریان خاص یا قانون قدیم بوده باشد ولی تاحالا نشنیدن (بخش مالی نبود کسی که صحبت کردم چون الان مالی نیست) و گفتند باید با بخش مالی و بازرگانی در مورد ترافیک مصرفی صحبت بشه تمام پکیج ها و ... دست آنها هست و با صحبت حل میشه همه چی و گفتند پورت اختصاصی میشه تهیه کرد یا به قول شما جناب فاتح میشه ترافیک پلکانی حساب بکنند روی پورت باز و هزینه را بگیرند.
باید قیمت پورت را پرسید اگر قیمت پورتش پائین باشه و بالا نباشه میشه گفت حساسیت روی دانلود بالا ندارند ولی خب همانطور که در جریان هستید به نظر بنده اگر این دسترسی فیزیکی بشه 24 ساعت دیگه مشکل حادی برای کلوکیشن ها نداره افرانت ،یکی از برترین امتیازات تبیان پشتیانی 24 ساعته هست که برای یک کلوکیشن این از همه چیز به نظرم درجه بالاتر اهمیت را داره اگر این مشکل رفع بشه با بقیه مشکلات افرانت میشه ساخت چون تبیان هم مشکلات خاص خودش را دارد و مثلا ما هم ساختیم با آنها تا امروز.(یکی از مشکلات حاد سیستم تیکتینگ هست و عدم صحبت راحت با بخش فنی).
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : November 13th, 2013 در ساعت 18:51
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2013 18:47
# ADS
-
November 13th, 2013, 21:20
با سلام
من به شخصه افرانت رو به شما پیشنهاد می کنم.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
تعداد تشکر ها ازspark3r به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2013, 18:56
فکر کنم استارتر از افرانت گرفتن اخرش اینجوری که توی سایتشون هست
در کل ایشان هم خل هستند مانند دیگر عزیزان که زدن توی این کار
-
تعداد تشکر ها ازMOHSEN65 به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2013, 19:01
عضو دائم
از سال 1385 تا کنون
-
-
November 16th, 2013, 19:07
نه خدا وکیلی یه چیزی بگم بهت الان چنتا یوسر داری؟
الان راضی هستی که کاری که داری میکنی این همه هزینه ماهانه داری میکنی بعدش یکی بیاد توی انجمن بزنه سرور مجازی ماهی 2 هزار تومن؟
تو میتونی اینجوری کار کنی خود مختاری در کل این کارها دیگه جواب گو نیست
الان یه سرچی که کردم توی این انجمن همه فروشنده سرور اختصاصی-مجازی-کلو-سخت افزار-پنل پیامک-پفک-بستنی-ساندویج کالباس شدن
دیگه نمیشه کار کرد جایی نمونده که کار کرد
ولی در کل پاین امضات حال کردم حرف بسیار جالبی بود
-
تعداد تشکر ها ازMOHSEN65 به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2013, 21:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
مفهوم حرف را متوجه نشدید برای همین چنین سوالی کردید.
در پاسخ بگم خدمتتون که ترابایتی به بالا گیر میده که از سودی که داره از شما میگیره بالا بزنه مصرفتون.
شما میگید 1 به 8 نیست یعنی جناب امیری ؟ اگر میگید نیست بنده از سمت افرانت پیگیری کنم (شاید هم قوانین جدیدشون باشه ما اطلاع نداشته باشیم زمان ما 1 به 8 بود)
یا حق
درود
دستتون درد نکنه دفعه پیش که زنگ زده بودید افرانت کلی حالمون رو گرفتید دیگه لطف نکنید پیگیری نکنید یا حداقل پیگیری میکنید اصلا از ایرانیکا سرور و امیری و محمدی حرفی نزنید از طرف خودتون حرف بزنید نه از طرف بنده و ایرانیکا سرور
چون دفعه ی پیش که زنگ زده بودید کلی مشکل برامون ایجاد کرده بودید...

نوشته اصلی توسط
MOHSEN65
البته حق با شماست ما خودمونم دیدیم پول زیادی کرده تو جیبمون رفتیم تو این کار....
و البته اینم بگم که ما یه 3-4 ماهی هستش که سرویس رو خریداری کردیم...
تو برنامه ی کاریمون هستش که اختصاصی از تمامی دیتاسنترا سرور اختصاصی ارائه کنیم حتی تو شبکه ی شهراد
-
تعداد تشکر ها ازhadi_am به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2013, 22:18

نوشته اصلی توسط
mohsen65
نظر لطف شماس
ما خٌلیم شما خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــوبی
?
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2013, 22:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MOHSEN65
نه خدا وکیلی یه چیزی بگم بهت الان چنتا یوسر داری؟
الان راضی هستی که کاری که داری میکنی این همه هزینه ماهانه داری میکنی بعدش یکی بیاد توی انجمن بزنه سرور مجازی ماهی 2 هزار تومن؟
تو میتونی اینجوری کار کنی خود مختاری در کل این کارها دیگه جواب گو نیست
الان یه سرچی که کردم توی این انجمن همه فروشنده سرور اختصاصی-مجازی-کلو-سخت افزار-پنل پیامک-پفک-بستنی-ساندویج کالباس شدن
دیگه نمیشه کار کرد جایی نمونده که کار کرد
ولی در کل پاین امضات حال کردم حرف بسیار جالبی بود
اگر کیفیت کار بالا باشه و فقط به مشتریان داخل نت تکیه نشه و قیمت درست داده بشه به قول شما ساندویج کالباس نمیشه آدم.
ما که راضی هستیم انشالله همه همکارا هم راضی باشند.

نوشته اصلی توسط
hadi_am
درود
دستتون درد نکنه دفعه پیش که زنگ زده بودید افرانت کلی حالمون رو گرفتید دیگه لطف نکنید پیگیری نکنید یا حداقل پیگیری میکنید اصلا از ایرانیکا سرور و امیری و محمدی حرفی نزنید از طرف خودتون حرف بزنید نه از طرف بنده و ایرانیکا سرور
چون دفعه ی پیش که زنگ زده بودید کلی مشکل برامون ایجاد کرده بودید...
بنده حرف زیادی دفعه قبل نزدم و نیازی هم ندارم از سمت شما حرف بزنم وقتی ذکر میکنید که افرانت به شما میگه 1mbps = 1 mb بنده با شنیدن این مورد هنگ کردم و همین مورد را گفتم به هشون وقتی داشتم باهاشون در یک سری موارد صحبت میکردم که گفتند به شما تذکر بدم انتشار مطلب غلط ندید http://www.webhostingtalk.ir/f15/938...tml#post895168 که بنده گفتم ایشون کمی خسته هستند و زیر فشار حرف های چند مشتری و دفاع کردم ازتون
حتی خود کاربر هم گفت که پیغام خصوصی دادم به هش (بدون بردن اسم بنده پیغام خصوصی موجود هست در سند باکس)

نوشته اصلی توسط
Mahdiaaa
امروز به دلیل اینکه خودشون و یکی از دوستاشون خواستند که مدارک رو حذف کنم رفتم این کارو بکنم ولی الان دیدم که ایشون همچنان پا فشاری میکنند که مشکل از جای دیگه بوده و قبول نمیکنند اشتباهشون رو که نظرم عوض شد.
و کلا کارمون درست کردن جریان بود که ...
در اصل شما و ایرانیکا سرور نیاز نیست اسمتون برده بشه در انجا ، شما را اصلا نمیشناسند خودتون بهتر میدونید چرا (اسم قرار داد) پس لازم نیست که بخواهیم از سمت شما حرفی بزنیم و موارد دیگر که بهتره باز نشه ...
پس دلیل جبهه گیریتون مشخص شد اگر از اول نمیگفتیم پیگیری نمیکنیم و کمکی نمیکنیم همکار بدی بودیم حالا که کردیم تا جلوی یک اشتباه را بگیریم اولش خوبه بودیم بعد که اشتباه مشخص شد شدیم مجدد بده چون معلوم شد کار کجا میلنگه تو این مورد.
همین الانش هم اگر تایپک را بخوانید پیگیری کردیم و کاملا شفاف سازی کردم مورد را کلا این مورد هم اصلا به نام شما کاری نداشت منتهی از قبل دلتون پر بود ذکر کردید.
اگر مشکلی هست پیغام خصوصی کنید نه عمومی که بخواهیم پاسخ بدیم ،از این بیشتر عمومی ذکر بشه ممکنه هم اطلاعات شما هم ما انتشار پیدا بکنه و سوء استفاده بشه 
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : November 16th, 2013 در ساعت 23:19
از سال 1385 تا کنون
-
-
November 19th, 2013, 15:08
عضو دائم
طبق تجربه ای که کاری که قبلاً با دیتا سنتر افرانت داشتیم خدماتشون بسیار خوب بود.فقط ایران ما مشکلش پهنای باند هست و بالا بودن هزینه ها
-
تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2013, 15:53

نوشته اصلی توسط
company_hosting
طبق تجربه ای که کاری که قبلاً با دیتا سنتر افرانت داشتیم خدماتشون بسیار خوب بود.فقط ایران ما مشکلش پهنای باند هست و بالا بودن هزینه ها
علاوه بر این دو مشکل ، در کشور ما مشکل آی پی هم هست
دیتا سنتر ها محدودیت آی پی دارند و این مشکل خیلی بزرگی هست
-
تعداد تشکر ها ازnetmelli به دلیل پست مفید