درود ،
من میخوام یک کش کننده خوب نصب کنم ، کدوم یکی از اینا رو پیشنهاد میکنید ؟
- APC
- eAccelerator
- Memcache
- XCache
؟؟؟
وب سرورم هم آپاچی + Nginx (بصورت Reverse P-r-o-x-y Server) ه ...
چقدر تو سرعت لود سایت تاثیر داره ؟![]()
درود ،
من میخوام یک کش کننده خوب نصب کنم ، کدوم یکی از اینا رو پیشنهاد میکنید ؟
- APC
- eAccelerator
- Memcache
- XCache
؟؟؟
وب سرورم هم آپاچی + Nginx (بصورت Reverse P-r-o-x-y Server) ه ...
چقدر تو سرعت لود سایت تاثیر داره ؟![]()
...Zzzz...
سلام
apc و Eaccelerator و Xcache هر ۳ Opcod Cache هستند . کارشون ذخیره سازی فایل های PHP در وضعیت کامپایل شده روی دیسک ها حافظه (رم) سرور است . هر ۳ بسیار استیبل و سریع هستند
APC بیشترین سازگاری رو داره . به خصوص اینکه در آینده نه چندان دور بخشی از PHP خواهد بود...همین پشتیبانی رسمی از APC توسط خود PHP باعث میشه بیشترین سازگاری رو داشته باشه . سرعت APC بسیار بالاست و فایل های کامپایل شده رو داخل RAM سرور کش میکنه .
Eaccelerator که مدت نسبتا طولانی هست که ورژن جدیدی ارائه نکرده و به نظر هم نمیرسه دیگه تولید کنندگانش قصد توسعه اون رو داشته باشند . Eacclereator تا php 5.4 رو پشتیبانی میکنه . به هر حال همچنان یکی از بهترین آپکد کش ها به حساب میاد . مخصوصا متد کش کردن فایل های کامپایل شده PHP روی دیسک توسط Eaccelerator بسیار رایج است و تاثیر زیادی روی کاهش لود سرور دارد .
ٓXcache شاید سریع ترین آپکد کش باشه ولی بیشتر برای تک سایت ها یا سرور های شخصی با تعداد سایت های کم توصیه میشه . این سیستم کشینگ بیشترین آمار نا سازگاری را با سایر سرویس ها و نرم افزار های سرور دارد و در ضمن از بعضی فانکشن های خطرناک نیز استفاده میکند . اگر فانکشن های معروف و پر ریسک رو در php.ini ببندید در فرایند نصب Xcache با ارور مواجه میشید .
Memcache کاملا کارش با ۳ آپکد کش فوق متفاوته . Memcache یک Object Cache بسیار قویه . بهترین روش برای کش کردن کوئری های دیتابیس Memcaceh هست . بازدهی زمانی به حد اکثر میرسه که از Memcache روی یک سرور جدا (Memcache Server) استفاده بشه
شما میتونید یک آپکد کش رو در کنار Memcache به صورت همزمان استفاده کنید . اگر از cPanel استفاده میکنید بهتون Eaccelerator رو بین ۳ انتخاب بالا توصیه میکنم
در ضمن استفاده از Nginx به عنوان Reverse ***** در کنار آپاچی تاثیر بسیار زیادی روی سرعت لود وب سایت ها خواهد گذاشت .
موفق باشید
درود
Eaccelerator نصب نمایید و اگر هم اسکریپت های روی سرور از cache server مانند memcached پشتیبانی میکنند حتما نصب نمایید (اکثر اکریپت های رایج مانند wordpress - joomla - vb - mybb و..) همگی پشتیبانی میکنند
ضمنا nginx+apache بسیار مطلوب میباشد و تاثر خوبی در سرعت و لود و کاهش مصرف منابع دارد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
APC و ... هر کدوم کاراییشون مربوط به اسکریپت ها هست که پشتیبانی کنن یا نه مثال mybb با APC نمی تونه کار کنه و منابع بالایی مصرف می کنه ولی با xcache بهترین کارایی رو داره!
در حالت کلی xcache و memcache بهترین کارایی و سازگاری رو دارند به نظر من! APC هم باشه بد نیست ولی با بعضی از اسکریپت ها ناسازگاره ولی اسکریپت هایی هم هستند که فقط از APC پشتیبانی می کنند!
بهترین حالت ممکن برای سرویس دهی انتخابی کردن این موارد هست که مشتری خودش بتونه انتخاب کنه ! امکانی که که کلود لینوکس فراهم کرده!
ویرایش توسط InterServer.ir : November 16th, 2013 در ساعت 05:47
من Eaccelerator رو طیق این آموزش : آموزش نصب eaccelerator کش در سرور لینوکس و کاهش لود سرور و افزایش سرعت
نصب کردم و مقادیر گفته شده ر هم ته php.ini اضافه کردم ، الان باید php رو rebiuld کنم ؟ یا نیازی نیست ؟ چطوری بفهمم درست کار میکنه ؟
برای نصب memcached حتما باید از یک سرور جدا استفاده کرد ؟ نمیشه memcached server رو همین سرور باشه ؟
...Zzzz...
وقتی تست میگیرم ، ارور داره :
eAccelerator: Unable to create cache directory ”/tmp/eaccelerator”
من پرمیشن این پوشه رو گذاشتم رو ۷۷۷ ، اما بازم این ارور هست :| و کار نمکینه .[root@ca eaccelerator-eaccelerator-42067ac]# make test
Build complete.
Don't forget to run 'make test'.
================================================== ===================
PHP : /usr/local/bin/php
PHP_SAPI : cli
PHP_VERSION : 5.3.27
ZEND_VERSION: 2.3.0
PHP_OS : Linux - Linux 2.6.32-358.23.2.el6.x86_64 #1 SMP Wed Oct 16 18:37:12 UTC 2013 x86_64
INI actual : /usr/src/eaccelerator-eaccelerator-42067ac/tmp-php.ini
More .INIs :
CWD : /usr/src/eaccelerator-eaccelerator-42067ac
Extra dirs :
VALGRIND : Not used
TIME START 2013-11-16 09:33:43
...Zzzz...
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
دستور اولیه ارور میده :
کد:[root@omidx ~]# wget -c http://memcached.googlecode.com/files/memcached-1.4.5.tar.gz tar -xzf memcached-1.4.5.tar.gz cd memcached-1.4.5/ yum -y install libevent libevent-devel ./configure --prefix=/opt/memcached make make install wget: invalid option -- 'z' Usage: wget [OPTION]... [URL]http://www.webhostingtalk.ir/f55/97365/... Try ‘wget --help’ for more options. [root@omidx ~]#
ویرایش توسط OmidX : November 16th, 2013 در ساعت 14:32
...Zzzz...
Up :|
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)