-
November 14th, 2013, 09:27
عضو انجمن
پاسخ : ایده برای ساخت سایت...
درود از دوست عزیزم آقای shahab-f تلب بخشش میکنم, شرمنده .============دوست اگر شما سرمایه بالا 900 تومان دارید بنده چند ایده جالب برای کار در هاستینگ دارم !
-
-
November 14th, 2013 09:27
# ADS
-
November 14th, 2013, 10:39

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود از دوست عزیزم آقای shahab-f تلب بخشش میکنم, شرمنده .============دوست اگر شما سرمایه بالا 900 تومان دارید بنده چند ایده جالب برای کار در هاستینگ دارم !
هاستینگ با 900 هزارتومن ؟؟؟!!!
-
-
November 14th, 2013, 10:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
هاستینگ با 900 هزارتومن ؟؟؟!!!

بله, رقم کمی هست؟
بنده با داشتن تجربه در این تاپیک شرکت کردم ! باز با خود استارت هست که اگر مایل باشند بنده در خدمتشون هستم!
900 تومان فقط برای شروع هست دوست من
-
-
November 14th, 2013, 10:57

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
بله, رقم کمی هست؟
بنده با داشتن تجربه در این تاپیک شرکت کردم ! باز با خود استارت هست که اگر مایل باشند بنده در خدمتشون هستم!
تجربه در چه زمینه ای؟!
تعداد هاستینگ ها الان داره از تعداد سایت هایی که میزبانی میشند بیشتر میشه... عملا هزاران نفری که هاستینگ دارن ، ایده های مختلف به فکرشون زده که هاستینگ زدند ولی الان باید دید چند شرکت هست که حرفی برای گفتن دارن؟
تجربه ای که شما میفرمایید شاید برای یکی دو سال باشه ، من سه سال هست فقط در این انجمن عضو هستم ... اینقدر موارد مختلف دیدم و حتی برای خودم بوجود اومده که الان هاستینگ رو جز بی ثبات ترین زمینه های برای سرمایه گذاری بلند مدت میدونم.مگر اینکه میزبانی داخلی داشته باشید و خدماتتون روی دیتاسنترهای داخلی باشه که بتونیم در بلند مدت آینده ای ببینیم ... وگرنه فعلا هاستینگ ما صاحاب نداره هر جایی یه چیزی میپرونه و خودشو مسئول ساماندهی هاستینگ ها میدونه.
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2013, 11:43
عضو انجمن
درسته ولی دیدم کسانی رو که با 100 ت شروع کردن...
دوست عزیز شما هم ایدت رو ارسال کن ببینم اگه خوب بود سرمایه گذاری میکنم
-
-
November 14th, 2013, 12:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
ما سرمایه ای چندین برابر این رو در هاستینگ خودمون خرج کردیم و همینطور برای برنامه نویسی سایت بازدیدفا
-
-
November 15th, 2013, 11:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahab-f
ما سرمایه ای چندین برابر این رو در هاستینگ خودمون خرج کردیم و همینطور برای برنامه نویسی سایت بازدیدفا
درود
نتیجه رو اعلام کنید لطفا ! ؟
بنده اگر حرفی زدم بدونید که سر حرفم هستم ! و میتونم خودم رو به کسانی که میگن نمیشود ثابت کنم!
درست هست که برای شروع هاستینگ مبلغی کمتر از 50 میلیون نباید باشه, اما اگر کار حساب شده باشه ! و فقط به فکر فروش نباشید میشه به بهترین شکل یک سایت هاستینگ رو مدیریت کرد, دوست عزیزی که اگر میخواهند از ایده بنده با خبر بشن با ایدی بنده که در امضا هست در ارتباط باشه.
کوروش نگهدارتان باشد.
-
-
November 15th, 2013, 11:55

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
بله, رقم کمی هست؟
بیا :دی برات با 100 تومان هاستینگ راه اندازی می کنم
هاستینگ ها برای همین زیاد شدن که هزینه کمی برای استرات نیاز داری و در انتها هم کم میارن پدر مشتری رو در میارن
من روزی که هاستینگ زدم با 10 هزار تومان 4 سال پیش بود
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 12:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
بیا :دی برات با 100 تومان هاستینگ راه اندازی می کنم
هاستینگ ها برای همین زیاد شدن که هزینه کمی برای استرات نیاز داری و در انتها هم کم میارن پدر مشتری رو در میارن
من روزی که هاستینگ زدم با 10 هزار تومان 4 سال پیش بود
آی گفتی!
-
-
November 15th, 2013, 12:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
نتیجه رو اعلام کنید لطفا ! ؟
بنده اگر حرفی زدم بدونید که سر حرفم هستم ! و میتونم خودم رو به کسانی که میگن نمیشود ثابت کنم!
درست هست که برای شروع هاستینگ مبلغی کمتر از 50 میلیون نباید باشه, اما اگر کار حساب شده باشه ! و فقط به فکر فروش نباشید میشه به بهترین شکل یک سایت هاستینگ رو مدیریت کرد, دوست عزیزی که اگر میخواهند از ایده بنده با خبر بشن با ایدی بنده که در امضا هست در ارتباط باشه.
کوروش نگهدارتان باشد.
50 میلیون تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اسه شروع هاستینگ ؟
به نظر میرسه هیچ سر رشته ای در این ضمینه ندارید بحث کردن باهاتون به نتیجه نمیرسه .
برای شما آرزوی موفقیت میکنم
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید