با سلام و تشکر از تمام دوستان
ماجرا از این جا شروع شد که من بعد از اینکه دو تا سرور مجازی ام را نصب و کانفیگ کردم اولی را با عنوان دامین کنترل شبکه ( DC ) و دومی را به عنوان اینترنت گیت وی مون که روش TMG نصب کردم ( forefront threat management gateway = TMG اکنون ISA سابق )
بعد نصب و تکمیل همه اینها یکی از دوستان به من گفت چرا از ESXI استفاده نکرد که منو به فکر انداخت که برم دنبالش اینجا یه مقایسه توی سایت وی ام ور پیدا کردم پیش خودم فکر به احتمال زیاد تجاری هستش و بعدش یکم سرچ کردم دیدم همه دارن سره لایسنس بحص میکنند ( خدایی اینم توی خارج یه مثلا مهمیه ولی نه توی ایران )
بنابراین صلاح دیدم این جا یه تاپیک بزنم که برای تمام ایرانیان مفید باشه
لطفا دوستان اطلاعات را با ذکر منبع اعلام کنن که من بتونم بدش برم توی منبع بگردم و شاید چیزهای دیگه ای هم بتونم دستگیرم بشه
یه مساله ای که من الان دارم با Hyper-V کار میکنم توش میبینم اینکه Hyper-V مقدار رمی که برای یه سیستم مجازی مشخص میکنی اخصاصی بهش اختصاص میده و به محض اینکه VPS را استارت میکنی اونقدر از رم سیستم را بر میداره
همون طوری که خودتون میدونید در اختصاص مقدار رم بالا مثلا 3 GB به هر یک از VPS ها در اکثر مواقع وی پی اس از این مقدار رم استفاده نمی کنه یا مثلا از 60 % این رم استفاده میکنه ولی چون سیستم اصلی 100 % این مقدار رم را به این VPS اختصاص داده 40 % مقدار در واقع به هدر میره
راهی برای جلوگیری از این مشکل وجود داره ؟
نمی دونم به نظرتون این مشکل یا مزیت ؟ چون در مجموع اگه این 40 % ها رو با هم جمع کنیم میبینم مقدار خیلی زیاد دار همین جوری هدر میره
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
دو لینک توی ویکی پیدا کردم فکر کنم بد نباشه یه نگاه بهش بندازید
Comparison of application virtual machines - Wikipedia, the free encyclopedia
Comparison of platform virtual machines - Wikipedia, the free encyclopedia