5 عدد سرور سفارش داده شده تحویل داده شد
موجودی: 12 عدد
با سلام
1 عدد سرور سفارش داده شد.
شماره ای که در امضاء گذاشتید شماره ثبتتون هست ؟
شرکت بسامد کنترل سامان ثبت:49223Iranian Official Journal - Archive سرچ بفرمایید و عکسی از روزنامه رسمیتون ارائه دهید این نکته رو هم عرض کنم که روزنامه رسمی جهت اطلاع عمومی چاپ میشود و چیزه محرمانه ای نیست
در ابتدا به شماره ثبت 5 رقمیتون نظرمو جلب کرد و شرکتی با سابقه بالا واقعا ارزش کار را دارد
رفتم سرچ زدم دیدم همچین شماره ای ثبت نشده البته با توجه به 5 رقمی بودن شاید از شرکت های بسیار قدیمی باشید که در سایت نیست
بعد نام شرکتتون رو سرچ کردم اونم چیزی پیدا نکردم یعنی از سال 82 تا 92 هیچ تصمیم و تغییری در شرکتتون نبوده !
اگر امکان دارد از طریق
اگر از شرکت های بسیار قدیمی هستید یعنی بالای 20 سال سابقه دارید لطفا یک عکس یا اسکنی از روزنامه رسمیتون ارائه دهید ما بسیار دوست داریم با شرکت های با سابقه بالا کار کنیم
با تشکر
متشکر از پاسخ شما
اطلاعات داده شده بررسی شد و نتایج ذیل را در بر داشت که امکان نادرستی آن وجود دارد
شرکت بسامد کنترل پایدار در تاریخ 21/4/90 تاسیس شده و در تاریخ 18/8/91 منحل شده هیچ گونه تغییری در تغییر نام ، واگذاری ، و ... نداشته و شرکتی منحل شده ( و یا نا موفق و ورشکسته) تلقی میشود
و اسمی ازبسامد کنترل سامان در روزنامه رسمی نیستشماره ثبت هم 409223 میباشد که به اشتباه ( حالا عمدی یا غیر عمدی ، الله اعلم ) یک صفر کمتر گذاشته شده
در اساسنامه هم همینطور که دیده میشود فروش خدمات وب و هاستینگ و سرور و ... مجاز نشده برایتان ، البته شرکت منحل شده و فرقی نمیکند
Iranian Official Journal
Iranian Official Journal
در شروع تاپیک اعلام شده که شرکتبسامد کنترل سامان (نوول سرور) هستید ولی به نظر می آید درست نباشد و شرکتی با این نام در کار نباشداگه اینطور باشد کار درستی نیست
اگر غیر از این است توضیحات لازم را بفرمایید
شماره شرکت به اشتباه ثبت شده است و اصلاح می گرددو شرکت تغییر نام داده ایم که خواستین نامه اش موجود است خواستین میتونید با شماره بنده تماس گرفته و حضوری مراجعه بفرمایید نامه را از نزدیک ببنید و کار ما طبق مفاد ذکز شده شبکه کامپیوتری است و با اسم جدیدی که تغییر کرده کار میزبانی وب هم اضافه شده است سوال دیگه بود میتونید یا پیام خصوصی بدهید یا در تاپیکی جداگانه اعلام بفرمایید که تاپیک فروش منحرف نشود
با تشکر وحیدی
مو جودی سرور با هار 300 گیگ: 11 عدد
یک سرور دیگر با هارد 300 گیگ تحویل داده شد
موجودی :10 عدد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)