-
November 13th, 2013, 16:05
عضو انجمن
معرفی و دسته بندی سایتهای معتبر و با ارزش جهت درج تبلیغات تصویری و متنی ( ویژه وب مسترها و همکاران)
با سلام و عرض تسلیت ایام تاسوعا ،عاشورا و محرم حسینی
جهت معرفی یکی از سرویسهای جدید تصمیم به درج آگهی در وب سایتهای معتبر در حوزه فن آوری اطلاعات را داریم
از عزیزانی که تجربه تبلغ بنری و متنی موفق دروب سایتها را داشتند خواهش میکنم پیشنهادات و تجربیات خودشان را ( در صورت مکان با ذکر جزئیات و میزان بازخورد دریافت شده) در این خصوص اعلام کنند .
پیشاپیش از اشتراک گذاری شما سپاسگذاریم
در انتها هم سعی خواهم کرد در همین پست لیستی از این وب سایتها به همراه توضیحات جمع آوری کنم تا در موارد مشابه دیگر عزیزان بتواند از آن استفاده نمایند.
-
-
November 13th, 2013 16:05
# ADS
-
December 10th, 2013, 09:47
عضو انجمن
پاسخ : معرفی و دسته بندی سایتهای معتبر و با ارزش جهت درج تبلیغات تصویری و متنی ( ویژه وب مسترها و همکاران)
خوشحال میشویم عزیزان نظرات خود را در این خصوص با ما مطرح سازند
-
-
December 10th, 2013, 11:57
عضو انجمن
پاسخ : معرفی و دسته بندی سایتهای معتبر و با ارزش جهت درج تبلیغات تصویری و متنی ( ویژه وب مسترها و همکاران)
سلام
به نظر بنده سایت ثامن بلاگ تبلیغات مناسب و قیمت خوبی داره . خودم استفاده نکرم ولی یکی از دوستان استفاده کرده و راضی بوده.
samenblog.com
یا حق
-
تعداد تشکر ها از alaviyoon به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 16:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alaviyoon
سلام
به نظر بنده سایت ثامن بلاگ تبلیغات مناسب و قیمت خوبی داره . خودم استفاده نکرم ولی یکی از دوستان استفاده کرده و راضی بوده.
samenblog.com
یا حق
با تشکر از اشتراک گذاری منتظر دیدن نظرات دیگر عزیزان هستیم
-