-
November 12th, 2013, 16:42
مشکل دایرکت ادمین پس از آپدیت دایرکت و لایسنس دایرکت
سلام دوستان
من در پنل دايرکت ادمين بخش لايسنس ، ابتدا بر روي گزينه آپديت لايسنس کليک کردم و در جواب ايميل زير برايم ارسال شد : License File has been updated سپس اقدام به آپديت دايرکت ادمين از طريق پنل دايرکت ادمين کردم و پيغام Directadmin has been updated برايم ارسال گرديد ولي بعد از آن پيغام service 'directadmin' is currently down برايم ارسال شد و دايرکت ادمين متوقف شد .
وارد پنل ssh شدم و دستور service directadmin restart را وارد کردم و در جواب خطايي داد که يک دايرکتوري را پيدا نمي کند ( الان دقيق نام آن دايرکتي را به خاطر نميارم ) ولي به هر حال با دستور yum install glibc.i686 مشکل را برطرف کردم ولي بعد از آن يک مشکل جديد بوجود آمد و وقتي دستور ريست دايرکت ادمين را وارد مي کنم با خطاي زير مواجه مي شوم .
کد:
Stopping DirectAdmin: [FAILED]
Starting DirectAdmin: /usr/local/directadmin/directadmin: error while loading shared libraries: libssl.so.10: cannot open shared object file: No such file or directory
[FAILED]
centos 6.4 64bit
در دايرکت ادمين خواندم که وقتي لايسنس با نسخه سيستم مطابقت نداشته باشد اين خطا نمايش داده مي شود ولي لازم به ذکر است که اين لايسنس نزديک 26 روز است که کار میکند و مشکلی نداشته است . ممنون میشم در برطرف کردن این مشکل راهنمایی کنید .
پیشاپیش از لطف و همکاری شما بزرگواران سپاسگزارم
-
-
November 12th, 2013 16:42
# ADS
-
November 12th, 2013, 18:12
پاسخ : مشکل دایرکت ادمین پس از آپدیت دایرکت و لایسنس دایرکت
ببنید با دستور زیر حل می شود یا نه
کد:
# ln -s /usr/lib/libssl.so /usr/lib/libssl.so.10
-
-
November 13th, 2013, 13:06
پاسخ : مشکل دایرکت ادمین پس از آپدیت دایرکت و لایسنس دایرکت
با تشکر از لطف شما دوست عزیز
مشکل حل شد . با yum update و همینطور دستوری که شما لطف کردید . البته با کمی تغییرات و کپی کردن در مسیر های lib64 در دایرکتوری اصلی و پوشه usr ....
باز ممنون
-