-
November 12th, 2013, 23:52
سوال درباره سرور نیمه اختصاصی
سلام.دوستان یه چندتایی سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
- میشه با سرور نیمه اختصاصی سرور مجازی ارائه داد؟اگه kvm داشته باشیم چطوری باید اینکارو بکنیم
- جای رو سراغ دارین که سرور نیمه اختصاصی خوب با قیمت خوب بده(آفر ندید چون مدیرا میان جیزتون میکنن:D)
- لینک آموزش نصب ویندوز سرور های 2003-2008 و سنت او اس 5.9 رو میشه بذارین؟!
- نزدیک به بیستا سوال توی زحنم بود الان که تاپیکو زدم همش پاک شد!!!یادم اومد اضافه میکنم
موفق و پیروز باشید
یا حق
-
-
November 12th, 2013 23:52
# ADS
-
November 13th, 2013, 00:01
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2013, 00:04
عضو انجمن
پاسخ : سوال درباره سرور نیمه اختصاصی

نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.دوستان یه چندتایی سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
- میشه با سرور نیمه اختصاصی سرور مجازی ارائه داد؟اگه kvm داشته باشیم چطوری باید اینکارو بکنیم
- جای رو سراغ دارین که سرور نیمه اختصاصی خوب با قیمت خوب بده(آفر ندید چون مدیرا میان جیزتون میکنن:D)
- لینک آموزش نصب ویندوز سرور های 2003-2008 و سنت او اس 5.9 رو میشه بذارین؟!
- نزدیک به بیستا سوال توی زحنم بود الان که تاپیکو زدم همش پاک شد!!!یادم اومد اضافه میکنم
موفق و پیروز باشید
یا حق
بله میشه مثلا رو سرور نیمه اختصاصی سیستم عامل vmware رو نصب کنید و مجازی سازی انجام بدی
البته باید آیپی هم به میزان نیاز تهیه کنید
تو همین انجمن درخواست بدید بهتون زیاد پیشنهاد میشه
آموزش نصب سیستم عامل های مورد نظر تو بخش آموزش همین انجمن هست
-
تعداد تشکر ها از mahdi66 به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2013, 00:07
سلام.ممنون از دوستان که پاسخ دادن.روی سرور اصلی(سرور اختصاصی شیر شده بین دو کاربر) kvm نصبه.چطوری میشه مجازی سازیش کرد!!!!!!!!!!!
یا سوال دیگه هم پیش اومد.الان که روی سرور kvm نصبه ، میشه سولوس وی ام هم نصب کرد و ریسلر وی پی اس ارائه داد؟
موفق باشید
-
-
November 13th, 2013, 00:21

نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.ممنون از دوستان که پاسخ دادن.روی سرور اصلی(سرور اختصاصی شیر شده بین دو کاربر) kvm نصبه.چطوری میشه مجازی سازیش کرد!!!!!!!!!!!
یا سوال دیگه هم پیش اومد.الان که روی سرور kvm نصبه ، میشه سولوس وی ام هم نصب کرد و ریسلر وی پی اس ارائه داد؟
موفق باشید
سولوس وی ام برای مدیریت هست و اگر کی وی ام نصب کردین بله میشه
اونم نصب کرد دوست عزیز البته لایسنس داره و باید هزینه ماهانه پرداخت کنید
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2013, 01:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
موفق باشید
اگه kvm نصبه با خود kvm هم می تونید ریسلر vps بدین
-