سلام
به نظر من هم درست میگن. وقتی کسی حرف از مالیات و حقوق کارمند و .... میزنه چرا نمونه خارجی رو نمیگه
همونطور که میدونین شرکتهای توی اروپا مالیات زیادی میدن. شرکتهای خارجی هم 100 درصد تعداد کارمند و .... از ایرانی بیشتره و ساپورت هم بهتر. ولی قیمت پایین تری میدن.
وقتی شما قیمت معقول (نه هر 10 مگابایت سالی 100 هزار تومان ،،، نه هر 100 گیگابایت سالی 10 هزار تومان) بدین و ساپورت خوب داشته باشین مشتری های بیشتری سراغتون میاد و همه هم از شما راضی. هم شما سود خواهید داشت و هم مشتری راضی هست.
من اینجا مثالی رو میزنم. شرکت نگاه روشن اگر درست گفته باشم قیمتهای خیلی معقول و مناسبی از نظرم داره. پشتیبانی خوبی هم داره . اکثر مشتریانشون هم دیدم راضی هستند. حالا چه ایرادی داره شرکتهای بزرگ دیگه هم که همین خدمات رو با قیمتهای بالاتر میدن قیمت خودشون رو تعدیل کنند؟ هر دو شرکت هستند، کارمند دارند، ساپورت خوب ارایه میدن، سرور از جای خوب میگیرند....
البته من به نتیجه رسیدم که بعضی شرکتها دوست دارند 10 مشتری 100 هزار تومانی داشته باشند جای اینکه 50 مشتری 20 هزار تومانی داشته باشند. ولی به نظرم همون 50 مشتری میتونند تبلیغ خوبی برای شرکتها باشند(البته در صورتی که راضی باشند)
حرف من اینه که متاسفانه توی ایران یک فکر غلط هست که هرچیز گرونی با کیفیت هست. و شرکتها بر مبنای اینکه ساپورت خوبی داریم و سرور خوبی داریم هزینه بیشتری از مشتری دریافت میکنند.
بطور مثال اینکه یک نفر وی پی اس رو بصورت منیج نشده هم قیمتwiredtree (که پشتیبانی 24 ساعته و مدیریت واقعی +سرور از دیتاسنترهای خوب داره) میدن که دور از انصاف و عدالت هست
البته هرکس قیمت خودش رو داره و اینجا صرفا برای انتقاد و پیشنهاد هست و کسی نمیتونه برای شرکتی نرخ تعیین کنه.