من نمیدونم چرا برخی دوستان اعصابشون خیلی خورده امروز و به قول معروف چکشی برخورد میکنند.یه کم خونسرد به موضوع نگاه کنید.
مشکل شما بد بینی و عدم دقت شما در تاپیک هست. همه موارد هیچی مخصوصا مورد 7 که ایشون گفتند :
بنده دیتاسنتر ندارم که حتی بخواهید شک کنید که قصدم تخریب یک دیتاسنتر باشه پولش داره تو جیب دیتاسنتر ها میره و هیچ ربطی به بنده و استارتر تاپیک نداره و هر دو بخواهیم حساب کنیم داریم پول میدیم.7- چیزی دیکه هم هست بفرمایینبقیه موارد هم آخر تاپیک میگم.
دوستان لطف دارند ما خدای سرور ایران و جهان نیستیم و خودمان هم طبق گفته شما خدا نمیدونیم اتفاقا هر همکاری زنگ میزنه میگیم پائینتر هم هستیم هر کسی یک تخصصی داره و ما هیچ وقت نمیتوانیم خدا باشیم همانطور که تخصص یک مشتری این هست که اطلاعات زیر ساختی و قیمت ترافیک اکثر سرویس دهنده ها را بدونه یا ... مثل شما که قدیم دیده بودم در تاپیک ها در مورد ترافیک با نامحدود مخالفت کرده بودید و مطالب خوبی را ذکر کرده بودید اما خب این رفتار را انتظار نداشتم
----
اول چند تا نکته :
دوستی که ذکر کردند به تمسخر پنکه جلوی سرور میگذارند ، بنده بگم که از کجا معلوم نگذارند ؟ مشکل ما ایرانی ها همین هست میگیم یکی دیتاسنتره و نوشته روز دنیا میگیم اوه چه چیز خفنیه یا مثل همین نامحدود که همش داره مشتری جذب میکنه الکی.
استارتر راهنمایی خواستند و بنده هرچی بود ارائه کردم.
دلیل نداشته مستقیم سرویس بگیریم چون دوستن نزدیکمون سرویس داشتند ازشون و اطلاع داریم تا حدود خیلی کم.
--------
استارتر عزیز چند تا نکته را بولد کردم :
10000% مطمئن باشید هر کسی میگه خدمات فقط به افراد حقوقی میدیم - شرکت ها و مدارس و ... مطمئن باشید پشتیبانی خوبی نداره و یا قدرت فنی خوبی نداره چون از دیداس و ... که ممکنه مشتری معمولی با خودش بیاره و درصدش بیشتر از مشتری شرکتی و حقوقی هست بیشتره، دیتاسنتری که برای سایتش وقت نمیگذاره مطمئن باشید برای مشتری هم وقت پشتیبانی آنچنانی نمیگذاره دلیل نمیشه چون دیتاسنتر طرف قراردادش مشتری شرکتی و مدارس و ... هست تو سایتش هیچی نگه و همش کپی برداری بکنه از سایت دیتاسنتر های دیگر.
وقتی مشتری معمولی بیاد رو شبکه دو تا مشکل بخوره که همش دیداس باشه یا ... سریع متذکر میشوند که باید منتقل کنید.
مورد دوم پهنای باند نامحدود وجود خارجی نداره.
اسم این مورد که گفتید در اصل میشه trafik unmetered یعنی مصرف را طبق قوانینی در نظر نمیگیرند که در این موارد Dust در تاپیک برخی دوستان که نامحدود گفتند مطالب خوبی گفته بودند سرچ کنید و بخوانید هست، که روی این مورد دیتاسنتر هم نمیتوانید حساب باز کنید مخصوصا وقتی کامل روی سرویس هاشون قرار بگیرید و ببینند که مصرفتون 1 به 1 هست و داده از خارج وارد میشود.
آخرین نکته (البته تجربه نه تجربه خدا بودن :ی ) :
به نظرم هر کسی میخواد ببینه کدام دیتاسنتر بیشتر فعاله و بیشتر به مشتری اهمیت میده در مورد پیگیری دیداس و ... یک آشنا در زیر ساخت داشته باشه و از آنها باید سوال بکنه که کدام دیتاسنتر بیشتر پیگیر بوده و تماس میگیره با شما.
یا حق