خیلی ممنونم از دوستان
متاسفانه این مشکل معمولا توی هر تاپیکی دیده میشه
نیازی نیست با دعوا پیش بره واقعا من راضی نیستم چند نفر با هم دعوا کنند توی سر و کله هم بزنند و آخرشم معلوم نشه چی به چی شد .
طی صحبت هایی که با این شرکت اقای اسکویی داشتیم سایت های مختلفی رو اشاره کردند که هم سرور سایتشون و هم سرور های دانلودشون بروی سرورهای آتانت قرار داره و من با چندین سرور مختلف از آلمان فایل هایی رو زیر دانلود گذاشتم که دیدم تا 10-15 مگابایت سرعت دانلود بالا رفت و هیچ گونه تاثیری بروی پینگ آن سرور نگذاشت به طوری که این تست رو روی یک سرور دیگه انجام دادم تا حد 3-4 مگابایت که رفت تایم اوت ها شروع شد حالا شاید از لحاظ کانفیگ با هم فرق داشته باشند و یا واقعا آتانت پهنای باند زیادی داشته باشه و یا ممکنه اصلا خلوت باشه
چند نگته به من ذکر کردند :
1- معمولا به افراد حقیقی خیلی کم سرویس میدهند و بیشتر با شرکت ها و مدارس و ... که سبک اداری دارند کار میکنند.
2- برای پهنای باند که دوستان ذکر کردند ایشون گفتند به صورت نامحدود هم در بعضی شرایط ارائه خواهند داد .
3- تا 50% تخفیف هم میدهند.
من 2 تا برداشت از این امر و تست ها کردم
1- شاید واقعا سرورشون خلوت هست و میخواهند مشتری جمع کنند که این شرایط رو اعلام کردند.
2- شاید هم واقعا سرور های خوبی به همراه شبکه خوبی دارند که این حرف ها رو زدند .
اما چند چیز منو مورد تاثیر قرار داد :
1- گفتند که پهنای باند مخابرات دستشون هست یا اینکه به نوعی با اونها در ارتباط هستند دقیق متوجه نشدم.
2- پینگ بسیار پایینی به 4.2.2.4 داشتند که این جای تامل داشت و چون نیاز من به سرور های داخل ایران داشتن پایین ترین پینگ هست و این شرایط هم که ذکر کردند یکمی منو به فکر برد تا اینجا بیام و مشورت کنم .
حالا از استادان حاظر درخواست دارم به دور از دعوا و کل کل با همدیگه،
1- نظرات و تجربیاتشون رو بیان فرمایند .
2- اگه دیتاسنتری رو میشناسند که پینگ بسیار پایینی داره (حداقل به 4.2.2.4 زیر 90-100 باشه) معرفی کنند تا در موردش بحث بشه
اولویت اول انتخاب من پینگ هست بعد وارد باقی مراحل میشم !!!
البته ما نسبت به اقایون حاظر و مخصوصا اقای سجادیه ارادت خاصی داریم !!