مبین نت :
مودم جیبی 512
سرعت : 60 الی 75 کیلوبایت
مودم outdoor دو مگ
سرعت : 150 الی 250 کیلوبایت با نوسان در حد 50 کیلوبایت تا 400
قطعی 1 بار بوده طی 3 ماه که پیشاپیش با sms اطلاع رسانی شد.
از حدود 8-9 شب تا 1-2 سرعت دانلود تقریبا ثابت اما پیج یا ریموت کند هست.
از 2 شب که تایم رایگان هست کار کردن با اینترنت رو فراموش میکنید و میتونید فیلم ببینید آشپزی کنید موزیک گوش کنید و قبل خواب به سفارشاتی که نتونستید آماده کنید فکر کنید، این افکار شما رو مدتی اذیت میکنه تا بخوابید
زنگ میزنید برای اعتراض : مشترک گرامی مدت زمان انتظار شما در صف هشتاد و 2 سال میباشد! کارشناس یا واقعا خوب هست یا خیلی بد...
هزینه مودم و پهنای باند بسیار گران!
کلا: مبین نت یا نرمال هست یا خدای ناکرده اگه مشکلی پیش بیاد کاری میکنه از زندگی پشیمون بشید، من در رفتار اجتماعی هم پرخاشگر شده بودم یه مدت! کار و کاسبیم روی هوا بود!
دانلود فیلم، اهنگ، مشاهده انلاین یوتیوب و همه چیز در اینترنت کلا برای من حروم شده بود!
1 هفته پیش به این مصیبت پایان دادم! یا مرگ یا زندگی!
1. تماس با شاتل ( تهران )
2. سفارش سرویس انلاین در سایت
3. 5 دقیقه بعد از سفارش آنلاین تماس گرفتند و مدارک لازم + هزینه رو گفتند همچنین قرار گذاشتند فردای اون روز طی ساعت هماهنگ شده پیکشون بیاد تحویل بگیره
4. فردا پیک اومد مدارک و هزینه رو تحویل گرفت، گفتند بستگی به مخابرات تا 10 روز ممکن هست طول بکشه رانژه خط
5. 2 روز بعد سفارش sms اومد مدارک خ رو دادن برای رانژه، 1 روز بعد sms اومد خط رانزه شده و یوزر و پسورد رو دادن و وصل
فکر کنم نهایت 3 روز زمان برد
سرویس 4 مگ اکو هست
سرعت دانلود 550 الی 700 کیلوبایت
در تایم رایگان که از 1 شب الی 8 صبح هست سرعت دانلود 200 الی 250 کیلوبایت!
هزینه هز گیگ اضافه 4500
از اون روز من خیلی بهتر غذا میخورم! سیگار کمتر میکشم! اخلاق شاد و نرمش بیشتر در مقابل همه اتفاقات!
کل تفریحات اینترنتی سر جاش برگشته
کارم 80% سریعتر انجام میشه خصوصا در مواقعی که سفارش زیاد هست و ریموت پر سرعت وحشتناک لازم
خصوصا در زمانی که مشکلی در سرور ها پیش بیاد و استیبل بودن اینترنت و سرعت بالا راه گشای من هست
این سرعت و کیفیت بستگی به شهر شما و مرکز مخابراتی و نوع خط و مودم و سیم کشی ساختمان و ... ممکنه تغیر کنه
اگر کاربر عادی هستید و 50 الی 150 کیلو بایتی که از اکثر جاها میتونید تهیه کنید بسه اوک! اما اگر کارتون و شغلتون روی اینترنت هست پس متحمل زحمت و هزینه بشید