گروه عصر پویا شمال یکی از رقبای دوست داشتنی ما هست و من با سرویس دهی شون لذت می برم.
دلیلم این هست که اصل تبلیغات حق مشتری هست رو رعایت می کنند و در مجلات و نشریات مختلف به طور مرتب تبلیغات انجام می دهند و این نشان از قدرت مدیریت این تیم در امور تجارت الکترونیک هست.
کاری به سرویس شون ندارم ولی در زمینه مدیریت تجارت الکترونیک من ایشون رو قبول دارم. چون همیشه سرویس دهی عالی ملاک بزرگی کار نیست و فاکتور های دیگر هم مهم هست.
کلا وقتی شرکت ها و افراد با هم رابطه خوبی داشته باشند یک کار پیشرفت میکند و یک جمع دوستانه بوجود میاد که همه ما به دنبال این جمع دوستانه هستیم مطمعنا برای جذب مشتری نباید از هر راهی وارد شد وهر کاری انجام داد و خوشحالم که دوستان ما از این کارها انجام نمیدن و کلاس کاری خودشون رو حفظ میکنند
پ.ن : اقای بیگلری یه فکری به حال اون برنامه بانک ملت کنید که قرار بود settle ها را به برنامه اضافه کنید بکنید . فعلا با یک برنامه دیگر کارهامون رو با بانک سامان انجام میدیم ولی بانک ملت رو دوست داریم همکاری کنیم باهاشون
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
سلام
والا من Module های جدید بانک رو گرفتم ولی خود بانک هم درست نمی دونه چی کار داره می کنه !
من روز 17 فروردین با تیم کدنویسی بانک ملت جلسه دارم و قرار هست درست بگن چی کار می خوان بکنن چون چند تا Module به زبان PHP نوشتم و دادم بهشون که کلا سیستم کاریشون بهم ریخت ولی قرار هست اون آخری که معلوم خواهد شد چی هست رو نهایی کنیم و توی بسته Sample بانک قرار بدیم که بقیه کاربرها هم از اون استفاده کنند. هم چنین در مورد پنل ادمین که فقط بانک ملت نیاز داره من Script شو نوشتم ولی تایید نکردن چون توش تمام عملیات رو انجام می دم که به زور یک تراکنش انجام بشه و این بار ترافیکی سنگینی روی بانک داره.
به هر حال 18 ام خبرش رو از من بگیرید.
درسته یک اشکالاتی دارند . البتاه ما با این برنامه هنوز میتونیم اتصال داشته باشیم ولی مثل اینکه settle ها رو میگن از طریق پرداخت ارسال نمیشه . به هر حال خوشحال میشیم این پروزه رو تموم کنید و بتونیم دوباره به این بانک اتصال پیدا کنیم چون واقعا 2 درصد بانک سامان تو پرداخت های بالا زیاد هست .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
آقاي شاهري تاييد ميشن![]()
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
من از ایشون سرویس هاستینگ ندارم اما چند دامنه ازشون خردیم و همینطور پرداخت Paypal . کارشون تایید میشه.
از خیلی ها هم شنیدم که قابل تایید هستند.
البته همه میدونند که آقای شاهری یکم خشک رفتار میکنه ( از من دلگیر نشی دسترسی منو ببندیا )
ولی در مورد اون دامین htfearle.com اشتباه از من نبودا( شوخی )
با کسب اجازه از عزیزی که تاپیک و زده بودن پاسخ دهی رو شروع کردم
ببینید دوست عزیز
خیلی از دوستان اینجا در جریان کار بنده هستند
با این فشار کاری
اگر یکم سخت گیری نکنم به مشکل بر می خورم
اگر اشتباه نکرده باشم منظورتون از غرور سفارش دادن و ثبت فیش و ... هست
به هر حال من استقبال می کنم که اگر مشکلی در من می بینید سعی کنم برطرفش کنم
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
شرکت مگه چیه
پشت هر شرکتی هم یه شخصی هست
اون شخص هم از هوا نیومده
انشالله که مشکلی پیش نمیاد
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
نمی دونم اینو از کجا میگید
ولی استقبال می کنم با من تماس بگیرید
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
دلیل خشک رفتار کردن و بالا توضیح دادم
نمی دونم ماجرا چی بوده
در ضمن
شما وقتی مبلغی پرداخت میکنی
و سفارش میدی
تک وب
وظیفشه به شما تا پایان اعتبار سرویس بده
چه شما با شاهری مشکل داشته باشید چه نه
البته این وظیفه همه است
نظر رایان نت رو اصلا قبول ندارم که کسی توهین کرد سرویس قطع میشه
توهین میکنه پشتیبانی رو محدود کنید
مثالا بگید فقط از تیکت پاسخگو شما هستم
از زیر وظیفه در نرید
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)