-
October 12th, 2013, 21:23
طرح ویژه پاییز آگونیس ® - فروش سرور مجازی - قیمت باورنکردنی - کیفیت فوق العاده- تعداد بسیار محدود
- تضمین کیفیت و پشتیبانی عالی توسط تیم آگونیس
- بازگشت وجه تا 24 ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
- تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم 99.9% می باشند
- تیم آگونیس در تمام مراحل نصب و کانفیگ شما را راهنمایی و پشتیبانی خواهد کرد
- در صورت عدم رضایت از پشتیبانی وجه شما بازگشت داده خواهد شد ( با ذکر دلیل برای 24 ساعت )
- سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی آگونیس در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
- تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد
- تمامی سفارش ها حداکثر و در هر صورتی تا 24 ساعت پس از سفارش تحویل داده خواهند شد
ویرایش توسط mahosseini : November 8th, 2013 در ساعت 00:49
-
تعداد تشکر ها ازmahosseini به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2013 21:23
# ADS
-
October 26th, 2013, 20:23
پاسخ : طرح ویژه پاییز آگونیس ® - فروش سرور مجازی - قیمت باورنکردنی - کیفیت فوق العاده- تعداد بسیار محدود

نوشته اصلی توسط
mahosseini
پیشنهاد ما 1024 هست که مشکلی از نظر منابع پیش نیاد که البته تعدا کاربر بیشتری رو جواب میده
این مربوط به منابع مصرفی خود کریو هست البته نه تعداد کاربرها
( بروی منابع کمتر هم امکان نصب هست البته )
دوست عزیز شما کریو رو نصب میکنید و تحویل میدید ؟
-
-
October 26th, 2013, 22:42
پاسخ : طرح ویژه پاییز آگونیس ® - فروش سرور مجازی - قیمت باورنکردنی - کیفیت فوق العاده- تعداد بسیار محدود

نوشته اصلی توسط
net4dl
دوست عزیز شما کریو رو نصب میکنید و تحویل میدید ؟
بله در پرتال تیکت بفرمائید تا کانفیگ های رایگان رو خدمتتون ارسال کنیم
-
-
November 3rd, 2013, 18:41
عضو جدید
داداش موجودی سروراای 512 تموم شده ؟
من یه گیگ سفارش دادم اما 512 نتونستم واجب جون داداش یه نگاه بنداز
-
-
November 3rd, 2013, 20:13

نوشته اصلی توسط
Abo
داداش موجودی سروراای 512 تموم شده ؟
من یه گیگ سفارش دادم اما 512 نتونستم واجب جون داداش یه نگاه بنداز
عزیز ظرفیت محدود هست ، شما لوکیشنی که می خوای رو تو پرتال بفرمائید ببنیم اگر ظرفیت بود در خدمتتون هستیم در غیر این صورت
باید ده روز صبر کنید سرور جدید اضافه بشه عزیز
-
-
November 6th, 2013, 01:32
من 2 تا سرور از ایشون تهیه کردم از سرعت load و ویندوز مشخصه که منابع اختصاصی هست در کمترین زمان ممکن با کانفیگ تحویل دادن 2 تا سرور
کاملا خوش برخورد و مشتری مدار هستند و قیمت ها واقعا خوبه
-
-
November 6th, 2013, 13:21
واقعا بی نظیر هستش سرور های ایشون با این قیمت ها واقعا عالیه
من بار ها سرور تهیه کردم و همیشه هم راضی بودم
از 2 سال پیش تا الان مشتری آگونیسم واقعا هم از نظر کیفیت سرویس هم پشتیبانی و مشتری مداری بسیار خوب بودند
پیشنهاد میکنم یبار هم شده امتحان کنید
-
تعداد تشکر ها از siamak87 به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2013, 00:57

نوشته اصلی توسط
alireza3
من 2 تا سرور از ایشون تهیه کردم از سرعت load و ویندوز مشخصه که منابع اختصاصی هست در کمترین زمان ممکن با کانفیگ تحویل دادن 2 تا سرور
کاملا خوش برخورد و مشتری مدار هستند و قیمت ها واقعا خوبه
ممنون از شما و باعث افتخاره برای ما که هر کدوم از دوستانی که با ما کار می کنن رضایت داشته باشن ، ممنون از حمایتتون
-
-
November 8th, 2013, 00:58

نوشته اصلی توسط
siamak87
واقعا بی نظیر هستش سرور های ایشون با این قیمت ها واقعا عالیه
من بار ها سرور تهیه کردم و همیشه هم راضی بودم
از 2 سال پیش تا الان مشتری آگونیسم واقعا هم از نظر کیفیت سرویس هم پشتیبانی و مشتری مداری بسیار خوب بودند
پیشنهاد میکنم یبار هم شده امتحان کنید
سیامک جان خستگی رو از تن ما بیرون بردی دوست عزیز
واقعا ممنونیم از حمایت شما و امیدارم نقص هامون کمتر بشه و هر روز بهتر بشیم با دلگرمی شما دوستان گرامی
-
-
November 12th, 2013, 15:29
واقعا کارشون حرف نداره چند ماه نتونستم ازشون سرویس بگیرن ولی الان که بهشون گفتم دیدم بکاپ سایت من رو نگه داشتن وبرام برگردوندن سرویسهاشون همسرعت و پایداری بالایی داره
-
-
November 13th, 2013, 17:49
من هم امروز از ایشون خرید کردم..کیفیت سرویس ها بسیار بسیار عالیست..نظیرش رو تاحالاندیدم..ای کاش زودتر با سایت شماآشنا میشدم
-