سلام و درود
بر اساس تجربیات باید اعلام کنم ، در چنین مواقعی پلیس فتا ، پلیس 110 ، پلیس غیر فتا ، ستاد مشترک ارتش و ... نمیتونن کاری برای شما دوست گرامی انجام بدن همونطور که بنده ماهها درگیر دامنه 5 ساله ام بودم و شرکت هاستینگ پرشین وب درخواست رقم نجومی نسبت به تمدید دامنه داشت و بدتر از همه این موارد دوندگی ها و وقتی که برای شکایت در اداره پلیس فتا گذاشتم و حتی ایمیل هایی با وزارت صنعت و معدن تجارت ( enamad ) مبادله کردم دریغ از 1 تماس یا پیگیری ، تا دلت بخواد مدارک داشتم از فاکتورهای تمدید گرفته تا تک تک قبوض و فیش مبالغی که بحساب شرکت واریز کرده بودم و قرارداد شرکت ، اینارو نگفتم که مأیوست کنم ، منم مثل خودت متضرر شدم و مثل خودت ناراحت از بی پاسخی و بی مسئولیتی ... اما دوست خوبم بهترین گزینه ، مکاتبه و مذاکره با فروشندس ما همه آدمیم ! و عموماً نام آدمی با انسانیت درآمیخته و انسانیت جلا دهنده نام آدمی ، 10 تومن و 100 تومن کسی رو فقیر نکرده و کسی رو پولدار نخواهد کرد باید به انسانیت و حفظ اون بیشتر فکر کرد.
یه موضوع رو هم عنوان کنم که بر اساس اطلاعیه بیشتر شرکتها و فروشندگان محترم این روزها درگیر جابجایی رجیسترار هستن ( دامنه های بین المللی ) و احتمال داره این شرکت نیز دچار این مشکل جایجایی باشه اما دلیل نمیشه تلفن و تیکت شما رو پاسخ ندن ، ( امیدوارم مشکلت حل بشه )