سلام دوستان من می خوام یک سایت موزیک بزنم که انجمن و چت روم هم داره میشه یک هاست واقعا پرسرعت و خوب معرفی کنید تا ماهیانه 25000 تومان هم می تونم بدم![]()
سلام دوستان من می خوام یک سایت موزیک بزنم که انجمن و چت روم هم داره میشه یک هاست واقعا پرسرعت و خوب معرفی کنید تا ماهیانه 25000 تومان هم می تونم بدم![]()
با توجه به توضیحات شما بهترین گزینه تهیه سرور مجازی ترجیحاً از اروپا بدلیل ping پایین با ایران
اخه من کاربا سرور رو یاد ندارم مثل هاسته؟
به فروشنده های سرور مجازی مراجعه نمایید ، راهنماییتون میکنن و در صورت لزوم براتون کنترل پنل ( بروی سرور مجازی ) نصب و تحویلتون میدن
صحبت از مصرف بالا ( سایت موزیک ) + انجمن و چت رومه بنده بر اساس تجربیاتم پیشنهاد میکنم که سرور مجازی تهیه نمایید
خب میشه یک شرکت خوب برای خرید سرور معرفی کنی؟
تهیه سرور مجازی شرکتی یا از شخص ملاکتون نباشه در این انجمن اساتید و بزرگانی هستند که بشکل حقیقی کار میکنن و چه بسا کارشون از شرکتهای بزرگ و اسم و رسم دار بهتر و با کیفیت تر باشه پیشنهاد میکنم تاپیکی تحت عنوان ( درخواست سرور مجازی برای راه اندازی سایت ) باز نمایید ، فروشندگان محترم آفرهای متناسب رو ارائه میدن و دقیقاً مطالبی رو که مد نظر دارید عنوان کنید منجمله عدم آشنایی کافی و کار با سرور مجازی و درخواست نصب کنترل پنل سایتتون .
کنترل پنل های متفاوتی وجود داره ( رایگان و غیر رایگان ) قطعاً راهنماییتون میکنن
باش مرسی
بخش آموزش تاپیک زدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)