-
November 7th, 2013, 14:05
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور برای میزبانی!
لیست برخی از کاربران روی آن سرور براتون فرستاده شد .
به هرحال هاست اشتراکی در صورتی که اختلال برای بقیه ایجاد کند همین روال را خواهد داشت . میشه پلاگین هایی مثل cloudlinux را روی سی پنل نصب کرد که پروسس کاربران را محدود کند اما شدیدا باعث کند شدن لود سایت ها مخصوصا برای اینترنت کند ما ایرانیا خواهد شد و تجربه خوبی از به کار گیری آن پلاگین نداشتم هزینه لایسنس بالایی هم دارد .
در مورد وردپرس گاهی پلاگین ها باعث افزایش حجم دیتابیس می شوند مثلا پلاگین های آمارگیری و کنترل ترافیک و ... که در صورتی که دیتابیس mysql server خوب کانفیگ نشده باشد باعث corrupt شدن دیتابیس تیبل ها میشه و هر درخواست و کوئری به دیتابیس فشار مضاعفی به سرور وارد می کنه . به نظر من مشکل شما بیشتر اینگونه موارد هست ...
-
-
November 7th, 2013 14:05
# ADS
-
November 7th, 2013, 14:09

نوشته اصلی توسط
PDhost.net
به هرحال هاست اشتراکی در صورتی که اختلال برای بقیه ایجاد کند همین روال را خواهد داشت . میشه پلاگین هایی مثل cloudlinux را روی سی پنل نصب کرد که پروسس کاربران را محدود کند اما شدیدا باعث کند شدن لود سایت ها مخصوصا برای اینترنت کند ما ایرانیا خواهد شد و تجربه خوبی از به کار گیری آن پلاگین نداشتم هزینه لایسنس بالایی هم دارد .
در مورد وردپرس گاهی پلاگین ها باعث افزایش حجم دیتابیس می شوند مثلا پلاگین های آمارگیری و کنترل ترافیک و ... که در صورتی که دیتابیس mysql server خوب کانفیگ نشده باشد باعث corrupt شدن دیتابیس تیبل ها میشه و هر درخواست و کوئری به دیتابیس فشار مضاعفی به سرور وارد می کنه . به نظر من مشکل شما بیشتر اینگونه موارد هست ...
cloudlinux پلاگین هست ؟
-
-
November 7th, 2013, 14:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
PDhost.net
بله یک ماه پیش همچین مشکلی داشتم که دیتابیس رو اشغال میکردن ولی دیگه با پاک کردن اون پلاگین ها درست شد
حالا حجم دیتابیس هال جمعا 100مگ میشن
برای برای خرید هاست از شما اقدام میکنم و بک آپ رو براتون میفرستم
فقط بنا بر تقاضای هاستیگ قبلی باید تا شب منتقل بشه
-
-
November 7th, 2013, 14:15
عضو انجمن
من سایتتون را نگاه کردم . شما یک بلوک کلمات کلیدی دارید که در حدود 50 keyword داره لیست میکنه . 15 پست در هر صفحه هست و 40 50 آیتم منوی مختلف و 15 20 مورد هم لینک های فروم یا بخش های مختلف دارید . یعنی هر درخواستی که ارسال میشه به سرور بالای 200 300 کوئری mysql اجرا میکنه . ترافیک سایتتون هم بره بالاتر دیگه بدتر . برای تست اون کلمات کلیدی و آیتم های داخل صفحه را کم کنید مثلا 10 پست 10 کلمه کلیدی .
دیتابیستون رو هم از phpmyadmin optimize کنید . از آنجایی که وردپرس هست احتمالا مشکل encoding utf8 نباید داشته باشید و تمام اطلاعات و دیتابیس هاتون باید utf8 صحیح ذخیره شده باشه . تست کنید ببینید فشار به سرورشون کمتر میشه یا نه .
در ضمن مواردی که اینجا داده شده رو هم ببینید !
Latest Performance Report for: http://music-dl3.ir/ | GTmetrix
حجم صفحات سایت شما نزدیک 3 مگ هست . بهینه نیست . حجم سایت مخصوصا برای اینترنت ایران نباید از 500 کیلوبایت بیشتر بشه . فکر کن 3 مگ طرف با 128 دانلود کنه تا سایت باز شه . تازه 128 داشته باشه حالت خوب داستان هست !
-
-
November 7th, 2013, 14:19
عضو انجمن
فقط بنا بر تقاضای هاستیگ قبلی باید تا شب منتقل بشه[/quote]
لینک فول بک آپ بفرستید فوری انتقال داده میشه ( رایگان هست انتقال )
-
-
November 7th, 2013, 14:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pdhost.net
فقط بنا بر تقاضای هاستیگ قبلی باید تا شب منتقل بشه
لینک فول بک آپ بفرستید فوری انتقال داده میشه ( رایگان هست انتقال )[/quote]
اوکی الان هاست خریده و بک آپ فرستاده میشه
فقط یه سوالی پرسیدم توی پ.خ که با فیل تر ینگ مشکلی ندارید؟
-
-
November 7th, 2013, 20:32
عضو دائم
در بخش آموزشی ارایه آفر ممکن است و تخلف است.
لطفا در بخش " درخواست " سرور مجازی " تایپک ایجاد نمایید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
November 7th, 2013, 22:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
i-whost
cloudlinux پلاگین هست ؟
CloudLinux | cPanel, Inc.
cloud linux هم به صورت کرنل کامل وجود دارد و هم به صورت پلاگین جانبی برای نصب روی سی پنل . اطلاعات بیشتر در سایتشون هست . من 2 سال پیش اوایلی که آمد تستش کردم که خوب نبود . پاکش کردم .
یک پلاگین دیگر هم بود که الان دقیق خاطرم نیست اون هم تا حدودی این کار لیمیت کردن منابع و ضد دیداس و اینها رو قراربود پوشش بده . اما اکثر آی پی هایی که به سیستم اضافه می کرد برای *****ینگ بسته بود . CloudFlare | cPanel App Catalog مثل آی پی های اپرا مینی که اکثرا مسدود شده اند .
-
تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید